שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
-
@ליכט אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@מן-המודיעין
הפתרון שאתה מדבר עליו, הוא פתרון להתחבר במחשב (ללא צורך בסמארטפון) לוואטסאפ רגיל ללא שום סינון/חסימה.מה שפותח האכול ביקש זה היה וואצאפ שמגיע למייל
הוא לא ביקש סינון וכמו שהסביר שדרך המייל בגלל הסרבול יורד חלקמהבעייתיות של הואוצאפ -
@מן-המודיעין אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
מה שפותח האכול ביקש זה היה וואצאפ שמגיע למייל
אבל אתה מדבר על וואטסאפ רגיל לגמרי, שלא מגיע למייל כלל, אלא שזה פועל על מחשב במקום על סמארטפון.
-
@האברך אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@יהודה-דוד אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
א''כ לשם מה יש נטפרי? כדי לסנן תכנים בדיוק כפי שמסננים את שאר התכנים.
אמת. אבל קבצים מצורפים למייל, אינם מסוננים.
הרי אפשר להגדיר שגם המייל יהיה מסונן, ותמונות שאינם קבצים מצורפים אלא בגוף ההודעה כן עוברים סינון.
-
מה שידוע לי וראיתי אצל אחד (וגם יודע איך עושים זאת) שהודעות שמגיעים למכשיר פעיל, מיד נשלחים למייל - זה בעצם דבר שכבר קיים.
לשלוח דרך המייל ושישלח למישהו מסוים כנראה גם קיים אך זה הרבה יותר מסורבל
אפשר לחסום סרטונים במכשיר ומסתמא זה יחסוך הרבה שריפת זמן (ועיניים) -
@מנתק אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
הרי אפשר להגדיר שגם המייל יהיה מסונן
אבל אפשר גם להגדיר שלא יהיה מסונן. ולכן לענ"ד אין לנטפרי מה להשקיע בפיתוח הזה (כבקשת @יהודה-דוד ).
-
@האברך אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אבל אפשר גם להגדיר שלא יהיה מסונן. ולכן לענ"ד אין לנטפרי מה להשקיע בפיתוח הזה (כבקשת @יהודה-דוד ).
אבל אפשר להיות על קהילה שלא נותנת לעשות שינויים. א"נ להפקיד את הקוד ביד אחרים וכן שיהיה רשום לכתחילה עם טל' של מישהו אחר וכו' וכו' שלא תהיה לו אפשרות לשחזר קוד כי חסר לו פרטים בסיסיים וכיוצ"ב
-
רק תמונות מצורפות מסוננות, אבל סרטונים וקבצי PDF אינם מסוננים.
http://forum.netfree.link/topic/4998/סנן-תוכן-אישי -
@האברך אני ממש לא מבין התנגדתך הנחרצת.
אתן דוגמה: בפרוייקט כלשהוא שהייתי שותף בו, האדם האחראי היה עסוק עד מעל הראש, הוא לא היה קורא מיילים כמעט. מה שאין כן, הוא היה קורא ווטצאפים ללא הפסקה כי זה צמוד לו ושם הוא מתנהל, כמה שהתחננתי אליו שיפתח גם את המייל שלו מידי פעם.... הוא היה טוען שזה מסובך לו וטען כנגדי שאין שום הבדל בין מייל לווטצאפ ושאפסיק לבלבל את המוח... לך תסביר לו את ההבדל!אם רק היתה לי אפשרות לשלוח לו מייל וזה יגיע לו ישר לווטסאפ, וכן שהוא יענה לי באותה דרך. הייתי ממש רגוע, ועוד כמה כמוני לא היו צריכים לקנות מכשיר עם ווטצאפ.
