שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
-
@מעמד זה רק בתנאי שוואצפ עצמם יפתחו את זה והסיכוי לכך שואף לאפס! ואפילו פחות מאפס
-
1.אולי אם נטפרי יפנו אליהם בתור גוף מייצג
2.עדיף ציפור ביד משניים על העץ -
@יעקב-אא עזוה אל תבנה על זה אפילו
-
@יעקב-אא אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
1.אולי אם נטפרי יפנו אליהם בתור גוף מייצג
הרעיון לכאורה קצת תלוש מהמציאות, כמה אנשים נטפרי מייצג?
לפי הכתבה בוויקיפידיה (אנגלית), נכון לפברואר 2017 היה לשירות ווצאפ יותר מ-1.2 מיליארד משתמשים. ניתן לשער שהמספרים היום לא קטנים בהרבה מזה.
(דרך אגב, בכתבה שם מצאו לנכון לציין - מתוך כל מדינות העולם - את ישראל כאחד מהשוקים הכי חזקים\מכורים של ווצאפ. ) -
אולי כדי להתקדם ולפתח טלגרם ששונה מוואצפ הוא קוד פתוח לחלוטין וכיום בישראל כמעט כל בעל וואצפ יש לו גם טלגרם (צא ולמד מכל האתרים שמודיע חדשות לבקרים מהיום אנו גם בערוץ טלגרם) וכך ניתן יהיה לסנן את התכנים ע"י מניעה של תמונות/סרטונים וכדו'
-
@a0533057932 אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אולי כדי להתקדם ולפתח טלגרם ששונה מוואצפ הוא קוד פתוח לחלוטין וכיום בישראל כמעט כל בעל וואצפ יש לו גם טלגרם (צא ולמד מכל האתרים שמודיע חדשות לבקרים מהיום אנו גם בערוץ טלגרם) וכך ניתן יהיה לסנן את התכנים ע"י מניעה של תמונות/סרטונים וכדו'
אני רק לא מבין איך הגעת לאתרים שמודיעים הודעות כאלו?
ואני לא מתכוון סתם לקנטר, אלא בכדי לשאול אולי אין לך בכלל סינון נטפרי?
אני, כמו רבים, מאז שיש לי את נטפרי, למדתי שאפשר להסתדר מצוין עם כל האתרים שישנם כרגע.
יש אנשי עסקים מהשורה הראשונה שאין להם וואטסאפ, והם מסתדרים מאוד יפה ב"ה, וגם אני נתקל רבות בשאלה האם יש לי וואטסאפ, וכשאני עונה בגאווה שלא, לא קורה שום דבר. -
@Glantz אני למרבה הצער כיון שאין סינון נטפרי לאנדרואיד נאלצתי לעזוב את נטפרי לטובת Netspark ועל כן אני מנסה בכל כוחי שנטפרי ירימו סוף סוף את הכפפה ויוציאו את האופציה לסינון מכשירי אנדרואיד
נ. ב. עד כצה שידוע וזכור לי אתרי טכנולוגיה פתוחים בנטפרי לא? אתר גיקטים אתר הזון וכד' ולכולם יש ערוץ טלגרם
אולם בענין זה כוונתי למה שנאמר בעבר שלטלגרם יש פיתרון של נטפרי רק לא הוציאו בגלל שלא רצו להיות אלא שכביכול מכשירים זאת
ועל כן אפשר לרשום פה פוסטים על גבי פוסטים כמה זקוקים לוואצפ שזה כרגע לא אפשרי לסינון ואפשר להחליט שיש פיתרון נוסף בעל יתרונות עצומים על פני וואצפ -
@a0533057932 אני מסכים איתך, שבאם נטפרי לא תחשוב כמוני, וכן תביא פתרון אז עדיף שזה יהיה על טלגרם. אבל אני בכלל לא מבין למה צריך את זה. (אני מבין למה אנשים רוצים את זה, אבל לא מבין למה צריך את זה)
-
יש הדרן למי שבאמת צריך
-
@Chocolate אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
יש הדרן למי שבאמת צריך
אתה לא מתכוון ברצינות???
כל הטומאה והרדידות שבעולם נכנסה לציבור שומרי התורה, בגלל הווטצאפ הזה... ובאמת, מה הגדר "למי שבאמת צריך"
אם זה "כשר" פתאום כולם צריכים?
אם זה לא, פתאום כולם מסתדרים?נטפרי הוא רעיון. הוא לא רק סינון בעלמא
הרעיון הוא לתת לאנשים לתקשר עם העולם החיצון בלי ללמוד ממנו ולהתחקות מסגנונו. (עד כמה שאפשר...)תשאל כל מי שמחזיק את הכלי הזה, ועוד כמה שבדרך לשם... כמה נמוך זה מוריד את מי שמחזיק אותו.
וממש לא משנה אם זה מוגן או הדרן.הרעיון של @יהודה-דוד מתבקש מאוד!
