חבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות
-
לגוף התשובה על מה שפעם דיברתי אחרת.
אני לא דיברתי אחרת.
למה אני יסכים לצרף את סלקום למרות שאני באופן אישי עצבני עליהם?
כי יש מלא ציבור שלא עצבני עליהם. וירצה להתחבר אליהם. אז בגלל שאני עצבני אני יעניש את כולם?
יש ציבור ששווה לו להכניס את עצמו לסיכונים. אני לא ימנע ממנו את זה. אני לא משתלט על הבחירה של האנשים. -
@magicode אתה מתעקש אז אני יענה:
אני לא כזה מתוחכם, אני לא עצבני על זה שניתקו אותי במיוחד שגמרתי את מה שלקח 500GB לפני הניתוק הגדול, מה שהיה היה ולשימוש החודשי שלי 40 גיגה מספיק. כמו שכתבתי:
@אלי-TZA אמר בתגובת חברת X2ONE:עוד יותר אשמח אם תחליטו להפוך לחברה נורמלית שמתחייבת בחוזה מסודר על חבילת גלישה יהיה גודלה אשר יהיה ונותנת ללקוח פשוט לגלוש בשקט עד שמסתיימת החבילה
אני כן עצבני על מה שאני כותב במפורש: שמרמים אותי !! כשאומרים לי אין ניתוק אחרי 1GB כשיש וכדו' כשמכינים הסכמים אחרי שהתוכנית לא קיימת ויוצרים מצג שווא. וכל פרשת מסכת רמאויות X2ONE הרי היא כתובה עלי פורום נטפרי...
ולא הבנתי איך נטפרי נותנים למסכת הרמאויות הזאת להמשיך להתגלגל.
ועל ההשוואה לסלקום עניתי שזה לא מתקרב למה שהולך כאן.
אתה עונה שלדעתך זה בסדר וזה מקובל עלי גם אם אני לא מבין, כשם שפרצופיהם וגו'
בסה"כ אתה הוכחת את עצמך עם נטפרי יותר ממני... -
@אלי-TZA א. בשביל מה לחזור על טענות 10 פעמים, אם אתה רואה שלא מקבלים את דבריך, קבל שכר על הפרישה. מה קרה.
ב. הרב בעה"ב מסביר ומפרט ועונה שוב ושוב על השאלה. תשובתו נובעת מנקודת מבט כללית, הוא אומר שהוא יודע שהרבה משתמשים יעדיפו את החבילה הזו עם מגרעותיה. מפני שזה פלאפון, וזול.
(ומגרעותיה ידועות, לא חושב שאחרי כל הפרסום, מישהו יפול בזה. ואני מאמין שכל סוכן נורמלי, ידווח ע"ז ללקוח לפני חיבור קו).
אז זהו, מה יש לך להוסיף שלא הוספת, ושלא מגיע מנקודת מבטך הפרטית.
את כל מה שכתבת קראתי, אז אל תענה א"ז שוב. -
@מעלה-ומוריד אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
את כל מה שכתבת קראתי, אז אל תענה א"ז שוב.
אם אתה אומר מי אני שיענה לך...
נראה שלא הבנת כמה דברים, אך כיון שלא יצא בתכלס משהו מהבהרת הדברים אין עניין לעסוק בהם.
בכל מקרה כבר פרשתי:
@אלי-TZA אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
אתה עונה שלדעתך זה בסדר וזה מקובל עלי גם אם אני לא מבין, כשם שפרצופיהם וגו'
בסה"כ אתה הוכחת את עצמך עם נטפרי יותר ממני... -
-
@100 בוויקי כרגע החבילות כלל לא מוצגות ב"ה, באם יחזירו אני כמובן מצטרף לדעתך.
-
@אלי-TZA מופיע שם חבילה של מייל בלבד:
''תוכנית זו כוללת גישה לג’ימייל, גוגל דרייב, עדכוני אנטי וירוס, ג’מבו מייל ולשירות העברת קבצים גדולים של נטפרי.''
-
@magicode אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
אנחנו באופן כללי. לא נכנסים בקישקע העיסקי של החברות.
אנחנו מתערבים להם רק מתי שזה נוגע לנטפרי.
אם הם לא בסדר הציבור יכול להעניש ולא להתחבר כמה שהוא רוצה.אין מתפקידה של נטפרי לדאוג שהחברות יהיו ללא חסרונות.
לדוגמא סלקום. הרבה אנשים שונאים את החברה הזאת וטוענים שזה חברה שגונבת לקוחות ומרמה אותם. בעיקר בשיטת מצליח.
