שיפורים בנטפרי ?
-
@יחיאל-בלאיש אמר בשיפורים בנטפרי ?:
לכאורה השווי של הנקודות ביחס לזה אמור להיות הרבה פחות מ-2 ש"ח לנקודה.
במידה ורוכשים חבילה גדולה זה יוצא כ1 ש''ח לנקודה. קח בחשבון שזו לא בדיקה רובוטית אלא אנושית, יש מישהו שבודק את הסרטונים באופן ידני אחד אחד וצריך לקבל משכורת בסוף חודש.
לא נכנס לכם לחשבונות ולא יודע כמה זה עולה לכם באמת
רק להבהרה, אני לא דובר של נטפרי ולא מייצג אותה, רק מביע את דעתי שנובעת מהיכרותי עם מערכת הסינון.
מדוע אי אפשר לפתוח דף של כמה סרטונים שכולם כשרים בפנייה אחת ?
הסברתי זאת באחת מתגובותיי הקודמות.
-
-
@shraga אמר בשיפורים בנטפרי ?:
רק להבהרה, אני לא דובר של נטפרי ולא מייצג אותה, רק מביע את דעתי שנובעת מהיכרותי עם מערכת הסינון.
בסדר הכל טוב לא מתקיף רק רוצה להבין
במישה רוכשים חבילה גדולה זה יוצא כ1 ש''ח לנקודה. קח בחשבון שזו לא בדיקה רובוטית אלא אנושית, יש מישהו שבודק את הסרטונים באופן ידני אחד אחד וצריך לקבל משכורת בסוף חודש.
אז גם תגבו תשלום גבוה יותר על סרטונים ארוכים
ונמוך יותר על קצרים ... -
-
שנית כל סרטון דורש בדיקה פרטנית, אי אפשר לצאת מנקודת הנחה שכל הסרטונים אכן עומדים בקריטריונים של נטפרי ב100 אחוז. בדיוק בשביל זה קמה נטפרי, בשביל כמה שיותר קרוב ל100 אחוז בלי להתבסס על השערות.
בנוסף, במקרים מסוימים כן ניתן לפתוח מקבץ סרטונים, ראה ערך פתיחת ערוצי יוטיוב בנטפרי. וכן באתר תורני למשל שאין כל חשש לתוכן שלא עומד בקריטריונים במידה והוידאו מאוחסן בפלטפורמה שמאפשרת זאת טכנית עם בידול ברור, במקרים מסוימים הסרטונים נפתחים ללא בדיקה. -
התכוונתי לומר שאם תשלום של 15 ש"ח לסינון של כל האינטרנט זו אמת המידה שלכם לשוויו של השירות
למה? ה15 ש"ח זה רק על הפניות?
מה עם העלות של בדיקת התמונות, הפיתוח ועוד?
אם הרב @magicode רק היה יכול, הוא לא היה לוקח כלום על הסינון ולו בשביל שלא יהיה יהודי שיהיה לו סיבה כלכלית למה הוא לא מסונן. (וזה אכן מה שהיה בתחילת הדרך)
רק שראה שא"א לעמוד בזה, אז התחילו לגבות 15 ש"ח, שזה המינימום של כיסוי ההוצאות.תאמין לי שאם הוא לא היה מקים את זה ככה, וחברה מסחרית הייתה מרימה כזה סינון, בלי מתחרים ללא כוונת רווח, השירות הזה לבד היה עולה יותר מ100 ש"ח בחודש (והוא אכן שווה כך, מי שזוכר מה היה בשוק הסינון לפני 5+ שנים יכול לאשר לך שזה מה שהוא היה מוכן לשלם ע"ז)
-
@clickone מבלי לגרוע מאומה ממה שאמרת
אציין שכיום לפי חישוב שלי ברוב חברות הסינון העלות על הסינון (אם מפחיתים את התשלום על הקו/ספק) היא באיזור ה15 ש"ח
בנוסף היותה של נטפרי עמותה חוסכת ממנה ניכוי מס וכן אין הוצאות פרסום
כמובן בהתבבס על היותה של נטפרי ללא כוונת רווח כי רווחי זה כנראה לא
באופן אישי הייתי מוכן לשלם פי 2 ואף יותר... -
@בן-עזאי בחברות שהם גם הספק, אז הם מרווחים גם על הספק (ועל עוד שירותים נילווים לפעמים).
בנוסף, אל תשכח שכאן יש את הבדיקת תמונות האנושית, שגם מעלה את מחיר העלות.לגופו של דיון, נגעו בזה כבר כמה פעמים בפורום, ואפילו היה כאן מי שהרים את הכפפה כדי לעשות קבוצת רכישה מאוחדת.
