מדפסת HP על רשת של נטפרי
-
בעיות בהתקנה
-
יש למישהו מידע על מדפסות HPשיש בהם מייל מובנה ע"י חיבור וויפי כך שניתן להדפיס למדפסת ללא כבל גם אם היא לא נמצאת ליד המחשב למה המייל לא עובד על רשת של נטפרי
-
@אליהו-התלמיד-חכם אני לא יודע מה הכוונה מייל מובנה (אם אתה מתכוון למייל של המדפסת בסיומת hp לא נסיתי לשלוח).
אני מחובר לhp בוויפי ומדפיס ללא בעייה בנטפרי -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר במדפסת HP על רשת של נטפרי:
יש למישהו מידע על מדפסות HPשיש בהם מייל מובנה ע"י חיבור וויפי כך שניתן להדפיס למדפסת ללא כבל גם אם היא לא נמצאת ליד המחשב למה המייל לא עובד על רשת של נטפרי
שלח פניה למערכת הפניות בצירוף הקלטת תעבורת
-
אני לא מדבר על וויפי אלא על מייל יש ל מדפסות החדשות אופצייה לפתוח מייל במדפסת (לקבלת מיילים בלבד) מה שאמור לעזור שניתן יהיה להדפיס גם מהעבודה משהו בבית ובשביל זה המדפסת צריכה להתחבר לוויפי (בשביל המייל) מה שקורה שהמדפסת לא מוכנה לקבל את המייל על רשת נטפרי (ברשתות אחרות זה עובד) אין איך לבצע הקלטה זה לא משהו במחשב בכלל זה קשור כנראה לסינון
-
אני לא מדבר על וויפי אלא על מייל יש ל מדפסות החדשות אופצייה לפתוח מייל במדפסת (לקבלת מיילים בלבד) מה שאמור לעזור שניתן יהיה להדפיס גם מהעבודה משהו בבית ובשביל זה המדפסת צריכה להתחבר לוויפי (בשביל המייל) מה שקורה שהמדפסת לא מוכנה לקבל את המייל על רשת נטפרי (ברשתות אחרות זה עובד) אין איך לבצע הקלטה זה לא משהו במחשב בכלל זה קשור כנראה לסינון
ההקלטה מקליטה כל הרשת ולא רק המחשב
-
אני חושב שזה בעיה בתעודת אבטחה- כי המדפסת רוצה גישה לרשת,
תנסה לשאול את @magicode מה שייך לעשות -
@by6199 אמר במדפסת HP על רשת של נטפרי:
ני לא יודע מה הכוונה מייל מובנה (אם אתה מתכוון למייל של המדפסת בסיומת hp לא נסיתי לשלוח).
אני מחובר לhp בוויפי ומדפיס ללא בעייה בנטפריסליחה שאני מערבב לנושא שלא קשור,
יש לי גם כן מדפסת לחיבור עם ויפי, ואני מנסה להתקין את זה ואחרי ההתקנה הוא תמיד רושם לי 'מנהל ההתקן אינו זמין' ולא נותן לי להדפיס עם זה,
כתבת שאתה מדפיס עם מדפסת ויפי יש לך מושג מה אני יכול לעשות עם זה. -
אני לא מדבר על להדפיס משהו על ידי וויפי אני מדבר על המדפסות מדגם 3835 של HP ששם יש תוכנה חדשה שאין בשאר המדפסות שנקראת מייל
מחברים את המדפסת לוויפי ואז יש אפשרות לפתוח כתובת מייל חדשה מהמדפסת אתה מקבל כתובת וכל אחד יכול לשלוח לך מייל וכשמגיע לך מייל המדפסת מדפיסה
את מה ששלחו לך על דף רגיל (כך שלמשל הקלטות לא ניתן לקבל שם וגם בכללי לא ניתן לשלוח שם מיילים) הרעיון בזה הוא שמי שנמצא בעבודה או שיש לו שני מחשבים והמדפסת נמצאת רק ליד אחד המחשבים יכול להדפיס בקלות ללא חיבורי וויפי אפילו אם הוא בכלל לא באותו עיר של המדפסת מייל רגיל לכל דבר
הרבה פשוט לא יודעים על האופצייה הבעייה שלי שעל הרשת של נטפרי הוא לא נותן לפתוח מייל אם מישהו יודע איך זה עובד אשמח אם הוא יסביר לי -
@Chocolate אמר במדפסת HP על רשת של נטפרי:
שלח פניה למערכת הפניות בצירוף הקלטת תעבורת
-
מה בדיוק להקליט מתי ללחוץ על הקלטה במחשב
-
@אליהו-התלמיד-חכם ללחוץ על הקלטה
ואז לנסות להוסיף את המדפסת לרשת
לאחר הכישלון לשלוח את הפניה לנטפרי -
@a0533057932 אמר במדפסת HP על רשת של נטפרי:
@אליהו-התלמיד-חכם ללחוץ על הקלטה
ואז לנסות להוסיף את המדפסת לרשת
לאחר הכישלון לשלוח את הפניה לנטפרירק שכדאי לעשות את ההקלטה דרך בצע הקלטה שיש בצד, ואז להעתיק את הקישור לפניה.
ולא להקליט מתוך מרכז הפניות -
@יק אמר במדפסת HP על רשת של נטפרי:
@by6199 אמר במדפסת HP על רשת של נטפרי:
ני לא יודע מה הכוונה מייל מובנה (אם אתה מתכוון למייל של המדפסת בסיומת hp לא נסיתי לשלוח).
אני מחובר לhp בוויפי ומדפיס ללא בעייה בנטפריסליחה שאני מערבב לנושא שלא קשור,
יש לי גם כן מדפסת לחיבור עם ויפי, ואני מנסה להתקין את זה ואחרי ההתקנה הוא תמיד רושם לי 'מנהל ההתקן אינו זמין' ולא נותן לי להדפיס עם זה,
כתבת שאתה מדפיס עם מדפסת ויפי יש לך מושג מה אני יכול לעשות עם זה.תנסה לעדכן את ההתקן דרך מנהל ההתקנים
בהצלחה [ודרך אגב פ"א זה נושא לעצמו לא בפורום הזה אלא באחד מאלו בשמאל ] -
פוסט זה נמחק!