הטאבלט היהודי
-
@חנניה אמר בהטאבלט היהודי:
תגובתך לא ברורה כל כך ,טובי המומחים חסמו ואתה ללא ידע כלל ובקלות של ממש הצלחת לפרוץ , תמוהה מאוד בעייני .
הכוונה ללא ידע בתיכנות.
לא אמרתי שבקלות, אני מכיר את מערכת אנדרואיד לפני ולפנים, ועליתי על צירוף של כמה דרכים עוקפות, שהם לא חשבו על זה.אגב, זה דוגמא אחת, עקפתי עוד כמה חסימות באנדרואיד. אבל לא זה העיקר כאן.
אני רק בא לומר, שזה שאחד מספר שהוא ניסה מכל הכיוונים ולא הצליח זו עדיין לא תעודה! -
@אחד-תם אמר בהטאבלט היהודי:
אני רק בא לומר, שזה שאחד מספר שהוא ניסה מכל הכיוונים ולא הצליח זו עדיין לא תעודה!
אם צריך כזה הרבה מאמץ אז נקרא חסום, גם וויפרי אפשר לפרוץ.
-
זה לא מכשיר למהנדסים ,זה מכשיר לילדים . ואם אתה כזה מומחה עם ידע מקצועי אז אתה בטח שלא תשתמש עם כזה מכשיר .לא מיועד לך ולשאר מהנדסי תוכנות .אפשר גם לקנות שבב wifi ולהתקין . וכך אין לדבר סוף .
-
זה לא מכשיר למהנדסים ,זה מכשיר לילדים
היום הילדים הם לא פחות מומחים ממהנדסי תוכנה...
-
חחחח.... ילדי התלמוד תורה , איזה הגזמות . לא נעים להמעיט בערכם של מהנדסי תוכנה בכל זאת, למדו כמה שנים .
-
@חנניה
להרוס הרבה יותר קל מלבנות. -
@חנניה
נראה שנרשמת לפורום רק כדי להגן על המכשיר הזה....
http://forum.netfree.link/user/חנניה/postsיש מצב לגילוי נאות ?
יש לך קשר אולי למשווקי הטאבלט הזה ? -
חחחח.... ילדי התלמוד תורה , איזה הגזמות . לא נעים להמעיט בערכם של מהנדסי תוכנה בכל זאת, למדו כמה שנים .
זה בכלל לא הגזמות !
ובדידי הוה עובדה !
יש לי מכשיר סמסונג יאנג כשר אורגינל, ואמר לי ילד אחד שאני מכיר "הרב יודע שיש פה משחק ?"
שאלתי אותו "איזה ?"
ואז הוא ביקש את הטלפון ונכנס לאן שנכנס והראה לי משחק בטלפון הכשר ! (לא משנה שזה סתם משחק למשועממים)
וזה היה ילד בן 12 כיתה ז' מחידר מעולה ביותר !!
אז להגיד שזה הגזמות, זה פשוט לטמון את הראש בחול !
(או פשוט הם הצליחו לרמות גם אותך שהם כאלה תמימים ...) -
אני חוזר ואומר רוב רובם של הטאבלטים הנמכרים בלי אינטרנט, יש בהם אפשרות להתחבר לאינטרנט, דרך המון דרכים בלי לעבוד יותר מדי קשה,
סיפור טרי מלפני שבוע במוקד אאוטנט:
הגיעה אשה חסידת ...... מזועזעת כולה, עם טאבלט "סייבר" לבן, וביקשה שננתק אותו מהאינטרנט.
לדבריה, היא קנתה אותו בחנות באיזור חרדי [חנות חרדי ברחוב חרשי מרכזי], ועל הקופסה היה כתוב "ללא אינטרנט". היא שאלה את המוכר 3 פעמים אם הוא בטוח שאין בזה אינטרנט, והוא ענה לה "בטח אין בזה, כל החרדים קונים את זה", ועל סמך זה היא קנתה אותו לבנה בן ה-15.
אחרי כמה ימי שימוש, הבן שלה שיחק קצת בהגדרות, ולפתע נפתחה האפשרות להתחבר ל WI-FI והמכשיר התחבר לרשת אלחוטית פרוצה. הבן שנבהל ממה שראה [וכנראה שהוא ראה דברים לא כ"כ טובים] ניגש [תודה לק-ל] לאמו, ואמר לה שנראה לו שהמכשיר הצליח להתחבר לאינטרנט, ואכן, המכשיר היה פרוץ לגמרי.
האמא היתה נסערת באופן לא רגיל, מכך שככל שניסתה להשמר ולהגן על ילדיה, וביררה היטב שהמכשיר ללא אינטרנט, בכל זאת אירעה תקלה כזאת, ובנה נחשף לתכנים פרוצים. חלק גדול מהכעס שלה היה על כך שבחנות באיזור חרדי מרמים את הלקוחות ומוכרים טאבלטים עם אפשרות פשוטה להגיע לאינטרנט, כאשר על הקופסה רשום "ללא אינטרנט".ואמרה שבנס זה הגיע לילד הקטן ולא לגדול שלא היה מגלה לה.
