שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
-
@Glantz אני למרבה הצער כיון שאין סינון נטפרי לאנדרואיד נאלצתי לעזוב את נטפרי לטובת Netspark ועל כן אני מנסה בכל כוחי שנטפרי ירימו סוף סוף את הכפפה ויוציאו את האופציה לסינון מכשירי אנדרואיד
נ. ב. עד כצה שידוע וזכור לי אתרי טכנולוגיה פתוחים בנטפרי לא? אתר גיקטים אתר הזון וכד' ולכולם יש ערוץ טלגרם
אולם בענין זה כוונתי למה שנאמר בעבר שלטלגרם יש פיתרון של נטפרי רק לא הוציאו בגלל שלא רצו להיות אלא שכביכול מכשירים זאת
ועל כן אפשר לרשום פה פוסטים על גבי פוסטים כמה זקוקים לוואצפ שזה כרגע לא אפשרי לסינון ואפשר להחליט שיש פיתרון נוסף בעל יתרונות עצומים על פני וואצפ -
@a0533057932 אני מסכים איתך, שבאם נטפרי לא תחשוב כמוני, וכן תביא פתרון אז עדיף שזה יהיה על טלגרם. אבל אני בכלל לא מבין למה צריך את זה. (אני מבין למה אנשים רוצים את זה, אבל לא מבין למה צריך את זה)
-
יש הדרן למי שבאמת צריך
-
@Chocolate אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
יש הדרן למי שבאמת צריך
אתה לא מתכוון ברצינות???
כל הטומאה והרדידות שבעולם נכנסה לציבור שומרי התורה, בגלל הווטצאפ הזה... ובאמת, מה הגדר "למי שבאמת צריך"
אם זה "כשר" פתאום כולם צריכים?
אם זה לא, פתאום כולם מסתדרים?נטפרי הוא רעיון. הוא לא רק סינון בעלמא
הרעיון הוא לתת לאנשים לתקשר עם העולם החיצון בלי ללמוד ממנו ולהתחקות מסגנונו. (עד כמה שאפשר...)תשאל כל מי שמחזיק את הכלי הזה, ועוד כמה שבדרך לשם... כמה נמוך זה מוריד את מי שמחזיק אותו.
וממש לא משנה אם זה מוגן או הדרן.הרעיון של @יהודה-דוד מתבקש מאוד!
וזה בכלל לא מותרות. -
@רוח אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
בפועל אחרי שברור ונהיר להם שאין לי וואטסאפ ולא יהיה פתאום נמצאת הדרך. כמובן פחות נוחה עבורי, כי נדרש ממני לפעמים 'לרדוף' אחריהם כדי לוודא שקבלו את הודעותי. אבל כמו שאמרו כאן: יש נוחות ויש הכרחיות, וצריך להבדיל ביניהם.
תכלס', אתה מסכים שזה מסבך ומאט את הפעילות שלך!
אז מדוע שלא יהיה לך טוב עם פתרון שיהיה לך ווצאפ בנוסף לזה שיש לך מייל. וזה יהיה מסונן כדבעי?זה מאוד ישקף את הבירור שצריך לעשות כדי להשקיע בזה:
אתה דוגמה טובה לאחד שצריך ולא שנוח לו. האם תהיה מוכן לשלם עבור השירות הזה תשלום חודשי?נשמח אם תחכימנו.
-
@מטעמים אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אתה דוגמה טובה לאחד שצריך ולא שנוח לו. האם תהיה מוכן לשלם עבור השירות הזה תשלום חודשי?
בעיני אני דוגמא למי שלא צריך, אלא לשם נוחות.
אין שום דבר שאין לי אפשרות לבצע בגלל שאין לי וואטסאפ.
גם הלקוחות למדו להסתדר מצויין ואפילו, לא תאמין, הם לא מתלוננים.באשר לעצם השאלה, אכן אשלם עבור שרות כזה ככל שידרש.
-
@רוח
אני לא מתווכח, אני רק מברר.
מקודם כתבת: "כי נדרש ממני לפעמים 'לרדוף' אחריהם..."זה שכרגע אתה מסתדר מצוין כי אתה חזק ברוחך, ויש לך את היכולת 'לחנך' את המתעסקים איתך בצורת ההתקשרות,
זה מצביע על הכלל?אני רק שואל אם לא היית מעדיף שיהיה לך, בצורה שלא תצטרך "להילחם" על דרכים אחרות...
ואולי את האנרגיות של ה"מלחמות" להשקיע בדברים יותר נחוצים? -
@מטעמים בטח שעדיף נוח ככל האפשר.
ממש עכשיו רכשתי תוכנה מסויימת בעלות של 250 ש"ח לחודש שכל מטרתה נוחות בלבד ואפשר מצויין בלעדיה. אשלם בשמחה עוד כמה עשרות על הקלה נוספת. עדיין זה לא הופך את הנוחות להכרח...
כל החילוק הוא האם זה נצרך או האם זה נוח.
וכמובן הגישה שלי לא מצביעה על הכלל, אבל יש לי קצת ניסיון וכמו שכתבתי למעלה, כמעט לא נתקלתי בבעל עסק שלא יכול בלי וואטסאפ. -
@מטעמים אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אני רק שואל אם לא היית מעדיף שיהיה לך, בצורה שלא תצטרך "להילחם" על דרכים אחרות...
ואולי את האנרגיות של ה"מלחמות" להשקיע בדברים יותר נחוצים?אני חושב שאנחנו צריכים להוות ייצוג לכל הציבור הענק שלצערנו הגדול כבר לא איתנו...
