משתמשים עם סינון שונה
-
@shraga מה נשתנה תוכנת אניוור שיושב בקרן זווית ומחכה למתנדבים מזדמנים, בניגוד לשאר חלקי נטפרי שמקבלים יחס יותר חם?
-
@shraga אמר במשתמשים עם סינון שונה:
ועוד אי אלו שיפורים ש @מתכנת התייאש מהם....
בפורום הזה הוא קורא לעצמו @Men770 ...
-
@yzahn
תודה על התגובה המושקעת גם.לצערי הזמן שלי לא בידי כעת כדי לענות תשובה מפורטת, אבל מהכרותי עם המערכת הנוכחית, לא בטוח שחשיפה של הפרוקסי בשרת נטפרי תעזור.
יותר נראה לי שעדיף להקים שרת פנימי על הרשת (אולי עם רספברי פיי?) שקריאות הרשת ינותבו אליו.
ובכל מקרה, העניין הזה, של להגדיר פרוקסי ידני בכל תוכנה ותוכנה שדורשת את זה, זה יהיה הסיוט של התמיכה. (ואני כותב מנסיון של עזרה לאנשים שצריכים חיבורי VPN והמסתעף)אני חושב שיותר יהיה קל "לצבוע" את ההידר את הבקשות שמגיעות ממשתמש שצריך לעבור דרך פילטר אחר, (ולקוות שלא יקומו גירסאות שמוסיפות הידר כזה בלי רשות)
אגב הרעיון של ProxyCap הועלה בעבר ונבדק, לא יודע מה יצא מזה. (רק יודע שעד היום הוא עולה לי בכל הפעלה מחדש של המחשב )
לגבי הפרופיל הבסיסי, וודאי ששמתי לב, אלא שבד"כ דווקא המכשיירם הלא מזוהים האלו - הם הם אלו שצריכים את ההרשאות המורחבות.
(אולי לזה @נטפריס התכוון כשכתב שאתה צריך להרגיש את התמיכה כמה ימים)אני ידוע שלא כיסיתי את כל מה ששאלת, ויש עוד הרבה מה לכתוב
בחלק מהדברים אני מסכים שיש לזה היתכנות, ועדיין, כנראה שצריך מישהו שיעשה מפת דרכים. (ואל תשכח שצריך גם שינוי בנטפרי בצד השני, וזה נראה לי כן יקח זמן / אנרגייה )
לדעתי להצעה הזו יש היתכנות בלי קשר לנטפרי, כל עוד שמשתמש הקצה מוכן לשלם עוד משתמש נוסף, ולא כזה מסובך להקמה.תודה שקראת עד לכאן, על אף הבלגן בתשובה.....
-
איפה אפשר להגדיר שם משתמש וסיסמה בפרוקסי של וינדוס?
-
@clickone אם אתה שולף את הקלף של מחיר התמיכה אז באמת אין לי מה לענות כרגע, חוץ מלהציע שתכונות "מתקדמות" אלו לא יהיו זמינים למשתמשים ה"פשוטים" אלא לאלה שיכולים להוכיח מינימום מסויים של יכולת טכנולוגית, ולא יהוו נטל על התמיכה.
איפה אפשר להגדיר שם משתמש וסיסמה בפרוקסי של וינדוס?
אממ... שאלה טובה, לא שמתי לב לזה... יש פתרונות (אולי הם אפילו פתרונות טובות, לא בדקתי), אבל זה עוד מכשול...
-
אני חייב לציין שבעקבות העלאת הנושא עלה לי רעיון איך לבצע את זה אבל זה עדיין טעון בדיקה אם זה ישים או לא.
-
היה ברור שזה רק ענין של זמן עד שהקוסם ישלוף משהו מהכובע
אין אין אין על נטפרי -
@magicode אפשר רמז?
-
@yzahn אמר במשתמשים עם סינון שונה:
@magicode אפשר רמז?
@magicode חוץ מרמז, יש לך כאן חומר אנושי מהטובים ביותר בתחום, תשתמש בו...
-
@aiib הוא לא רוצה.
-
-
@aiib אמר במשתמשים עם סינון שונה:
יש לך כאן חומר אנושי מהטובים ביותר בתחום, תשתמש בו...
אם התכוונת אלי אז הגזמת קצת
-
@yzahn התכוונתי גם אליך!!
אף אחד לא אמר לצרף אותך לנטפרי אלא רק להעזר בך לשפשוף הרעיון וכדו'
-
@aiib אם יהיה צורך, אני תמיד מוכן. אבל נדמה שבלי עין הרע יש המון כשרון כבר בין המתכנתים בלי העזרה שלי...
-
מחכים לפתרון.
-
@magicode תודה על היחס הנהדר שלכם. לא עקבתי בימים האחרונים.
אני לא מתקרב להבנה שלך ושל החבר'ה המלומדים שמגיבים כאן.
אנסה שוב לשאול בתמימות... אם תוכל להסביר לי בצורה פשוטה.
יש בעיה בעצם לנטפרי לחסום גלישה ע"י קוד?
אם לא, נמשיך.
נטפרי יכול לחסום תוכן מסוים יותר מתוכן אחר. זה כבר קיים בפרופילים.
מה שצריך לעשות בסך הכל, זה להפעיל שני פרופילים במקביל.
דהיינו, כל אחד שנכנס למחשב צריך קוד לפתוח את הגלישה.
הקשת קוד X נפתח לך משהו מסוים. הקשת קוד Y נפתח לך משהו אחר.
בדיוק כמו שבזמן מסוים אתה יכול לפתוח תוכן מסוים ובזמן אחר תוכן אחר, כמו שקיים כבר בנטפרי.
איפה כאן הבעיה? -
תודה על היחס הנהדר שלכם. לא עקבתי בימים האחרונים.
אני לא מתקרב להבנה שלך ושל החבר'ה המלומדים שמגיבים כאן.
יש בעיה בעצם לנטפרי לחסום גלישה ע"י קוד?
אם לא, נמשיך.
נטפרי יכול לחסום תוכן מסוים יותר מתוכן אחר. זה כבר קיים בפרופילים.
מה שצריך לעשות בסך הכל, זה להפעיל שני פרופילים במקביל.
דהיינו, כל אחד שנכנס למחשב צריך קוד לפתוח את הגלישה.
הקשת קוד X נפתח לך משהו מסוים. הקשת קוד Y נפתח לך משהו אחר.
בדיוק כמו שבזמן מסוים אתה יכול לפתוח תוכן מסוים ובזמן אחר תוכן אחר, כמו שקיים כבר בנטפרי.
איפה כאן הבעיה? -
@יוסי-פולני אמר במשתמשים עם סינון שונה:
איפה כאן הבעיה?
אין שום בעיה, זה דבר אפשרי (על ידי הגדרת VPN), ותוכל לבצע זאת גם כיום, אם כי מורכב למשתמש הפשוט, בשביל לגרום לזה להיות קל לשימוש נדרש פיתוח שזה לא בעיה אלא דורש זמן, כח אדם, אולי גם כסף.
-
@shraga פיתוח כזה יכול גם לייתר את הVPN הבעייתי כיום?
-
@יוסי-פולני אמר במשתמשים עם סינון שונה:
יש בעיה בעצם לנטפרי לחסום גלישה ע"י קוד?כן בהחלט.
וכל הפתרונות המלומדים פה הם כל מיני קומבינות.
גלישה נורמלית כמו כל ספק אחר, אי אפשר להגביל בשום צורה לפי משתמש וסיסמה או מכשיר.