מסתבר שהכיתוב "ללא אינטרנט" על הקופסה לא היה אלא פעולת ניתוק של הדרייבר וכדו', דהיינו ביטול בתוך המערכת של הקליטה, דבר שבקלות יכול לחזור. ניתוק אמיתי של אינטרנט הינו ניתוק של האנטנה, ניתוק פיזי שהוא אל-חזור, וניתוק זה בוצע במוקד אאוטנט על הטאבלט הנ"ל שהביאה האשה.
היא בקושי האמינה שעכשיו באאוט-נט זה כן טוב.
כל מילה מיותרת. -
@אחד-תם אמר בהטאבלט היהודי:
בשביל לגלוש צריך גם תוכנה וגם חומרה , אם התוכנה חסומה זה מספיק בשביל שלא תוכל לגלוש.
אגב,בטאבלט היהודי הדגם החדש לא ניתן לגלוש בשום צורה לא ישירה ולא עקיפה, העניין בדוק ! זה לא רק השורה של הWIFI . גם אם תגיע לשורה של WIFI באיזה שהיא דרך זה לא ידלק /יפעל .גם דרך מאחורי הקלעים כביכול של התוכנה .יש לי מכשיר כזה וחפרתי עמוק בנושא תאמין לי .אני לא מכיר אותך ואולי אתה בכלל משווק של המכשיר הזה, אבל לי הביאו פעם מכשיר חסום שעבר את טובי המומחים של אחד הגופים הכי חזקים בתחום ואושר שהוא חסום הרמטי (בתוכנה), ומצאתי כמה דרכים לגלוש ואפי לפרוץ את החסימה, ואני ממש לא טכנאי ולא מבין כלום בתיכנות.
ללמדך, שאע"פ שאני חושב שאכן שייך להגיע למצב שהמכשיר חסום חזק מבחינת התוכנה.
לא הייתי מציע לאף אחד להסתמך על נוסח 'אני בדקתי סמוך עלי....' שנכתבה על ידי מקלדת באמצעות אצבעות אנונימיות.
הכי מומלץ ניתוק פיזי על ידי אאוטנט.
זה לא נגמר בניתוק פיזי מי שיודע (האינטרנט לא גמרתי בוייפיי)
-
@Chocolate אז אולי צריך שאיזה ארגון או בי"ד יצא עם הבהרה לציבור אודות תקלה זו ורימוי של המוכרים, ושאין לקנות מכשירים כאלו אם אין עליהם אישור של גוף מוכר, ושיש צורך לבדוק עם הגוף אם אכן אישרו את זה.
אני מדגיש שיש לבדוק עם הגוף, כי בעבר ראיתי פרסום על טאבלט שמנותק מאינטרנט ע"י אוט-נט (פרסום של המוכר), כשרק היה עם התוכנה של אוט-נט ולא חסימה פיזית, למרות שהמוכר הצהיר כך. -
סליחה , אבל הסיפור הזה לא הגיוני לפחות בחלקו הגדול ,קצת קשה לפרט למה, כי זה יהיה ממש ארוך . אלו סיפורים שנועדו מיסודם להבהיל את הציבור .אני לא מזדהה עם ההפחדות ולזרות חול בעיני הציבור . יש לי ילד בחיידר . יש לו מכשירים שונים כאלו בבית ואנו מפקחים על השימוש בו והכל בסדר . זה שיש כאלו מקרים וכאלו מקרים . אין לדבר סוף .כל המתחכמים למיניהם בסוף מוצאים את הדרך לבאר שחת בכל מצב.
-
@ליכט , כן יש לי קשר . קניתי 2 מכשירים כאלו דרך המשווק שלהם ,אם זה עוזר לך.
-
סליחה , אבל הסיפור הזה לא הגיוני לפחות בחלקו הגדול ,קצת קשה לפרט למה, כי זה יהיה ממש ארוך .
אשמח שתפרט, תשאל כל מה שעוסק קצת בתחום כמה סיפורים כאלו יש בכל חודש, אני לבד נתקלתי בחצי שנה אחרונה בלפחות 10-15 סיפורים כאלו.
אלו סיפורים שנועדו מיסודם להבהיל את הציבור .אני לא מזדהה עם ההפחדות ולזרות חול בעיני הציבור .
אלו סיפורים שנעדו מיסודם לעורר הציבור,
יש לי ילד בחיידר . יש לו מכשירים שונים כאלו בבית ואנו מפקחים על השימוש בו והכל בסדר . זה שיש כאלו מקרים וכאלו מקרים . אין לדבר סוף .כל המתחכמים למיניהם בסוף מוצאים את הדרך לבאר שחת בכל מצב.
לא הבנתי מה שכתבת, שאתה מתחכם ונותן להילד שלך מכשירים בלי פיקוח, ולסוף הוא יגיע ל....?