מה קרה ל-019?
-
-
אז כבר אין אפשרות להתחבר לנטפרי דרך 019 ? @shraga
-
אפשר להצטרף כרגיל
-
עכשיו ינתקו את כל מי שב019 כמו בX2ONE ?
-
-
@shraga אז מה כן השתנה למעשה?
-
@מ-פינחסי זה נראה שה @administrators שומרים על דממת אלחוט בנושא ...
-
@מעמד אמר במה קרה ל-019?:
@מ-פינחסי כנראה זה בתור עונש
כנראה הם פירסמו דברים שלא היו צריכים לפרסם... -
-
@מעמד
צריך גם לזכור שמה שנכתב כאן, נקרא ע"י הרבה עיניים ולכן לא ניתן לצפות שהמנהלים יגיבו כאן על כל התפתחות שהיא אלא אם כן הם מעונינים שגם הצד השני יקרא את זה. -
הם פרסמו את מסלול נטפרי ב 019 בלי לקבל מאיתנו אישור על תוכן וצורת הפרסום.
בניגוד לדרישות שיש לנו מספקי אינטרנט.
לכן כדי להביע את מורת רוחנו מהעניין אנחנו לא נפרסם אותם למשך תקופה. באתר ובויקי. -
אם כבר בנושא.
אני לא יודע מה קורה היום אבל לדעתי נטפרי צריכה לבטח את עצמה הן מבחינה טכנית והן מבחינה משפטית שלא יווצר מצב שיום אחת יתגלע ויכוח/בעיה בין נטפרי לאיזה ספק והוא יחליט פתאם לשבור את הכלים ולבטל את כל המנויים או לחילופין להוריד להם את הסינון.למעשה היום אין ללקוח שום חוזה מסודר מול הספק והם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם.
על נטפרי אנחנו סומכים אבל מה עם הספק? -
@מושט אמר במה קרה ל-019?:
אם כבר בנושא.
אני לא יודע מה קורה היום אבל לדעתי נטפרי צריכה לבטח את עצמה הן מבחינה טכנית והן מבחינה משפטית שלא יווצר מצב שיום אחת יתגלע ויכוח/בעיה בין נטפרי לאיזה ספק והוא יחליט פתאם לשבור את הכלים ולבטל את כל המנויים או לחילופין להוריד להם את הסינון.למעשה היום אין ללקוח שום חוזה מסודר מול הספק והם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם.
על נטפרי אנחנו סומכים אבל מה עם הספק?נשמע קצת היפותטי, אבל אחרי פארסת X2ONE, מי ערב...
-
למעשה היום אין ללקוח שום חוזה מסודר מול הספק והם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם.
על סמך מה אתה קובע את העובדה ?
-
@957 אמר במה קרה ל-019?:
למעשה היום אין ללקוח שום חוזה מסודר מול הספק והם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם.
תקדים X2ONE...
-
@957 אמר במה קרה ל-019?:
ממה שאני יודע. ב019 ובrl ובx2one. לא צריך לחתום על שום טופס בשביל להצטרף וגם לא מקבלים שום חוזה הצטרפות.
תקן אותי אם אני טועה. -
@מושט
ב019 נשלח לכל משתמש בהצטרפות הסכם וחוזה הצטרפות -
מישהו ניסה לפנות למשרד התקשורת או גוף צרכנות אחר עם שינוי התכנית של x2one???
-
@957 אמר במה קרה ל-019?:
@מושט
ב019 נשלח לכל משתמש בהצטרפות הסכם וחוזה הצטרפותחיברתי איזה 5 קווים לפחות. בחיים לא קיבלתי.
-
@מושט אני חיברתי 2 קוים ב019 וקיבלתי על כל אחד חוזה הצטרפות