וזה בכלל לא מותרות. -
@רוח אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
בפועל אחרי שברור ונהיר להם שאין לי וואטסאפ ולא יהיה פתאום נמצאת הדרך. כמובן פחות נוחה עבורי, כי נדרש ממני לפעמים 'לרדוף' אחריהם כדי לוודא שקבלו את הודעותי. אבל כמו שאמרו כאן: יש נוחות ויש הכרחיות, וצריך להבדיל ביניהם.
תכלס', אתה מסכים שזה מסבך ומאט את הפעילות שלך!
אז מדוע שלא יהיה לך טוב עם פתרון שיהיה לך ווצאפ בנוסף לזה שיש לך מייל. וזה יהיה מסונן כדבעי?זה מאוד ישקף את הבירור שצריך לעשות כדי להשקיע בזה:
אתה דוגמה טובה לאחד שצריך ולא שנוח לו. האם תהיה מוכן לשלם עבור השירות הזה תשלום חודשי?נשמח אם תחכימנו.
-
@מטעמים אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אתה דוגמה טובה לאחד שצריך ולא שנוח לו. האם תהיה מוכן לשלם עבור השירות הזה תשלום חודשי?
בעיני אני דוגמא למי שלא צריך, אלא לשם נוחות.
אין שום דבר שאין לי אפשרות לבצע בגלל שאין לי וואטסאפ.
גם הלקוחות למדו להסתדר מצויין ואפילו, לא תאמין, הם לא מתלוננים.באשר לעצם השאלה, אכן אשלם עבור שרות כזה ככל שידרש.
-
@רוח
אני לא מתווכח, אני רק מברר.
מקודם כתבת: "כי נדרש ממני לפעמים 'לרדוף' אחריהם..."זה שכרגע אתה מסתדר מצוין כי אתה חזק ברוחך, ויש לך את היכולת 'לחנך' את המתעסקים איתך בצורת ההתקשרות,
זה מצביע על הכלל?אני רק שואל אם לא היית מעדיף שיהיה לך, בצורה שלא תצטרך "להילחם" על דרכים אחרות...
ואולי את האנרגיות של ה"מלחמות" להשקיע בדברים יותר נחוצים? -
@מטעמים בטח שעדיף נוח ככל האפשר.
ממש עכשיו רכשתי תוכנה מסויימת בעלות של 250 ש"ח לחודש שכל מטרתה נוחות בלבד ואפשר מצויין בלעדיה. אשלם בשמחה עוד כמה עשרות על הקלה נוספת. עדיין זה לא הופך את הנוחות להכרח...
כל החילוק הוא האם זה נצרך או האם זה נוח.
וכמובן הגישה שלי לא מצביעה על הכלל, אבל יש לי קצת ניסיון וכמו שכתבתי למעלה, כמעט לא נתקלתי בבעל עסק שלא יכול בלי וואטסאפ. -
@מטעמים אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אני רק שואל אם לא היית מעדיף שיהיה לך, בצורה שלא תצטרך "להילחם" על דרכים אחרות...
ואולי את האנרגיות של ה"מלחמות" להשקיע בדברים יותר נחוצים?אני חושב שאנחנו צריכים להוות ייצוג לכל הציבור הענק שלצערנו הגדול כבר לא איתנו...
המון המון חרדים עובדים משתמשים בסמארטפון "כשר" ולא דורכים כלל בנטפרי...
והכל בגלל שהם היו בטוחים שזה "נצרך" ולא "נוח"הרבה מהמגיבים פה לא כ"כ מתלהבים, רק בגלל הסיבה שבעצמם הם מסתדרים ללא ווטסאפ.
אלו שלא מסתדרים כלל לא נמצאים פה...צריך גם לחשוב קדימה: כמה עוד אנשים שנמצאים היום תחת נטפרי הולכים "להתקדם" לסמארטפון - רק בגלל שאין להם אפשרות תקשורת דרך ווצאפ.
אם זה היה עובר להצבעה הייתי מעביר מיד את כל הקולות לעניין זה.
אע"פ שיש פיתוחים שממש ממש מדברים אליי. -
@magicode אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
המסובך הוא שוואצאפ. מגינים על הפרוטוקול שלהם וכל הזמן משנים אותו.
בגלל שהם לא רוצים שיבצעו כאלו דברים.גם אם יהיה לכל מנוי מספר פיזי ולא וירטואלי?
ז"א כרטיס סים לכל משתמש עם הרשאת גישה מהמחשב? -
@דני צריך בפועל מכשיר פעיל ורק אז אפשר להתחבר מהמחשב נ. ב. גם אם הגדרת הכל ונכנסת לרגע אם המכשיר לאזור שבו אין קליטה הוואצפ על המחשב מפסיק לעבוד
נ. ב. ב. אין צורך בוואצפ במספר אמיתי ניתן גם וירטואלי או כשר או המספר של הבית מה שצריך זה מערכת אנדרואיד אם האפליקציה דלוקה -
איך באתרוג נתיב הדרן יש וואטספ
-
@אנוממי אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
איך באתרוג נתיב הדרן יש וואטספ
וכמו שהם מסננים אז גם נטפרי יסננו
-
@רוח אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אין שום דבר שאין לי אפשרות לבצע בגלל שאין לי וואטסאפ.
יש אנשים שכן