אזהרה ללקוחות הוט
-
-
@yzahn אתה עם הוט ?
-
@yzahn
הוא מתאר את השגיאה בצורה אחרת.
אין לנו בעיה שיהיה באתר שמה שגיאת אבטחה.
יש לנו בעיה שיש שמה פריצות. -
@magicode בסדר, שיגדירו את הוט על 127.0.0.1, ואז זה יהיה חסום. אתה כתבת למעלה עצה להגדיר את הוט על IP חיצוני אחר ואז מתאפשר שיהיה פתוח אבל יעבור סינון. ניסיתי אז במחשב שלי ובאמת זה עבד (כלומר, אני לא בתשתית הוט, אבל הגעתי לאתר שלהם למרות הגדרת ה-IP השגואה). עכשיו כבר לא. על זה שאלתי האם משהו השתנה מאז.
למה אצל @יעקב-ישראל האתר פתוח בלי סינון? או שהוא לא הגדיר את זה נכון או שהתשתית של HOT עושה איזה hijacking לתעבורה, לא יודע.
-
@yzahn לא רק אצלי אצל כל מי שבהוט
גם שאין ספק זה עובד
בעצם זה עובד על חיבור ישיר סוג של רשת פנימית ככה שלדעתי צריך פה הגדרה במחשב שום הגדרה בנטפרי לא תעזור כי זה לפני נטפרי -
@יעקב-ישראל אמר באזהרה ללקוחות הוט:
ככה שלדעתי צריך פה הגדרה במחשב
על זה אני מדבר כל הזמן, על הגדרה במחשב. זה מה שקובץ ה-BAT היה אמור לעשות.
-
טוב.בסופו של דבר. ערכנו בדיקה. והתמונות שמה לא נורא ואיום. ולכן אנחנו נבצע חסימה על בסיס DNS לאתר הזה ללא צורך הגדרה במחשב.
ונסתפק בזה.
לכל החכמולוגים אני מבקש לשתוק. -
-
@magicode אמר באזהרה ללקוחות הוט:
טוב.בסופו של דבר. ערכנו בדיקה. והתמונות שמה לא נורא ואיום. ולכן אנחנו נבצע חסימה על בסיס DNS לאתר הזה ללא צורך הגדרה במחשב.
ונסתפק בזה.
לכל החכמולוגים אני מבקש לשתוק.אז איך עושים את זה
-
-
@clickone איזה הגדרות שמתי
-
@אנוממי
אם שמת... כעת אני רואה שכתבת שלא הבנת מה לשים ואיפה.
אז אם שמת, ורק אם... (הנה דוגמא)@yzahn אמר באזהרה ללקוחות הוט:
@אנוממי תריץ פקודה זו כמנהל
echo 7.7.7.7 www.hot.net.il >> C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts & ipconfig /flushdns
עכשיו האתר של הוט יסונן
אם לא שמת, תתעלם. (גם אם הגדרת את זה יכול להיות שזה ימשיך לעבוד לך תקין. לא בדקתי
-
@magicode
כעת אני רואה שהדף מוביל לשגיאת פרטיות / תעודת אבטחה, ולא ניתן לדלג ע"ז, האם ניתן יהיה באיזה שהוא שלב לפתוח את האתר עם סינון? -
@magicode עובד לי רגיל
צריך להתקין משהו ? -
לי עובד רגיל אבל!!!!פרוץ!!!
-
@אנוממי עשית רענון שיפט+F5? אם לא אז זה מהזיכרון של המחשב.
-
-
-
@יוד אמר באזהרה ללקוחות הוט:
@magicode
כעת אני רואה שהדף מוביל לשגיאת פרטיות / תעודת אבטחה, ולא ניתן לדלג ע"ז, האם ניתן יהיה באיזה שהוא שלב לפתוח את האתר עם סינון?עדכון, כעת שמתי לב שבגלישה בסתר אני כן מצליח לדלג על עמוד השגיאה, ואני מגיע לאתר מסונן ב"ה.
כ"ז ללא התערבות מצידי.
תודה על המאמצים שנעשו. -
נכנסתי לגלישה בסתר ועדיין האתר פרוץ