"019 אין עם מי לדבר"!!!
-
@frize37 אמר ב"019 אין עם מי לדבר"!!!:
ואגב, למיטב ידיעתי כן משלמים על טכנאי.... ולא מזמינים סתם....
לא הבנתי
-
@frize37 כדי שלא תשאר במתח אני משתף אותך בהמשך העלילה...
הטכנאי היה אמור להגיע היום בין השעות 9-11 בשעה 12 וחצי [!!] הוא עדיין לא הגיע! התקשרתי אליו והוא אומר 'אני תקוע כאן בקטמון' תוך 20 דקות עד חצי שעה אני אצלך. רק בשעה 13:25 הוא הופיע אצלי בבית [דבר שמקנה לי 300 ש"ח פיצוי...]
כמובן שהוא טען שהבעיה לא קשורה אליו. הלך ואמורים לחייב אותי ב250 ש"ח ביקור סרק [זה בסדר... זה יתקזז עם הקנס שהם חייבים לי...]אבל מה מעניין? שמייד אחרי שהוא הלך בדקתי את קו הפקס שלי של בזק [ולא אינטרנטי וכדו' בזק אורגינל] ואופס!!! הוא לא עובד!!! אין לי כבר כח להתקשר אבל ברור לי התשובה של המוקד הטכני- אנחנו לא קשורים לקו של בזק... אנחנו לא קשורים לנטויזון... כאילו רק במקרה אחרי כל ביקור של טכנאי אצלי בבית מפסיק לעבוד לי קו אחר וזה לא קשור אליהם....
אמשיך לעדכן....
-
@aiib אולי תיקח טכנאי פרטי עם קבלות שיבדוק ויוכל להגיד לך אם הטכנאי עשה את הנזק או לא
ואז יהיה לך קלף מיקוח וחוות דעת מקצועית מולם ?
זה אפשרי נראה לך ? -
@מעמד זה לא נראה לי ישים בגלל שברור שהנזק הוא לא משהו דרסטי אלא בעיקר חיבור במיקום לא נכון לגמרי או הצמדה של 2 חוטים בנגיעה וכדו' לכן זה לא דבר שאפשר להוכיח.
וגם מה? בשביל 250 שקל אני יוציא עוד 250 שקל?...
וגם חברה שלא מקשיבה ללקוח ולא מקשיבה לעובדות חבל על הטירחה.
מה שברור שהם מפסידים לקוחות על כך -
@לייבל אמר ב"019 אין עם מי לדבר"!!!:
סיפור טרי מהיום.
התקשרתי ל019 ואמרתי "אין לי רשת"
תמיכה: טוב נשדרג לך חבילה.
אבל אין לי כלל גלישה!
תמיכה: אממ לא יודעת אצלי הכול תקין, טוב שדרגתי.
אבל אין לי כלל גלישה, אני מדגיש.
טוב מעבירה לתמיכה טכנית.........לא הבנתי התקשרתי לתמיכה, חיכיתי 20 דקות + תשובה מטופשת וזה לא נגמר כאן...
טוב. אם אני לא טועה אתה שלחת לי מייל וחזרו אליך מהחברה.....
הנה התשובה שלך ששלחת לי למייל
אם טעיתי סליחה
בכל אופן זה התשובה של לקוח שהיתה לו טענות אלו
-
@frize37 היום הגיע טכנאי של בזק לתקן את התקלה ש019 גרמו לקו של בזק. הוא טען שהטכנאי הקודם פשוט סירס את הקווים בבית... הוא השאיר לי מסמך ברוח זו...
כמובן פניתי ל019 והם התנערו מהכל וזה לא קשור אליהם [אולי מישהו יכול להסביר לי את צירוף המקרים כאן? אחרי כל ביקור של 019 מפסיק לעבוד לי משהו אחר בקווים?!...] וחייבו אותי על סך 250 ש"ח דמי קריאת סרק.
כרגע אני פועל ב3 מישורים [במקביל לעזיבת החברה]:
- מפרסם זאת כאן כדי לחסוך מאחרים את עוגמת הנפש שעברתי [סיפרתי זאת לחבר, הוא הגיב, מה 019? חברה דפוקה!! הזמנתי אצליהם שירות של נטפרי וחודש היה לי אינטרנט פרוץ והם לא עונים וכו' וכו'... אז הבנתי שלא רק אני נפלתי בפח...]
- פניתי למספר התקשורת עם תלונה גם על ההיזק שגרמו לי וגם על חוסר מענה תוך 6 דקות כפי שמחייב החוק. להבנתי הם נקנסים על כל חריגה כזו ב20 אלף ש"ח [סה"כ רק אצלי קרוב ל150 אלף ש"ח...
