סימניה יעילה לעורכי הויקי
-
@מעלה-ומוריד עכשיו התחלתי להבין...
כלומר שהתבנית הזו עושה את כל הפעולות בבת אחת,כי לעשות את זה@מעלה-ומוריד אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
הקוד הופך את זה לבלתי נראה בתצוגת קריאה וכו
היה לפני בניית התבנית,
@ליכט אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
@yzahn אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
הקישור "לתצוגת קריאה לחץ כאן" מופיע גם ב"תצוגת קריאה"!
סודר כעת ע"י @מתכנת
(מקוה שתייגתי את האדם הנכון ושאכן מדובר באותו מתכנת פה ושם...)
וזה אחר כך
@מתכנת אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:@שלו' בקשר לתוכן ענינים, התוסף הזה לא יעזור, שכן תצוגת הקריאה פותחה על ידי נטפרי ואינה קשורה למערכת. זה דבר שצריך לבקש מנטפרי עצמם לשנות את הפיתוח.
בקשר לקישור שנפתח בכרטיסיה חדשה: מדובר גם כאן בתוסף, ואני לא יכול להוסיף תוספים (זה לא קשור להרשאות אלא למשהו אחר) אבל אני יכול לנסות לעשות את זה בלי התוסף, אבל אני צריך בשביל זה הרשאת עורך ממשק.
@מ-פינחסי אפשר אבל צריך אישור של המנהלים והרשאת עורך ממשק.@ליכט הוספתי עכשיו תבנית בשם קישור לתצוגת קריאה שעושה את הקישור איפה ששמים אותה. כדי להשתמש בה יש להעתיק את הקוד הבא
{{קישור לתצוגת קריאה}}
למקום שבו אמור להיות הקישור -
@מעמד יתירה מכך, זה לא רק שבכל דף הייתי צריך לכתוב את הקוד מחדש (שאת זה אפשר לפתוח ע"י העתק-הדבק), אלא הייתי צריך לשנות את שם הדף שאליו אני רוצה שהטקסט יעבור.
הרי אני רוצה שהתוכן של כל דף שמופיע בויקי, יעבור לדף מקביל באתר נטפרי, אם אותו שם (כתובת). אז אני הייתי צריך לשנות את הכתובת בכל דף. ואת זה ג"כ הוא חסך. -
@מתכנת @magicode
יש איזה באג בדפים באנגלית.
הקישורים לתצוגת קריאה מפנים לדף (בתצוגת קריאה) בעברית, ולא באנגלית.עריכה: עליתי על התעלומה.
מכיון שכבר הוגדר שתצוגת הקריאה יתייחס לשפה המוגדרת שם, לכן אוטומטית הוא מעביר אותי לעברית (מכיון שזוהי השפה המוגדרת אצלי כמובן). -
@מתכנת @magicode
יש איזה באג בדפים באנגלית.
הקישורים לתצוגת קריאה מפנים לדף (בתצוגת קריאה) בעברית, ולא באנגלית.עריכה: עליתי על התעלומה.
מכיון שכבר הוגדר שתצוגת הקריאה יתייחס לשפה המוגדרת שם, לכן אוטומטית הוא מעביר אותי לעברית (מכיון שזוהי השפה המוגדרת אצלי כמובן).@magicode אולי צריך להבליט יותר את האפשרות של שינוי שפה, כרגע זה מופיע אי שם בפינה, כך שמי שהחשבון שלו לדוגמא באנגלית ומקבל את הדפים באנגלית לא יזהה בקלות איך לעבור לעברית.
-
@yzahn אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
עריכה: (כ"ד טבת תשע"ט) - אחרי עידכון הויקי הסימניה כבר לא עובד ואין בה צורך.
הסימניה עובדת מעולה גם כעת.
ויש בה צורך. -
@shraga אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
הסימניה עובדת מעולה גם כעת.
ויש בה צורך.אם קבלה היא נקבל... אבל... מה הצורך?
-
@yzahn
למעבר מהיר בין הגירסאות (קריאה - עריכה) תוך שמירה על המיקום בדף, לדוגמא:
http://wiki.netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים#.D7.97.D7.99.D7.91.D7.95.D7.A8_VPN
https://netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים#.D7.97.D7.99.D7.91.D7.95.D7.A8_VPN -
@shraga אצלי הסמניה הזו מביאה אותי בויקי של העריכה לראש העמוד
-
@מעמד אז תשמור את הסימנייה שוב, כנראה שמשהו שם לא טוב.
@מעמד
אפשר ללחוץ כאן. בדף שיפתח, בצד שמאל למעלה יופיע קישור 'שינוי ויקי'.
גרירת הקישור הזה לתוך סרגל הסימניות, תוסיף אוטומטית את הסימניה המתבקשת. -
@משרדי אותו דבר
-
@מעמד מוזר.
-
אני אפרש.
מה ש@shraga כתב ששומר על המיקום בדף הוא רק אם המיקום הוא בתוך הכתובת של הדף כמו בדוגמה שהביא. זה לא עובד אם מתחילים בראש הדף ומדפדפים למטה בלי לעדכן את שורת הכתובת.
(דרך אגב, יש אתרים שראיתי שמעדכנים שורת הכתובת אוטומטי אם מדפדפים - אתר זה בכללם)