הרחיקו אותי מהפורום.. פוסט פרידה
-
ערב טוב
אז הרחיקו אותי מהפורום...
קיבלתי מייל בלי אפשרות תגובה ובו הטחת אשמה בניסוח פוגע ולא הולם וזהו. נגמר
על הניק שלי נמרחה התגית האדומה והמשפילה 'מורחק'
מה חטאי ומה פשעי?
שכתבתי את נסיוני האישי בנושא טכני הקשור לנטפרי וזה לא בא למישהו טוב בעיניים...
לא חרגתי מהנהלים, לא התבטאתי בצורה לא מכובדת, לא כתבתי על פרצות באופן ציבורי
רק שיתפתי את הנסיון שלי
אני תוהה, האם לא לשם כך הוקם הפורום? כדי שכל אחד ישתף את הנסיון שלו ואת הידע שלו?
האם רצון מנהלי הפורום שכולם ישירו קול אחד אין כמו נטפרי ואין בלתה!? חבל...כמה מילים עליי
אני קורא את הפורום כמה שנים ובתקופה האחרונה חשתי שיש לי נסיון לתרום לשואלים בפורום והחלטתי להצטרף
במצב הנוכחי בו הנסיון האישי שלי מושתק בצורה כזו אני חושב שאין לי מה לתרום לפורום ועל כן אחזור לעמדתי כצופה מהצד
המשיכו לעשות דברים טובים
בהצלחה לכולם
בן עזאי (וכן, יש אדם מאחורי הניק....) -
@בן-עזאי אל תיקח ללב... ייתכן שהדברים הובנו בצורה אחרת ממה שהתכוונת, או ייתכן שנגעת בנקודה רגישה במיוחד, אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר ואני לא רוצה לדעת.
החלטת לעזור כי רצית לעזור לאנשים אחרים, ובאמת ממה שראיתי הצלחת לעזור.
תמשיך לעזור.
תדע לך שיש אחרים שמעריכים את זה.
(וכן, תלמד מנסיון מה מתקבל בצורה טובה ומה לא) -
@בן-עזאי מצטער בשבילך.
איך אתה מגיב? זו הייתה הרחקה זמנית? -
@magicode , אולי כדאי ליישים את מה שעשו ב"מתמחים טופ":
הצעת ייעול | מורחק - מוסתר:
ברוך ה' לאחרונה @צוות הפיקוח משקיע ממש עבודה טובה בניפוי הפורום מספאם והודעות בלי רמה.דא עקא, שיש בעייתיות מאוד גדולה בהרחקת משתמשים... מדובר באנשים שלפעמים גלשו קצת ולא שמו לב, או הניקים שהם ממש פעילים ונותנים הרבה לפורום אבל פתאום קמו על צד שמאל ועוברים ביודעין על חוקי הפורום.
זה טוב שמרחיקים את מי שמנסה להרוס את הפורום, אבל לא תמיד תמיד צריך לתת לו אות קין אדומה "]מורחק]"...זה מאוד מבייש, וזה עונש מרתיע ביותר.
אני חושב על רעיון, לפתוח קבוצה נסתרת של מורחקים, ומי שעובר על הכללים יצורף לקבוצה זו כשלב א' של אזהרה, הוא לא יוכל לכתוב כלום בפורום והוא יקבל הודעה שהוא מורחק לזמן מסוים, אבל כבודו יישמר משאר המשתמשים.
ובשלב השני, רק אם מדובר בנודניק סדרתי להדביק לו את התוית האדומה. -
מצטער בצערך, אני הופתעתי מאד לראות את המורחק מתנוסס על שמך, ידעתי שאתה תמיד עוזר רבות, וכל הודעותיך מתאימות לרוח הפורום.
הבנתי שכנראה היתה איזושהיא הודעה שחרגה בצורה קיצונית מגבולות המותר, ולא נותרה ברירה אלא בהרחקה, וההודעה עצמה נמחקה כך שאין לנו לדעת על מה ומה.