- עובד במקביל לקבלת פיצוי ע"פ החוק בעקבות איחור טכנאי של יותר מ3 שעות
לדעתי אתה בתור סוכן צריך ליידע את הלקוחות החדשים
-
@מעמד אמר ב"019 אין עם מי לדבר"!!!:
@frize37 אתמול היה לי איטיות מאד גדולה ב019
יש לי נטסטיק דור 3 (לא שלהם, ב"ה) ובדרך כלל יש לי מהירות 5 mb או 4 mb קרוב לחמש יותר.
ואתמול היה לי בבדיקת מהירות 0.5 mb והכי מהר זה היה 1 ומשהו mb.
כשהתקשרתי ל019 אמרו לי שהסים שלך ישן לכן זה איטי - תבוא תחליף
יש משהו בדברים או שזה שטויות ?זה פשוט שטות גמורה, תשובה שמקבלים ממוכר בקיוסק
מה נראה לך שהסים יש בו שדרוגים?
הסים הוא רק אומר לנטסטיק ולפלפון את ה"שם" של החברה, כלומר יותר מדויק - הוא מאקטב את החברה - כמו רישיון שמאפשר לנטסטיק להשתמש בשידוריים הסלולריים של החברה. אז כמובן שאין כל קשר לסים ישן\חדש, כי סים או שהוא עובד או שלא, לא זה מה שגורם לאיטיות. -
@chv במילים אחרות - יושבים ב019 נציגים שלא יודעים אפילו דברים פשוטים
-
@frize37 יש לך קשר עם מנהל 019? א"כ אשמח שתקשר בינינו ע"מ שאשיח בפניו מקרה מוזר ותמוה שחוויתי איתם היום.
-
@סמוי שלח לי מייל עם הטלפון שלך
-
@frize37 שלחתי, הגיע?
-
-
@aiib אמר ב"019 אין עם מי לדבר"!!!:
- פניתי למספר התקשורת עם תלונה גם על ההיזק שגרמו לי וגם על חוסר מענה תוך 6 דקות כפי שמחייב החוק. להבנתי הם נקנסים על כל חריגה כזו ב20 אלף ש"ח [סה"כ רק אצלי קרוב ל150 אלף ש"ח...
רק אל תשכח לברר אצל מורה הוראה שההלכה מאשרת לתבוע את מה שהחוק נותן..
-
@שי-10 אמר ב"019 אין עם מי לדבר"!!!:
@aiib אמר ב"019 אין עם מי לדבר"!!!:
רק אל תשכח לברר אצל מורה הוראה שההלכה מאשרת לתבוע את מה שהחוק נותן..
לגבי סעיף 2 מורה הוראה אמר לי שמותר מכיוון שהרשיון שלהם הוא על דעת כן
לגבי סעיף 3 להוציא מהם ישירות התיר לפנות לבית משפט עדיין בבדיקה.... -
מי שבאמת מעניין... וגם סתם כדי לפרוק עצבים... וגם אולי בסוף ייצא מזה משהו... או אצלי או שאחרים ידעו להיזהר מלהתחבר לחברה הזו....
אז כמובן יש המשך לסיפור!
אני לא יכול לומר זאת בוודאות אבל מאז הטיפול [הכושל!] של הטכנאי אצלי בבית האינטרנט זוועה. מהירות איטית של בין 6 ל8מגה במקום 15. בנוסף ובעיקר ניתוקים חוזרים ושבים של האינטרנט!
היום התקשרתי ל019 כמובן בדקו איתי מרחוק את כלה אפשרויות ולבסוף החליטו לשלוח טכנאי. לאחר זמן הטכנאי התקשר ואמר שהוא דיבר עם הטכנאי הקודם והוא סיפר לו שהחוטים אצלי בבית מורכבים בצורה בעייתית ולכן הוא לא יגיע עד שאזמין טכנאי פרטי שיטפל בחוטים ורק לאחמ"כ הטכנאי יגיע.לדעתי מצב החוטים אולי לא יפה אסתטית כי הם גלווים בנקודה אחת ולא נמצאים בתוך הקיר.
אבל מבלי קשר כבר הוכיח @6262 שהספק אחראי שיהיה שקע אחד תקין בבית הלקוח וזה על אחריותו. עד לארון זה אחריות חברת התשתית.
כך שנראה שהחברה בורחת מאחריות בניגוד לחוק ומסרבת לשלוח טכנאי.יש מה לעשות? אני תקוע בלי אינטרנט ובלי טלפון!!
אשמח לעזרה! -
@aiib
https://www.emun.org/
עזרו לי מאוד מול 019 -
@Chocolate תוכל לשתף אותי במהות הבעיה ובטיפול? כמה זמן זה ארך?
-
נעלתי את הנושא. כי אני חושב שיש פה חשש הוצאת שם רע על 019.
האמת שאני כנראה משוחד כי שמעתי גם את הצד של 019.
אבל אני לא מחפש שהפרום הזה יהיה בית דין.
לכן אני נועל את הנושא.
וכל אחד יקח את הדברים שנכתבו פה כמו שכתוב בהלכה שצריך לחוש אבל לא לקבל.