פיתוחים שלא מתקדמים
-
@davd באפלקציות לוינדוס 10 בהחלט מסכים בפרט שזה לא כזה סיפור גדול לענ"ד
כי לכל אפלקציה יש כמה קבצי עזר שזה אפשר לפתוח לחלוטין ונשאר לפתוח את האפליקציה בעצמה שזה אני לא בטוח שילכו לפתוח אחד אחד
אולי, ואולי דיברתי שטויות..
אבל אל תשכח שהיה גם המשפט של נטפרי -
@davd
מבלי ליכנס לעצם הענין.
מה שכתבת זה פשוט לא נכון.רוב הפיתוחים בוצעו במהלך השנה האחרונה, (הנה קישורים לכמה פיתוחים שתוכל לבדוק תאריכי ביצוע, אין לי כח לחפש את כולם...)
http://forum.netfree.link/post/63274
http://forum.netfree.link/post/65390
http://forum.netfree.link/post/73280
http://forum.netfree.link/post/77286 -
@davd הנה עוד
@ליכט שכחת את המבזקי עדכונים
מבזק עדכונים | מוצ"ש - כ"ח טבת ה'תשע"ט
מבזק עדכונים | כ"ו ניסן ה'תשע"ט
מבזק עדכונים | ו' תמוז ה'תשע"ט
עוד
תוכנת התקנת תעודת אבטחה חדשה -
-
-
@davd אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
@ליכט @מעמד
קודם כל תודה, אכן לא ידעתי על מה שאתם או לפחות על חלק.אבל שאלה לי, ישנם רשימה אשר מקודמת לפי הצבעות, נכון?
א"כ איך זה שכ"כ הרבה פיתוחים (מהקישורים שהבאתם), אכן מפותחים, כאשר ברשימה של הפיתוחים, ישנם פיתוחים עם מאות הצבעות אשר עדיין מחכים?אולי בגלל זה
@magicode אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:כמובן שיש דברים שאנחנו נפתח בלי קשר להצבעה. כמו פיתוחים שסוגרים פירצות. או פיתוחים שמפחיתים תמיכה. או פיתוחים פנימיים. וכן דברים שאנחנו משוכנעים שזה חשוב.
יש דברים שקשה יותר לפתח או קל יותר. אולי נוסיף דרגת קושי ברשימה הזאת.אולי דברים שקל יותר לפתח, אז מפתחים אותם יותר מהר כי פחות צריך לחשוב איך לפתח אותם
שים לב שחלק מהפיתוחים זה במערכת הפניות שזה בלי קשר לדף ההצבעה -
@לחיל-אומר פה התשובה לשאלתך
@magicode אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:אני בתור מפתח בנטפרי מפתח דברים בנטפרי לפי הסדר העדיף ביותר לטעמי.
אך בגלל שאני בן אדם. אני חושב שנכנסים נטיות אחרות. אני יכול להבטיח לכם שדברים שאני צריך או אוהב מפותחים בעדיפות גבוהה.
> אבל אני חושב שחשוב לפתח לפי כמות האנשים שמצפה לפיתוח.
אז לכן פיתחנו מערכת הצבעה לפיתוחים כדי שנקדים לפתח את מה שהכי חשוב לכם.
https://netfree.link/user#/tools/feature-request
כל אחד יש לו 3 הצבעות והוא יכול להשים את ההצבעות בדברים שמעניינים אותו. אפשר להשים את 3 ההצבעות על דבר אחד.ההדגשה לא במקור
-
@לחיל-אומר אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
בלי לבוא בטענות לנטפרי ברור שהדברים מתקדמים. אבל זה באמת שאלה למה להקדים את העבודה המטורפת של הוופרי לאנדרואיד, שבאמת כמעט לא עוזר למשתמשי נטפרי היום, רק בגלל שזה קיבל הכי הרבה נקודות?
על סמך מה אתה חושב שזה לא עוזר למשתמשים היום? אם לא היה עוזר לא היו מצביעים לזה.
ובנוסף זה הצלת נפשות ממש של הרבה מאד אנשים.
ופשוט שזה לא סתם של וויפרי... לעשות וויפרי והמכשיר לא יוכל לעבוד בגלל שאין תמיכה בתפעול האפליקציות זה לפתח מוצר בשביל לשים אותו במוזיאון, וויפרי לאנדרואיד כולל פיתוח מערכת שתוכל לאפשר שימוש נורמלי. -
@6262 אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
על סמך מה אתה חושב שזה לא עוזר למשתמשים היום? אם לא היה עוזר לא היו מצביעים לזה.
אני מתכוון אנשים שהיום משתמשים בנטפרי
@6262 אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
וויפרי לאנדרואיד כולל פיתוח מערכת שתוכל לאפשר שימוש נורמלי.
ברור אבל אם זה כזה הרבה עבודה אולי צריך לחכות עם זה ולפתח דברים מהירים
-
@לחיל-אומר נכון אנשים שמשתמשים היום בנטפרי... לכאורה מי שהצביע הוא לקוח נטפרי לא?
-
אבל שאלה לי, ישנם רשימה אשר מקודמת לפי הצבעות, נכון?
א"כ איך זה שכ"כ הרבה פיתוחים (מהקישורים שהבאתם), אכן מפותחים, כאשר ברשימה של הפיתוחים, ישנם פיתוחים עם מאות הצבעות אשר עדיין מחכים?הפיתוחים שבוצעו, בוצעו (או לפחות הביצוע שלהם התחיל) כשהפיתוחים האחרים (שנמצאים היום ברשימה, למעלה מהם) עדיין לא קיבלו כ"כ הרבה הצבעות.
