מהירות בדיקת תמונות לפי חיבור
-
@מ-פינחסי
כן, כך הבנתי -
@magicode באתר שלכם יש שם דף שמראה על :נטפרי במספרים זה עדכני? ומענין אותי לדעת איך זה עובד ?
-
@אייל-הסופר בוודאי שזה עדכני. אתה הרי רואה בעצמך שהמספר מטפס מול העיניים כל הזמן.
הסבר את שאלתך. -
@מ-פינחסי הרי יש לנטפרי ערוצים שלמים ביוטיוב שנפתחו מה אפשר לדעת כמה סרטונים יש שם ולהוסיף .?וכן אתה צודק שמתי לב שזה עדכני לגמרי
-
@magicode אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
נוסף הצעה 17
https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=17"בפיתוח"
-
-
כפי שאתם רואים לאחרונה תוקן הזמן המשוער של בדיקת התמנות.
במקום להציג את ערך המינימום הוא מציג את הערך החציוני (לא ממוצע). שזה הערך הכי נכון להערכתי ל 95 אחוז מהמשתמשים.
הדיוק של זה עומד על 15 שניות להערכתי.
לכן אני לא רואה טעם לנסות לדייק את זה לפי החיבור הנוכחי. במיוחד שזה טרחה גדולה וגם דורש משאבים.
לכן אני שואל האם המצב עכשיו נראה מספק או לא. -
-
-
-
מה זה ערך חציוני ?
-
@מעמד אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
מה זה ערך חציוני ?
@ליכט אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
-
@magicode
א. תודה רבה על התיקון הזה!ב. ברור שזה יותר טוב, ובעצם את זה כתבתי בתחילת האשכול, (רק שמשום מה בזמנו לא אחזת מזה).
אבל גם ברור שעוד יותר טוב יהיה באם יהיה יותר אינדיקציה פר משתמש.
כתבת שזו טרחה גדולה + משאבים.
לגבי המשאבים, אני לא בדיוק יודע איפה טמון הכלב, אבל כל חיווי קטן יכול לשדרג את חוויית השימוש בנטפרי.
אני חושב (ייתכן שאני טועה) שהנתון איפה המשתמש אוחז בתור, ידוע ונגיש, ואם כן גם אם לא יהיה זמן משוער נכון אלא בסטייה של 15 שניות (לדוגמה) +- גם למשתמש הלא רגיל, זה יוסיף המון. אני מדבר על ה 5% שלא דיברת עליהם, הרי לא מדובר במשתמשים מסוימים, אלא במשתמש רגיל שצריך עכשיו לקנות איזה חלק חילוף באתר שרוב התמונות שם לא נבדקו עדיין, והמשתמש יושב ומתפוצץ כשמחכה דקה וחצי שהתמונות יחזרו מבדיקה, ומופיע שלאחר 20 שניות זה כבר אמור לחזור מבדיקה, והוא מרענן את הדף שוב ושוב, עד שבשלב מסוים כבר מופיע לו 'חריגה'...
מה שאני מתכוון, שגם אם יופיע ערך מקורב לחורגים זה יוסיף הרבה, אני מתכוון שיהיה כתוב גם הזמן הממוצע, וגם משוער כמה זה פר המשתמש.
ייתכן והכל שטויות כי זה אותו משאבים, אני פשוט לא יודע. -
@OR בגלל שזה חסום לי, לכן שאלתי
-
@מעמד אם הבנתי נכון -
אם יש לך רשימה של ערכים (כמו כאן שיש לנו רשימה של מהירות הבדיקה של כל משתמשי נטפרי), נמיין את הערכים מהקטן לגדול, ואז החציון הוא הערך שחצי מהערכים נמצאים מעליו וחציים מתחתיו. -
פוסט זה נמחק!