אם הם ירצו שיתוף פעולה עם נטפרי אני לא יסרב. למרות שאני אישית לא מנייד קווים לסלקום גם אם יתנו לי מכשירים בחינם.לדעתי זה לא נכון לנטפרי לשחק אותה ראש קטן,
בסופו של דבר יש לך אינטרס שהמיזם הזה שקוראים לו נטפרי יצליח .
וכל עוד יש מישהו במערכת שתוקע מקלות בגלגלים ומתנהג בהתנהגות שאינה הולמת. מן הראוי לסלק אותו ולכל הפחות לא לתת לו הגנה....ישנם רבים וטובים שבכל תקלה שיש להם בגלישה הם מזהים מיד מי אשם הספק או הסינון.
אבל ישנם המון שלא בדיוק מבינים ומתחברים/או מחוברים לנטפרי וברגע שיש כל תקופה תקלה מבחינתם זה תקלה בנטפרי הם לא מזהים מי בדיוק אשם והם או עוזבים או חוזרים לסינון הקודם שלהם....
לדעתי כל הסיפור הזה עם x2one לא בדיוק משכנע אנשים להצטרף לנטפרי..... -
@מושט אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@magicode אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
אנחנו באופן כללי. לא נכנסים בקישקע העיסקי של החברות.
אנחנו מתערבים להם רק מתי שזה נוגע לנטפרי.
אם הם לא בסדר הציבור יכול להעניש ולא להתחבר כמה שהוא רוצה.אין מתפקידה של נטפרי לדאוג שהחברות יהיו ללא חסרונות.
לדוגמא סלקום. הרבה אנשים שונאים את החברה הזאת וטוענים שזה חברה שגונבת לקוחות ומרמה אותם. בעיקר בשיטת מצליח.
אם הם ירצו שיתוף פעולה עם נטפרי אני לא יסרב. למרות שאני אישית לא מנייד קווים לסלקום גם אם יתנו לי מכשירים בחינם.לדעתי זה לא נכון לנטפרי לשחק אותה ראש קטן,
בסופו של דבר יש לך אינטרס שהמיזם הזה שקוראים לו נטפרי יצליח .
וכל עוד יש מישהו במערכת שתוקע מקלות בגלגלים ומתנהג בהתנהגות שאינה הולמת. מן הראוי לסלק אותו ולכל הפחות לא לתת לו הגנה....ישנם רבים וטובים שבכל תקלה שיש להם בגלישה הם מזהים מיד מי אשם הספק או הסינון.
אבל ישנם המון שלא בדיוק מבינים ומתחברים/או מחוברים לנטפרי וברגע שיש כל תקופה תקלה מבחינתם זה תקלה בנטפרי הם לא מזהים מי בדיוק אשם והם או עוזבים או חוזרים לסינון הקודם שלהם....
לדעתי כל הסיפור הזה עם x2one לא בדיוק משכנע אנשים להצטרף לנטפרי.....אני מסכים איתך.
מי שנפגע בעקיפין מהסיפור הזה הוא נטפרי.
בעיני הציבור הרחב אין סינון נטפרי וספק X
הם יודעים שיש אינטרנט נטפרי וזהו -
לדעתי כל הסיפור הזה עם x2one לא בדיוק משכנע אנשים להצטרף לנטפרי.....
לא כל אחד זוכה להצטרף לנטפרי, מי שאין לו די זכויות כבר ימצא סיבה לא להתחבר, בין אם זה קשור להתנהגות של ספק כזה או אחר או לקשיים או תירוצים אחרים.
אני לא מצדיק את התנהגותם, אבל אנחנו לא צריכים לעזור לקב"ה לנהל את העולם, הוא מסתדר מצויין בלעדינו. תפילתנו שלא נקלקל, ובזה אנחנו מסתפקים.גילוי נאות: דברי משקפים את דעתי בלבד, אינני מוסמך לדבר בשם נטפרי.
-
@MacroShadow אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
גילוי נאות: דברי משקפים את דעתי בלבד, אינני מוסמך לדבר בשם נטפרי.
ובכל זאת פעמים רבות אתה מדבר משמם
-
לא כל אחד זוכה להצטרף לנטפרי, מי שאין לו די זכויות כבר ימצא סיבה לא להתחבר, בין אם זה קשור להתנהגות של ספק כזה או אחר או לקשיים או תירוצים אחרים.
