תיוג אתר עולה נקודה?
-
@bbn אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
(אני אישית אם יש לי ביקורת פונה למרכז הפניות ואני בטוח ששם זה יכול יותר להועיל במקום לפרסם בפורום וגם יש לזה עוד מעלות... )
אני אישית גם חושב כמוך, ופניתי בנימוס למרכז הפניות [אגב, אחרי כמה שעות שאני מנסה לבדוק אולי המחשב שלי מטושטש או משובש, כי פתאום אני רואה שאני בוחר תיוג, ודורש נקודה, אז אולי העכבר שלי לא מדויק. זה גזל לי הרבה עצבים זמן] והמענה המוצלח היה שיש שינוי + הפניה-קישור לפורום הנ"ל. מה לעשות...
-
@magicode אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
הכבידו עלינו יותר מידי עם זה. לכן השתנו הכללים.
ע"ח מחלקת דוברות ויח"צ - נטפרי
-
פוסט זה נמחק! -
בס"ד
בשורה התחתונה ישנם אתרים רבים אשר אינם מתוייגים, ואלו ימשיכו להישאר כך אם תיוג אתר יעלה כסף.
כאשר נדרשים לאתר מסוים ואין אפשרות להיכנס אליו עקב חוסר תיוג,דבר זה גורם לתוספת זמן ועיכוב משמעותי בעבודה.
נטפרי הוכיחו את עצמם בכל הנוגע לשירות ולסינון בכלל וברמה הטכנולוגית בפרט.
לדעתי, לו יהיה תיוג אוטומטי דבר זה יחסוך זמן ומשאבים הן מנטפרי והן מהמשתמשים. -
@לביא
זה כבר נמצא ברשימת ההצבעות: https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=40
ויש גם א"ז: https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=31 -
@magicode אולי אפשר שיהיו כמה מתנדבים שיהיה להם גישה לתייג אתרים, ולקוחות יוכלו לבחור אם לשלוח בקשה לתיוג לנטפרי עם נקודה, או למתנדבים ובחנם, וכמובן שבשליחה למתנדבים יודגש שאין לנטפרי שום התחייבות לטפל בזה, וזה תלוי בזמנן ורצונם של המתנדבים.
למרות ש @magicode אמר בלהתנדב בנטפרי #2:אחרי שהתחלנו לגבות תשלום. הפסקנו עם ההתנדבות.
יש בזה הרבה היבטים ההיבט המרכזי שמי שמגיע להתנדב באופן טבעי מרשה לעצמו פחות לציית לחוקים. פחות להיות אחראי למה שעושה. פחות להיות ממושמע או שהוא מרגיש שהשכר על התנדבותו זה להתערב בכללים של נטפרי.במקרה דינן שההתנדבות ממוקד לדבר מסוים, אין צריך לחשוש כל כך מזה, ומה גם שזה לא יחייב את נטפרי.
@magicode אם אתה מסכים אוכל לבנות פלטפורמה מיוחדת לפניות כאלו באמצעות טפסי גוגל.
-
@ליכט ואם זה ברשימת ההצבעות זה אומר שיטפלו בזה בקרוב?
-
@לביא
זה אומר שזה תלוי בכמות ההצבעות כמובן.... -
@לביא אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
לדעתי, לו יהיה תיוג אוטומטי דבר זה יחסוך זמן ומשאבים הן מנטפרי והן מהמשתמשים.
לחסוך במשאבים, זה יחסוך.
אבל איך נטפרי ידעו שהתיוג נכון ? ולא שאיזה משועמם שהגיע למחשב עם חותם וכדו' שהחליט JDN זה אתר ביזנעס ? -
@לייבל אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
אבל איך נטפרי ידעו שהתיוג נכון ? ולא שאיזה משועמם שהגיע למחשב עם חותם וכדו' שהחליט JDN זה אתר ביזנעס ?
תמיד אפשר להשאיר תיוג ידני שגובר על הכל.
ובנוסף אין כאן ענין שאתר שחייב להיות חסום יהיה פתוח, זה רק ענין של מעלין בקודש. -
@לייבל אפשר לעשות הצבעות האם התיוג נכון...
-
@לייבל בשביל זה יש את נטפרי שמובילים בחזית התפתחות הטכנלוגית של סינון האתרים.
בנטפרי זה לא רק אמונה בצוות בחברה, אלא מציאות שהם הוכיחו את עצמם. -
אינטרנט איטי...
-
@לביא אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
@לייבל בשביל זה יש את נטפרי שמובילים בחזית התפתחות הטכנלוגית של סינון האתרים.
בנטפרי זה לא רק אמונה בצוות בחברה, אלא מציאות שהם הוכיחו את עצמם.איך זה מתרץ את שאלתי ?
-
@לייבל בשביל זה יש את המפתחים של נטפרי שיוכלו לענות מבחינה טכנלוגית על השאלה שלך.
-
@magicode שים לב, שאומנם הקהילות דורשות יותר משאבים,
אבל ללא התיוג כל נטפרי לא שווה, כי אין לנו איך להכנס לאתרים לא מתוייגים.
בוועדות הרבנים של הקהילות ממליצים אומנם בכל פה על נטפרי, אבל כולם מדגישים שעיקר הבעיה בנטפרי זה שהמון המון אתרים עדיין לא מתוייגים, אבל הפתרון הוא לשלוח הצעות לתיוג וזה בחינם, וכך זה נפתח. מסורבל, אבל הסינון טוב.
אבל ברגע שאתה לא נותן לתייג בחינם, אז מה עשינו?
דיברתי עם הוועדה של אחת הקהילות הגדולות והם אמרו שהם די המומים מזה, וינסו לפעול בעניין.
במחילה, זה אפליה מהותית למשתמשי הקהילות על פני שאר המשתמשים.
תגיד - יש עומס?
אין בעיה , קח עוד 5 שקל.
אבל לחסום לגמרי זה לא פתרון. לדעתי ולדעת כל מי שדיברתי איתו.
אשמח לתגובה. -
@הבוס-הגדול אני מסכים עם תחילת דבריך.
אבל דבריך על האפליה לא מובנים, אתה עצמך כתבת שאומנם הקהילות דורשות יותר משאבים.
ההצעה שלך לקחת חמש שקל, מאיזה משתמשים התכוונת? כולם? -
@נטפריס אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
@הבוס-הגדול אני מסכים עם תחילת דבריך.
אבל דבריך על האפליה לא מובנים, אתה עצמך כתבת שאומנם הקהילות דורשות יותר משאבים.
ההצעה שלך לקחת חמש שקל, מאיזה משתמשים התכוונת? כולם?מכיוון שבמוצהר נטפרי מיועדת לכולם ללא שינוי, אם אתה יוצר בעיה לשימוש של קהל מסויים, זה בדיוק נקרא אפליה.
5 ש"ח ? - לא יודע, או מכולם, או רק ממשתמשים מרובי אתרים ממש. זה יכול להתחבר עם ההצעה שכמודמני בפיתוח להוסיף משתמש בנטפרי לגרפיקאים שצריכים המון תמונות ולא יכולים לראות פתאום את "חריגה, אנא המתן"... (מה שאכן גורם לחלק מהם לא להתחבר/לעזוב את נטפרי).
אבל בעניין זה אין זמן להצבעות ופיתוח וכו', זה דורש פיתרון מיידי ומהיר במיוחד, כאמור, כי זה מוציא את כל העוקץ והאפשרות לשימוש באינטרנט מסונן למשתמשי הקהילות מרובי האתרים.
שוב תודה -
ב"ה, עדכון מהרגע:
מבוטל בקרוב ממש.
תודה נטפרי!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!