עזרה בנט-סטיק של הוואי n8372
-
@שלום-על-ישראל תעלה תמונה של לוח הבקרה תחת קטגוריה תוכניות ותכונות
-
@שלום-על-ישראל אמר בעזרה בנט-סטיק של הוואי n8372:
@אלי-TZA אי אפשר, כי אין רשת.יהיה כתוב "אין אינטרנט".
כאילו המחשב לא מבין מה הסטיק הזה רוצה ממנו.
יש צליל של חיבור, מופיע כונן ריק במחשב שלי - של הSD, אבל שאר הדברים שסטיק אמור לעשות לא קורים.אני מאמין לך שזה המצב אצלך אבל בכל זאת יתכן שאצל @אוריויל הבעיה שונה ואני רוצה לדעת מה קורה בכניסה לקישור http://192.168.8.1/html/home.html
אולי יש למישהו את הקבצים של תוכנת הממשק ויהיה אפשר לנסות להתקין במחשב כדי שיזהה אותו?
אז אני יודע שיגידו שאין תוכנה, אלא זה דף אינטרנט שהמחשב ננכס אליו אוטומטית בהכנסת הסטיק,
בכל מקרה ברור לי שיש איזה קובץ שגורם לכל זה לרוץ. אם הוא ימצא אולי זה יוכל לעזור.
[נ.ב. ששש... ואולי דיברתי שטויות.]אתה בכלל לא מדבר שטויות, כשמכניסים את הסטיק למחשב חדש הרבה פעמים מופיע כונן עם תוכנה להתקנה ורק אחרי ההתקנה הסטיק מתחבר ודף האינטרנט של הסטיק עולה.
עקב בעיות דומות בעבר עשיתי לי מנהג להעתיק את התוכנה לפני ההתקנה אז הנה היא.לגבי הבעיה שלך לפעמים עוזר למחוק את הדרייבר של הסטיק במנהל ההתקנים ואז לנתק ולחבר אותו שוב.
-
@אלי-TZA זה מתאים לנטסטיק דגם ספציפי או שלכל הנטסטיקים של הוואי ? (גם כמה דורות אחורה)
-
@שלום-על-ישראל
זה בעיה בהגדרות של המחשב בוינדוס 10 ולא בסטיק
וגם יש פתרון לזה -
@אוריויל
זה בעיה בהגדרות של המחשב בוינדוס 10 ולא בסטיק
וגם יש פתרון לזה -
-
@שלום-על-ישראל
לא סוד אבל קשה לי להסביר את זה בכתב אלא רק בע''פ דרך הטלפון וגם צריך להבין במחשבים בשביל זה -
@zeevgros @שלום-על-ישראל כתבו כבר בפורום כאן בעבר את הפתרון בפירוט, צריך למצוא את זה.
אאל"ט מדובר בבאג בגרסאות מסוימות של וינדוס 10 שתוקן בגרסאות האחרונות. -
@אלי-TZA
נכון...אמת ויציב!!! -
@אוריויל @שלום-על-ישראל
@shraga אמר בהדרכה להגדרות נטסטיק:בעדכון ווינדוס 10 בגירסה 1709 יש בעיות תאימות עם הגדרות הDHCP של מתאמי הרשת לכן לעיתים צריך להגדיר ידנית את הIP של מתאם הרשת (הנטסטיק):
כתובת IPv4:
192.168.8.10 (הקבוצה האחרונה יכולה להיות בין 2 ל255)
מסיכת רשת משנה של IPv4:
255.255.255.0
שער ברירת מחדל של IPv4:
192.168.8.1או להוריד את העדכון שמיקרוספוט שיחררה לפתרון הבעיה (קרדיט ל @yits על העדכון)
פירוט על הבעיה כאן
אולי @yzahn יכין לזה קובץ BAT?
-
@אלי-TZA
הלוואי -
מניסיון, לפעמים אנטי וירוס או משהו דומה יוצר התנגשות עם הסים הפעיל. נסה להכניס את הנטסטיק ללא סים, ואם אז יעלה לך הנטסטיק, לחץ על עבור לדף הבית, ואז הגדר את ה-APN, ולאחמ"כ הכנס את הסים למחשב ויעבוד לך חלק
עדכן בבקשה אם זה הצליח