המון המון חרדים עובדים משתמשים בסמארטפון "כשר" ולא דורכים כלל בנטפרי...
והכל בגלל שהם היו בטוחים שזה "נצרך" ולא "נוח"הרבה מהמגיבים פה לא כ"כ מתלהבים, רק בגלל הסיבה שבעצמם הם מסתדרים ללא ווטסאפ.
אלו שלא מסתדרים כלל לא נמצאים פה...צריך גם לחשוב קדימה: כמה עוד אנשים שנמצאים היום תחת נטפרי הולכים "להתקדם" לסמארטפון - רק בגלל שאין להם אפשרות תקשורת דרך ווצאפ.
אם זה היה עובר להצבעה הייתי מעביר מיד את כל הקולות לעניין זה.
אע"פ שיש פיתוחים שממש ממש מדברים אליי. -
@magicode אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
המסובך הוא שוואצאפ. מגינים על הפרוטוקול שלהם וכל הזמן משנים אותו.
בגלל שהם לא רוצים שיבצעו כאלו דברים.גם אם יהיה לכל מנוי מספר פיזי ולא וירטואלי?
ז"א כרטיס סים לכל משתמש עם הרשאת גישה מהמחשב? -
@דני צריך בפועל מכשיר פעיל ורק אז אפשר להתחבר מהמחשב נ. ב. גם אם הגדרת הכל ונכנסת לרגע אם המכשיר לאזור שבו אין קליטה הוואצפ על המחשב מפסיק לעבוד
נ. ב. ב. אין צורך בוואצפ במספר אמיתי ניתן גם וירטואלי או כשר או המספר של הבית מה שצריך זה מערכת אנדרואיד אם האפליקציה דלוקה -
איך באתרוג נתיב הדרן יש וואטספ
-
@אנוממי אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
איך באתרוג נתיב הדרן יש וואטספ
וכמו שהם מסננים אז גם נטפרי יסננו
-
יש אנשים שכן
-
@מ-פינחסי אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
יש אנשים שכן
לא אמרתי שלא. אמרתי שהם מעטים.
-
לא אמרתי שלא. אמרתי שהם מעטים.
מעטים???
מנין לך?
הויכוח הזה עקר! מי שבאמת צריך\חושב שצריך, כבר יש לו ווצאפ מזמן!
הרעיון הוא להציל את מה שנשאר!
ואני לא רואה שום סיבה בעולם שלא. ואם זה יעבור את המסננת של נטפרי עם הקוסמים שלהם -עוד יותר טוב! -
@מטעמים הויכוח אם זה צורך או נוחות הוא כלל לא עקר, מכיוון שאם אפשר להסתדר בלי,
ואנשים בשביל להקל על עצמם את החיים בוחרים, למרות החסרונות שבזה-עם
אז המשמעות היא שהולכים להשקיע זמן וכסף ולפתח משהו, בשביל קבוצת אנשים שרובם (בלי להכליל) מוכנים בשביל חיים קלים ואולי גם רווח,לותר קצת על הרוחניות שלהם,
ובשבילם- להנגיש את הווטצאפ לכל השאר.בסופו של דבר סיכוי סביר שהאנשים האלה ימשיכו להשתמש בוואצאפ, כי המיל מסרבל, ולא מספיק נוח, ניד, מהיר ונגיש כמו הוואצאפ ועוד טענות מטענות שונות.
וכל השאר- שעד עכשיו הסתדרו, ימצאו את עצמם נפתחים לעוד אחד מפגעי הטכנולוגיה.
כי אם יש כבר וואטצאפ- למה לא להצטרף לכמה קבוצות שיהיו כמובן רק לצורכי עבודה.
וברור שיש הבדל בין מלל של מיל רגיל, להודעות שמתקבלות בלי שליטה מקבוצה,ואפילו רק במלל אפשר להגיע רחוק.
וכל זה בהנחה שנטפרי תחסום או תסנן את התמונות והסרטונים שיעופו שם.(מה שבעצם לא מסונן היום במיל) -
@20 לא מדויק.
אנשים יותר ויותר צריכים את הוואטסאפ, זה עניין של זמן עד שהם יישברו.
כמו שסיננו לנו את האינטרנט, צריך בשלב מסוים להתקדם למקומות נוספים שבהם יש בעייתיות.
זה כמו להגיד שאפשר להסתדר בלי אינטרנט, ומי שרוצה חיים קלים- שיסתדר.
זה מה שאנשים אמרו לפני 10 שנים. האם זה נכון?
זה היה נכון ללפני 10 שנים בגלל שאנשים לא רצו אינטרנט פרוץ וניסו לדחות את הקץ כמה שיותר.
זו לא חכמה להאשים אנשים שהם רוצים חיים קלים, בגלל שאתם לא מכירים את הצרכים שלהם -
וואצאפ הוא כלי התקשורת היום
בגלל הקלות והנוחות
שיחות והודעות חינם לכל העולם
המייל יחסית מאוד מסובך כתובת ארוכה וכו'
פה זה מתלבש על הטלפון
זה עניין של זמן שהמייל יעבור מהעולם
הם תפסו את השוק ולפי כל מה שנראה הם הולכים להישאר -
הבעיה היום שההודעות נשלחות בהצפנה
ונטפרי לא יכולים לסנן
אולי שיגשו לוואצאפ ולבקש להם שיהיה אפשרות להגדיר בלי הצפנה
ושנטפרי יפתחו רק אם מישהו אישר