בכל מקרה זה ודאי לא נעים, ועמו שאמרת יש בן אדם מאחורי הניק, שמחתי לראות את פוסט הפרידה, לחוש ולהרגיש את האדם שמאחורי הניק......
שוב אין לי מושג למה היתה ההרחקה, וזכותם של מנהלי הפורום, שהוא ביתם, להרחיק כפי מה שנראה להם לנכון, אבל תמיד נזכור אנו שיש כאן בן אדם שנפגע, וחובה לחוש בצערו ולהשתתף עמו.
בהצלחה בהמשך דרכך! יש לך הרבה מאד מה לתרום!
נ.ב. ג"א מתפלא איך השארת הודעה זו? -
@mashav אמר בהרחיקו אותי מהפורום.. פוסט פרידה:
הבנתי שכנראה היתה איזושהיא הודעה שחרגה בצורה קיצונית מגבולות המותר, ולא נותרה ברירה אלא בהרחקה, וההודעה עצמה נמחקה כך שאין לנו לדעת על מה ומה.
האמת שההודעה לא נמחקה... ומכך תבין שהיא לא חרגה מאף כלל כתוב ולא כתוב של הפורום
נ.ב. ג"א מתפלא איך השארת הודעה זו?
זו היתה הרחקה זמנית
-
@בן-עזאי אז אני בהחלט מתפלא, עברתי על ההודעות וחיפשתי מה היתה העילה....
-
אם הוא פתח את הנושא באופן פומבי
אז אני אסביר לכם באופן פומבי למה הוא הורחק ובמקרה הזה אני זה שהרחקתי.
הרושם שלי שכל פעם שמישהו שאל על וויז בפרום הוא אמר שזה לא עובד כלל וזה מנסיונו האישי.
מה שמנוגד לכל עובדה אחרת שאמרו לו פה בפרום כמו שמנתק שיש לו הרבה נסיון בתחום אמר.
זה מאוד נראה היה חשוד שיש לו רצון שלילי לענות לכל מי ששאל על זה שזה לא עובד בנטפרי.בכל מקרה אני לא בוחן כליות ולב ואין לי מושג למה הוא עשה את זה. והאם ההרחקה הייתה מוצדקת.
אני מנצל את הזמנים אלו של ימי בן המצרים ואני מיצר על כך אם לא נהגתי כשורה ואני מבקש סליחה ממנו באופן פומבי אם ביישתי אותו שלא בצדק עם הסימון "מורחק". -
@magicode אמר בהרחיקו אותי מהפורום.. פוסט פרידה:
ואולי באמת כדאי לחשוב ברצינות על ההצעה של מטעמים זה יכול לחסוך הרבה תקלות ועוגמת נפש
-
לולי דברי המרא דאתרא, (וגם מהא דלא ננעל האשכול, שמע מינה...)
דווקא בדוגמא האמורה, אני מאוד מבין את @בן-עזאי .
מניסיונו הוא יודע שקרה פעם אחת והיה בעיות בוויז. ולעומת זאת בפורום שומעים בעיקר את דברי @מנתק (ובצדק) משום ניסיונו הרב. ופשוט וברור שהוא צריך לצנן את האווירה. היות ויש לו ניסיון כלשהו, וניסיונו מראה הפוך.
וזהו כל ענינו של פורום בריבוי דעותיו ובריבוי הצדדים. והמעיין יבחר הישר בעיניו.
ולדעתי, יש לחוש בכל המקומות שמופיע שם שאין בעיות בווייז בנטפרי כלל. להדגיש שאמנם יש מיעוט שכן יש בהם בעיות, ועל הקונה לברר מראש הדבר. -
@magicode אמר בהרחיקו אותי מהפורום.. פוסט פרידה:
אם הוא פתח את הנושא באופן פומבי
אז אני אסביר לכם באופן פומבי למה הוא הורחק ובמקרה הזה אני זה שהרחקתי.