אני לא מצדיק את התנהגותם, אבל אנחנו לא צריכים לעזור לקב"ה לנהל את העולם, הוא מסתדר מצויין בלעדינו. תפילתנו שלא נקלקל, ובזה אנחנו מסתפקים.גילוי נאות: דברי משקפים את דעתי בלבד, אינני מוסמך לדבר בשם נטפרי.
-
@סופר אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
גילוי נאות: דברי משקפים את דעתי בלבד, אינני מוסמך לדבר בשם נטפרי.
ובכל זאת פעמים רבות אתה מדבר משמם
מהפרט יש ללמוד על הכלל.
-
אף אחד לא חולק עליך
בכל זאת ידוע לי שבענינים אחרים שפגעו בנטפרי נעשו דברים בתור השתדלות.
וגם ככה נהגו בזמן שהיה התביעה של נטספרק נגד נטפרי. לא השאירו את הדברים ככה ..........
לעזור להקב''ה?? מישהו התכוון לזה??? -
@100 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
סותר גם סותר.
נטפרי לא ניזוקה מאף אחד מהספקים למרות שהתנהגות חלקם היתה מתחת לכל ביקורת. העובדה שפחות אנשים אולי הצטרפו לנטפרי זה נזק של אותם אנשים שלא זכו, שכאמור היו מוצאים סיבה אחרת שלא להצטרף גם אם הספקים היו בסדר -
@frize37 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
אף אחד לא חולק עליך
בכל זאת ידוע לי שבענינים אחרים שפגעו בנטפרי נעשו דברים בתור השתדלות.
וגם ככה נהגו בזמן שהיה התביעה של נטספרק נגד נטפרי. לא השאירו את הדברים ככה ..........
לעזור להקב''ה?? מישהו התכוון לזה???שים לב: יש מצבים שנטפרי נמצאת בסכנה שאז בודאי יש לעשות השתדלות, ויש מצבים שנטפרי אינה בסכנה אלא שאחרים לא ניצלו מהסכנה. זה ענין אחר לגמרי ולא קשור בכלל להשתדלות.
ובראיה קצת יותר רחבה, כל ספק שמספק אינטרנט מסונן זה רווח נקי לצד הקדושה, גם אם הוא לא מושלם, ואף רחוק מכל מאוד. כך שסנקציות וניתוק קשרים עם ספקים, עלול להיות היפך מהמטרה.
-
נטפרי לא ניזוקה מאף אחד מהספקים למרות שהתנהגות חלקם היתה מתחת לכל ביקורת. העובדה שפחות אנשים אולי הצטרפו לנטפרי זה נזק של אותם אנשים שלא זכו, שכאמור היו מוצאים סיבה אחרת שלא להצטרף גם אם הספקים היו בסדר--------
ובראיה קצת יותר רחבה, כל ספק שמספק אינטרנט מסונן זה רווח נקי לצד הקדושה, גם אם הוא לא מושלם, ואף רחוק מכל מאוד. כך שסנקציות וניתוק קשרים עם ספקים, עלול להיות היפך מהמטרה.דבר ראשון אי אפשר לדעת אף פעם אם ניזוקה או לא, השם שלה ודאי ניזוק מהסיפור הזה.
דבר נוסף ספקים שיושר זה לא הצד החזק שלהם שמחברים לנטפרי כלל לא בטוח שמוספים רווח לצד הקדושה אלא מזיקים לו..... הם עושים שם רע לצד הקדושה.
מאז שנטפרי קמה היו כאלו שניסו ללכלך ולהזיק לה. שיש בעיות במהירות וכד וכד'.
הראשונים שהצליחו להרוס את השם טוב לדעתי זה x2one.בא נחשוב שניה על ספק חדש שרוצה לעבוד עם נטפרי ורואה פה את הפורום, הוא מיד אומר לעצמו, בא נריץ להם שירות זבל שיעלה לי כמה שפחות ,אלו מנטפרי אפשר לזלזל בהם כמה שרוצים, מה שלא תעשה להם הם תמיד יגנו עליך, במקרה הכי גרוע שינסו לתבוע אותך מקסימיום זה יהיה בבית דין ונצא עם כמה גרושים הפסד....
-
נטפרי נוקטים בכלל: לא עליך המלאכה לגמור, ואין אתה בן חורין ליבטל ממנה
-
@אוהב-ישראל
זה נשמע כמו חברה לפני קריסה עם כל העצבים האלו,
לא נראה לי שכדאי בכלל לנסות לתת להם הזדמנות אתה התנתקת אבל האחרים שיברחו מהר -
@מושט
גם אני חושב ככה, כולם פשוט צריכים לברוח מהם יש חבילות באותו מחיר או אפי יותר משתלמות בחברות אחרות