אז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?
-
@by6199 בדיוק אתמול הם שידרגו שרתים, יש מצב שעברת בזמן הלא נכון (בזמן שהעסק הסתדר)
-
אנחנו ב-RL וניתוקים זה מאורע נדיר ביותר. (וגם הניתוקים הבודדים שהתרחשו בעבר, לא הוכח שהם קשורים לספק.)
מומלץ. -
@shraga אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
@by6199 בדיוק אתמול הם שידרגו שרתים, יש מצב שעברת בזמן הלא נכון (בזמן שהעסק הסתדר)
עברתי הבוקר
-
@by6199
לאן עברת? -
@zeevgros אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
@by6199
לאן עברת?@by6199 אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
סבלתי מאיטיות של 019 בנייח מהירות 100 מגה, עד שעברתי לפני שעה ל011 בינתיים מהירות מצויינת.
-
@by6199 אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
סבלתי מאיטיות של 019 בנייח מהירות 100 מגה, עד שעברתי לפני שעה ל011 בינתיים מהירות מצויינת.
-
@משרדי אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
אני לא איש רשת מקצוען אבל טיפלתי לא פעם בחיבורים חדשים.
ברוב המקרים הבעיה קשורה לתשתית של בזק.
בדר"כ הבעיה הידועה שמחוברים ל100 מגה והתשתית לא עומדת בזה, מורידים ל40 ורואים ישועות.
ולפעמים הם פשוט מחליפים פורט בארון תקשורת שלהם או מחליפים פשוט כבל.השאלה איך עושים את זה, כי כרגע אני לא לקוח של בזק אלא של 019 גם בתשתית, כך שבזק לא יתנו לי תמיכה.
-
@חיים-כהן אתה יכול לעבור לבזק חזרה בתשתית ולשלם ל011 רק על ספק או לנייד גם את התשתית ל011.
לי הם העבירו בקת ניוד אני לא יודע היכן התשתית ברגע זה, הספק ב011
-
תשתיות אינטרנט וסלולר זה דבר מאד בעייתי במדינתנו.
משום מה 'סטארט-אפ ניישן' של ישראל מגיע עד לתשתיות התקשורת.
אני פוגש הרבה רשתות במסגרת עבודתי ולא כולם עם סינון ויש אין ספור תקלות בדיוק מהסוג שמוזכרים לעיל ועוד הרבה שלא הוזכרו.
חלקם קשורים לספק, חלקם לתשתית האינטרנט DSL , ורובם לרשת המקומית לרבות כבילה, ציוד תקשורת, ונקודות קצה (מחשבים, טלפוניה, וכו') -
כדאי שהספקים יפנימו כמה קריטי השירות הנכון בנושא זה.
אדם בלחץ של עבודה, לפעמים מול לקוחות או בוס קשוח, שנתקל בניתוקים, צריך מישהו שיהיה לו אכפת ויידע לטפל בזה.
אם לספק יש שירות נורמלי, הלקוחות רגועים יחסית ולא נכנסים ללחץ עצבני. מתקשרים, מקבלים עצה, מנסים כמה כיוונים לפתרון, מסתדרים. יותר קל לגייס סבלנות אם מרגישים שהבעיה מטופלת.
לעומת זאת, ספק שלא נותן מענה מהיר ומשאיר את הלקוח להתבוסס במצוקה, ובהמשך הודף את הבעיה לכיוונים אחרים או מגיש עזרה בלתי מקצועית, מאבד את אמון הלקוח בקלות. (ובהמשך את הלקוח עצמו.) -
@משפחת-כהן אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
כדאי שהספקים יפנימו כמה קריטי השירות הנכון בנושא זה.
אדם בלחץ של עבודה, לפעמים מול לקוחות או בוס קשוח, שנתקל בניתוקים, צריך מישהו שיהיה לו אכפת ויידע לטפל בזה.
אם לספק יש שירות נורמלי, הלקוחות רגועים יחסית ולא נכנסים ללחץ עצבני. מתקשרים, מקבלים עצה, מנסים כמה כיוונים לפתרון, מסתדרים. יותר קל לגייס סבלנות אם מרגישים שהבעיה מטופלת.
לעומת זאת, ספק שלא נותן מענה מהיר ומשאיר את הלקוח להתבוסס במצוקה, ואחר כך כשסוף סוף המענה מגיע הוא הודף את הבעיה לכיוונים אחרים או מגיש עזרה בלתי מקצועית, מאבד את אמון הלקוח בקלות. (ובהמשך את הלקוח עצמו.)מילה בסלע!!!
כדאי באמת לדאוג שספקי נטפרי יקראו את הנכתב כאן. -
@חיים-כהן אתה יכול לעבור לבזק חזרה בתשתית ולשלם ל011 רק על ספק או לנייד גם את התשתית ל011.
חשבתי על כיוון של 011, אבל בעידן הרשת אין לאנשים סבלנות להתקשר-ולהמתין על הקו עד למענה-ולשמוע שיכנועים מנציג אנושי ובלה בלה בלה, רק בשביל לשמוע מחירים ותנאי שירות.
אין להם אתר ואפילו לא כתובת מייל... -
@חיים-כהן ניסית לעבור ל RL?
זה ענין של כמה דקות תקבל יוזר וסיסמה ותנסה...
אחרי שבוע שבועים לא מסתדר תעבור הלאה או תחזור
אני מחובר אליהם ומרוצה. -
@חיים-כהן אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
חשבתי על כיוון של 011, אבל בעידן הרשת אין לאנשים סבלנות להתקשר-ולהמתין על הקו עד למענה-ולשמוע שיכנועים מנציג אנושי ובלה בלה בלה, רק בשביל לשמוע מחירים ותנאי שירות.
אין להם אתר ואפילו לא כתובת מייל...מי שמבצע את החיבורים שלהם זה מוקד חיצוני יש טלפון ויש מייל, לי זה לקח 3 דקות עד שקיבלתי שם משתמש וסיסמה.
-
אז עברתי על כל האשכול. ומה שיצא זה שהספק הכי טוב זה RL (שהוא גם הספק של נטפרי )
אגב גם אני ב-RL ואני מאוד מרוצה
אז לדעתי הבעיה זה לא נטפרי אלא הספק או המיקום
אז למה שלא תעבור ל-RL וחסל סדר הבעיות -
@אברהם-יצחק געלט...
-
@aiib אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
@אברהם-יצחק געלט...
אבל אם זה הורס לך את השירות וכך גם את הלקוחות
אז "מה לא עושים בשביל פרנסה?" -
ב"ה ובלי עין רעה, RL עם נטפרי - יציב מאד מאד מאד
-
@aiib אמר באז מי בדיוק "אשם", נטפרי או 019?:
@אברהם-יצחק געלט...
מה עם סים כשר ?
יש להם ג''כ ספק ותשתית והם גם זולים
-
יש לי תשתית וספק בנפרד (לא בנדל),
בספק-RL אף פעם לא היו בעיות, למעט חסימת עדכוני ווינדוס, (זה נשמע שיש רק מזכירה ותומך טכני אחד, אבל כשאין בעיות גם זה מספיק)
תשתית-בזק נדיר הבעיות, אבל כשיש, בזק מטפלים ביעילות ובמקצועיות.