לכשהפיתוחים הושלמו, שוחררו ההצבעות לכל מי שהצביע עבורם, ואז הם הצביעו לפיתוחים אחרים שעלו למעלה ברשימה. -
יש לנו מלא דברים של תחזוקה. שלוקחים המון זמן.
-
אם זה עניין של כח אדם ,
אז מסתבר שרוב ככל המשתמשים(לקוחות) לא יתנגדו להעלאת המחיר ל 20שח בחודש , והעסקת עוד מפתחיםנאמר על דעת עצמי כמובן,
-
@יעקב-אא אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אז מסתבר שרוב ככל המשתמשים(לקוחות) לא יתנגדו להעלאת המחיר ל 20שח בחודש , והעסקת עוד מפתחים
גם אני חושב כך.
אנשים מצד אחד רוצים לתרום לנטפרי,
ומצד שני, גם דברים שרוצים קשה להוציא מהכיס אם לא חייבים...להמשיך לפתח את נטפרי זה צורך גדול והצלה של הדור. והסיבה היא לא משום נוחות. אלא משום שחייבים להגיע למצב, שלאף אחד לא יהיה תירוצים למה הוא בלי סינון ראוי גם לצרכי פרנסה...
אני אישית מכיר כמה שמשתמשים בתירוצים הנ"ל.
(לא שזה מתרץ. כי זה באמת זוטות. מי שמעוניין באמת - מסתדר גם עם החסרונות ש(עדיין) יש לנטפרי, אבל בכל מקרה, כשאין תירוצים יותר קשה להתמודד...) -
@ליכט אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אבל שאלה לי, ישנם רשימה אשר מקודמת לפי הצבעות, נכון?
א"כ איך זה שכ"כ הרבה פיתוחים (מהקישורים שהבאתם), אכן מפותחים, כאשר ברשימה של הפיתוחים, ישנם פיתוחים עם מאות הצבעות אשר עדיין מחכים?הפיתוחים שבוצעו, בוצעו (או לפחות הביצוע שלהם התחיל) כשהפיתוחים האחרים (שנמצאים היום ברשימה, למעלה מהם) עדיין לא קיבלו כ"כ הרבה הצבעות.
לכשהפיתוחים הושלמו, שוחררו ההצבעות לכל מי שהצביע עבורם, ואז הם הצביעו לפיתוחים אחרים שעלו למעלה ברשימה.נכון חלקית.
-
@מטעמים אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אנשים מצד אחד רוצים לתרום לנטפרי,
ומצד שני, גם דברים שרוצים קשה להוציא מהכיס אם לא חייבים...אפשר לחלק את המשתמשים של נטפרי ל2.
- מי שהכיר את העולם שלפני, ויודע להעריך מה נטפרי עשתה לעולם הסינון.
- מי שלא הכיר את העולם שלפני (אשריו!)
מי שהכיר את העולם שלפני יודע שצריך גם לתרום כדי שהמיזם המדהים הזה, (שלי אישית שינה את כל החיים) ימשיך.
אבל למען האמת זה לא בדיוק קורה.
הסיבה היא כנראה קושי מובנה של כולנו להוציא כסף, כמו שכתבת.
כבעל עסק אני יכול לומר שלרוב הציבור קשה להוציא כסף גם על דברים שהוא חייב והוא יעשה הכל כדי להשיג בלי כסף אם הוא יכול (וזה לגיטימי)אולי בגלל שערב יו"כ היום, מי שרוצה לחזק את נטפרי, אולי זה באמת הזמן להגיע עם משהו טוב ליום הדין (ועל הדרך אולי זה ייתן כח למנהלים היקרים להוסיף ולפעול מעל קצה היכולת [ותאמינו לי שהם עושים הכל ממש עד קצה היכולת])
כל מה שאני כותב זה על דעת עצמי ולא מייצג את נטפרי כמובן
עריכה:
אמרתי לעצמי שהנה גם אני סתם כותב בלי באמת לבצע (כנראה גם אני שייך לקבוצה הזו )
אז לפני שאתחרט נכנסתי לאתר של נטפרי לתרום משהו לזכות ליום הדין
הנה הלינק, אל תחפשו אותו....
https://netfree.link/#donate -
אם זה עניין של כח אדם ,
אז מסתבר שרוב ככל המשתמשים(לקוחות) לא יתנגדו להעלאת המחיר ל 20שח בחודש , והעסקת עוד מפתחיםנאמר על דעת עצמי כמובן,
כדי לדעת לתכנת אתה חייב להבין איך בנוי המערכת מבפנים
ובשביל להכניס עוד עובדים וכדו' זה לפעמים בלתי יישים -
@לייבל אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אם זה עניין של כח אדם ,
כדי לדעת לתכנת אתה חייב להבין איך בנוי המערכת מבפנים
ובשביל להכניס עוד עובדים וכדו' זה לפעמים בלתי יישיםאבל אם צריך, הרי יעשו את זה.
העניין הוא שצריך שיבינו שצריך..... -
אולי שיקדמו פיתוחים גם לפי תשלום (כמובן רק במקרה שהתשלום יעשה את הפיתוח ליותר קל....).
-
@magicode אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
יש לנו מלא דברים של תחזוקה. שלוקחים המון זמן.
אף אחד לא חושב שנטפרי יושבים בחיבוק ידיים.
אבל לפעמים המצב הוא בגדר בלתי נסבל (לא ממש, אבל בכל זאת קשה).