לכך אני חושב שהרעיון של @יהודה-דוד פשוט מקסים! השאלה אם הוא ישים? -
אכן הוא אשר דיברתי מי שלא התנהל עם וואצפ לעולם לא יבין את יתרונותיו ומוכרחים למצוא לכך פתרון ואין מקום לשאול אם זה ישים היות ולצערנו כל מי שצריך וואצפ משתמש בו כולל אני, וזה המקום לומר להנהלת נטפרי להיות הראשונים שיציעו פתרון לוואצפ מהדרין
-
אני חושב שההצעה של @יהודה-דוד כלולה בעצם משני חלקים .
א. פיתוח תוכנה שממירה מוואצאפ למייל וחזור .
- הפיתוח הזה כבר קיים כמו שכבר נאמר לעיל .
ב. @יהודה-דוד אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
להגביל את החיבור שיהיה ללא קבוצות (ששם עיקר הבעיה) או קבוצה רק של העבודה, הגבלה על מספר הסרטונים שאתה יכול לצפות ועוד דברים נוספים.
- דבר כזה יגרום לעומס רב על מערכת הפניות של נטפרי ויש לבדוק האם לא יצא שכרו בהפסדו {סביר יותר להניח שכן}
-
@חכם אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
פיתוח תוכנה שממירה מוואצאפ למייל וחזור .
הפיתוח הזה כבר קיים כמו שכבר נאמר לעיל .
וזה פתוח בנטפרי?
איפה הוא קיים? -
@aiib
זו תוכנה ככל תוכנה אחרת
למה שלא תהיה פתוחה בנטפרי ? -
@חכם גם וואצאפ היא תוכנה והיא חסומה בנטפרי.
-
כאחד שהתחיל לפתח כזו מערכת, וגילוי נאות, יש לי מערכת כזו להודעת סמס בתשלום,
הפיתוח של מערכת כזו לוואטסאפ לא כזו פשוטה כמו שזה נראה.
יש לזה עלויות ישירות דיי גבוהות. ולכן ככל שתהיה כזו מערכת תהיה לזה עלות (ולא כמו קו כשר ברמי לוי שזה כמה שקלים, אלא אני מדבר על כמה עשרות ומעלה לחודש) כלפי לקוח הקצה.מהנסיון שלי אני יודע שהמחיר ימנע חלק גדול מאוד מהלקוחות הפוטנציאליים להשתמש בשירותים של כזו מערכת.
לגבי וואטאספ ווב, הוא פיתרון חלקי ובעייתי לדעתי. כי אין שליטה על מה שעובר שם, וגם אין שליטה מי מתחבר ועם איזה קו וכו'
-
@aiib נכון אבל אני חושב שזו תוכנה שלא קשורה לנטפרי בדיוק כמו פקס טו מייל או סמס למייל או כל תוכנה דומה
בכל אופן אני לא חושב שההצעה הזו רלוונטית כמו שכבר כתבתיולגבי - @aiib אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
איפה הוא קיים?
@מן-המודיעין אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@יהודה-דוד
יש פתרון כזה בשוק
תפנה לניק bris מפרוג או לניק 'פרסומון' מתחומים או מקצועות עש להם כזה שירות -
@חכם להבנתי הפיתרון של פירסומון הוא לא שליחה למייל.
אלא שימוש באמולטור / וואטסאפ ווב -
@clickone אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
הפיתוח של מערכת כזו לוואטסאפ לא כזו פשוטה כמו שזה נראה.
לא פשוט או לא אפשרי?
עד כמה שאני חיפשתי, ראיתי שוואטסאפ זו מערכת סגורה שלא מאפשרת אינטגרציה עם מערכות אחרות
יש לך אולי איזה טריק איך לעקוף את זה? -
אני רוצה שנטפרי יעשו וואטספ מסונן
-
@WEB-developer
@מן-המודיעין כתב שהוא יודע על פתרון שכזה
כלומר שהצדק עם @clickone -
@clickone אין כבר כיום שירות אוטומציה שעושה זאת? [אאל"ט זכור לי לאחרונה שהיה כתוב שוואצאפ עשו שינוי שמונע מאוטמציה מסויימת לעשות זאת