בקושי היו לו מתעניינים. לא יודע למה.....(וכבר כתבתי כאן בעבר שאני רציתי להקים פעם ספק אינטרנט עם נטפרי, מתח הרווחים בסכומים האלו הוא נמוך מאד מאד. הפער שנידון כאן על 019 - הוא בגלל שבציבור הכללי יש תחרות גדולה, מה שלא קורה בציבור שלנו)
-
@clickone האשכול מדבר על עלויות של נטפרי ולא על הספקים
-
@בן-עזאי צודק
בסוף התגובה שלי עירבבתי עם נושא פעיל אחר כאןבכל מקרה, לגבי עלויות הסינון עצמו, אני חוזר על המשפט הזה:
@clickone אמר בשיפורים בנטפרי ?:
בחברות שהם גם הספק, אז הם מרווחים גם על הספק (ועל עוד שירותים נילווים לפעמים).
בנוסף, אל תשכח שכאן יש את הבדיקת תמונות האנושית, שגם מעלה את מחיר העלות. -
אולי אפשר לשלוח את הערוץ עצמו של הקורס אם זה ביטיוב ולהתחייב בשמו?
-
@shraga
א. לכאורה אם יהיה מספיק ביקוש אפשר לתת אפשרות לשלוח 100 סרטונים בבת אחת
ולהוריד מהחשבון של הלקוח 100 נקודות
אמנם אם יש ללקוח את רשימת הסרטונים, עדיף שישקיע 5 דקות וילחץ 100 פעמים על "שלח לבדיקה +הדבקה של תוכן הפניה+שלח"אבל כשמדובר בערוץ או פלייליסט
אין מה לעשות חוץ מלנסות לחפש בגוגל (לפעמים עובד ולפעמים לא)ב. אני לא יודע האם זה אפשרי?
אבל היה נחמד אם היו מציינים את סיבת החסימה.למשל שלחתי כמה סרטוני הדרכה לתכנות מערוץ מסויים, ואחד נחסם.
יתכן מאוד שהכניסו לשם תמונה בעייתית באמצע.
אבל כל הערוץ הזה נעשה ברוח קצת מבדרת, עם הרבה אנימציות וצלילים
ויתכן שהבודקת חשבה שזה סתם סרטון של בידור.אז איך אני אמור לערער על החסימה?
לבקש מחבר שישלח לי, ואז לומר אופסס יש כאן תמונה? -
שלום לכולם
אני קצת חדש פה בפורום
אשמח לדעת מה אתם חושבים על העניין של הנקודות בשביל לפתוח סרטונים.
אתן לכם דוגמה:
אני לומד ציור והזמנתי קורסים מאתר של צייר ידוע, קורסי וידאו.
הצורה איך שזה הולך , שיש כל מיני "סדרות" של נושאים ואתה יכול לקנות
למשל קורס על פוטושופ, או אנטומיה וכדו,
לאחר שקניתי אני מקבל מייל עם קישורים לכל הסרטונים.
אממה, שצריך לשלוח כל אחד ואחד לבדיקה ...
וכל בדיקה עולה לפחות נקודה אחת, ובהתחשב בכך שלקנות נקודות זה עסק יקר,
התחלתי להסתבך.
אז שלחתי פנייה ושאלתי האם ישנה אפשרות לפתוח בפנייה אחת את כל הסרטונים בדף אינטרנט מסויים.
(כשקונים קורס באתר הנ"ל יש לך בחשבון שלך באתר ושם דף ההורדות שלך )
כי הרי, הניחא קורס אנטומיה, שיש בו מה לסנן בין הסרטונים , אבל קחו למשל,
יש קורס "איך לצייר זאבים ושועלים "
אין שם ולו בדל צילו של מראה אסור ...
הצייר יושב בסטודיו עם גולגולות של שועלים ויושב ומסביר איך לצייר את ההבעות פנים שלהם וכו וכו ...
למה אני אצטרך לשלוח פנייה נפרדת על כל סרטון וסרטון ?
האם לא פשוט יותר לפתוח את כל דף ההורדות הנ"ל לאחר שנתברר לנטפרי שאין בו שום בעיה ?
כמובן שהם ענו לי שאין אפשרות , ולא זכיתי לקבל הסבר למה ...א. אני לא יודע אם זה יעזור לך, אבל יתכן שלאט לאט אנשים יפתחו קורסים וכך יהיו הקורסים היותר מפורסמים פתוחים.
ב. בנוגע לענין של אורך הסרטון זה נשמע הגיוני, אבל אולי זה להיפך סרטון קצר צריך נקודה אחת וסרט ארוך כמה נקודות.
ג. באופן כללי הייתי מציע שנטפרי במקום של פתיחת קורסים תתן אפשרות חריגה ליותר סרטונים בחודש, על מנת להקל על אלה הנזקקים לכך.
-
@יהודי-חכם אמר בשיפורים בנטפרי ?:
ג. באופן כללי הייתי מציע שנטפרי במקום של פתיחת קורסים תתן אפשרות חריגה ליותר סרטונים בחודש, על מנת להקל על אלה הנזקקים לכך.
נטפרי מאפשרת לרכוש נקודות. זו אפשרות שמיועדת למישהו שמצריך תמיכה בצורה חריגה (לדעת נטפרי).