כמה משתמשים יש בנטפרי???
-
בעמוד פרסום בויקי כתוב
שישנם 6000 כניסות לחיפושי גוגל בימממה, זה הכל?
נראה לי זו הכמות שלי לבד ביממה....
או שהכוונה רק ליחידה אחת ואז זה מוכפל בחמש
ואם כן כדאי להדגיש זאת -
@אבק
מדובר על יחידה. זה מלפני כמה חודשים כך שהמספר גדל מאז משמעותית.
ואין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין.
...............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
-
הנושא הזה נכתב לפני כמעט שנתיים היום מסתמא כמות המשתמשים בנטפרי היא לפחות 10000 משתמשים וכאן יש לי הצעה:
אולי מישהו ירים את הכפפה ויקים "כח קניה מרוכז" דבר שיתן דילים ומבצעים לחברי נטפרי כמו שיש מבצעים למנויי יתד נאמן וכו' וכו' -
אני חשבתי פעם להקים תוכנית "שיוק שותפים" במגוון אתרים, וההכנסות יילכו לנטפרי...
-
@רולי
זה לא נראה לי יקרה, ניהלתי מאבק ארוך וההסבר שניתן לי ממנהלים בחברות שונות הוא שבנטפרי הרבה מהמשתמשים מנצלים את רוב החבילה כי יש להם מכשיר אחד לכל המשפחה, משא"כ אלו שמשתמשים באינטרנט פרוץ משתמשים ב-10% מהחבילה כי יש להם כמה מכשירים באותו בית, ולכן בנטפרי משלמים יותר, ואם זה באמת נכון אין סיכוי להזיז משהו. (בלי לייאש כמובן) -
@hadarvidal
במחילה מכבודך לא הבנת מה @רולי ו @Glantz מציעים
הם מדברים על דילים ומבצעים שונים {בלי קשר למחיר החבילות הסלולאריות} -
@חכם אכן, סתם זרקתי רעיון שחשבתי עליו פעם. חשבת פעם כמה כסף נטפרי תוכל להכניס מדבר כזה?.. תאר לעצמך שכל המשתמשים יקנו אנטי וירוס ESET מנטפרי... או מחשב או אוזניות ב-KSP באמצעות נטפרי...
-
-
@חכם
כן, פשוט פותחים דף בויקי עם קישורים לכל האתרים בהם יש לנטפרי הסכם שיוק שותפים, (וכמעט לכל האתרים הגדולים יש היום תוכנית כזאת) מפרסמים את הדף במערכת הפרסום של נטפרי במנוע החיפוש של גוגל, וכל מי שרוצה לבצע רכישה שהוא במילא הולך לרכוש, יוכל לעשות זאת דרך הקישורים הנ"ל, באותו המחיר, וגם לתרום לנטפרי... אם באמת יש לנטפרי כל כך הרבה משתמשים זה יכול להיות אחלה הכנסה... -
-
@yits אמר בכמה משתמשים יש בנטפרי???:
@Glantz
לפני שהוספתי את החתימה שלי בפורום דיברתי עם הבעל הבית @magicode שהוא יעשה את זה,
ויש לו גם יכולות לנווט מחדש, אבל הוא לא רצה להכנס לזה מסיבותיו..."סיבותיו" אני זוכר שלפי התקנון שלהם זה אסור.
-
-
@magicode אמר בכמה משתמשים יש בנטפרי???:
@yits אמר בכמה משתמשים יש בנטפרי???:
@Glantz
לפני שהוספתי את החתימה שלי בפורום דיברתי עם הבעל הבית @magicode שהוא יעשה את זה,
ויש לו גם יכולות לנווט מחדש, אבל הוא לא רצה להכנס לזה מסיבותיו..."סיבותיו" אני זוכר שלפי התקנון שלהם זה אסור.
אני דיברתי גם על באנר של KSP לטובת נטפרי.