הרושם שלי שכל פעם שמישהו שאל על וויז בפרום הוא אמר שזה לא עובד כלל וזה מנסיונו האישי.
מה שמנוגד לכל עובדה אחרת שאמרו לו פה בפרום כמו שמנתק שיש לו הרבה נסיון בתחום אמר.
זה מאוד נראה היה חשוד שיש לו רצון שלילי לענות לכל מי ששאל על זה שזה לא עובד בנטפרי.בכל מקרה אני לא בוחן כליות ולב ואין לי מושג למה הוא עשה את זה. והאם ההרחקה הייתה מוצדקת.
אני מנצל את הזמנים אלו של ימי בן המצרים ואני מיצר על כך אם לא נהגתי כשורה ואני מבקש סליחה ממנו באופן פומבי אם ביישתי אותו שלא בצדק עם הסימון "מורחק".אכן, מדובר בדקות שא"א היה להבחין בה בלבד, כך זכינו להוציא החשד משני הצדדים. גם ש @בן-עזאי לא פרסם דברים חמורים וכו' אלא סה"כ עזר מנסיונו לציבור, וגם ש @magicode לא סתם הרחיקו אלא שמידיעתו שלא אמורה להיות בעיה בוויז חשד שיש מניע אחר בדברים.
בכל מקרה בכל בית בעה"ב יכול להוציא את מי שרוצה אלא שלא ינהג בחכמה אם יזרוק סתם מן הבית בלא סיבה,וגם כאן בעה"ב נוהג כדרך כל הארץ וראינו שנהג בענוות חן לבקש מחילה אם טעה. -
אני לא שופט אף אחד חלילה, אני רק שואל,
האם הניק קבל הזהרה על כך שיש כוונה להרחיק אותו מהפורום.
אם לא, זה יכול להיות פתרון מציון לעצור בעיות בצורה מוחלט בלי לפגוע חלילה באף אחד. -
@33men
יש בעיה בכל הפורומים בנושא שהעלת שבד"כ לא מזהירים ואפי' לא מסבירים לך על מה ההרחקה [פעם הורחקתי באיזה פורום על שכתבתי למישהו שזה גזל להעתיק את אוצה"ח- ולך תחשוב שבפורום שמכנה א"ע חרדי זה בעיה טמטום של מערכת] כאן הרבה יותר בסדר עם העניין אבל כמו שראינו גם פה יש שנופלים בין הכסאות- אני לא רוצה להזכיר שמות של פורומים אבל יש אצלי דירוג על כל פורום מה רמת ההרחקה שלו יש איזה פורום ששם זה נראה לי לפי המצב רוח אנשים מורחקים ולא בלי קשר ועל דברים ממש שטותיים לעומת מקומות אחרים שיש באמת רשימת כללים מסודרת על מה מרחיקים ועל מה לא וכו'
בהצלחה -
@מטעמים אמר בהרחיקו אותי מהפורום.. פוסט פרידה:
זה מאוד מבייש, וזה עונש מרתיע ביותר.
אני חושב על רעיון, לפתוח קבוצה נסתרת של מורחקים, ומי שעובר על הכללים יצורף לקבוצה זו כשלב א' של אזהרה, הוא לא יוכל לכתוב כלום בפורום והוא יקבל הודעה שהוא מורחק לזמן מסוים, אבל כבודו יישמר משאר המשתמשים.בשביל זה אפשר פשוט למחוק ניק מקבוצת registerd-users.נמחקות לו כל ההרשאות (כולל כתיבת פוסטים) אך לאמופיעה שום תווית.
-
ה' ישמור ויציל ויגן מכל צרה וצוקה!!!
מה פירוש מורחק?
מה גורם לאדם להיות מורחק? (חוץ מלשוה"ר בזמן ביהמ"ק ולהבדיל קורוש 2020...)
מהם הכללים של הפורום? לא ידעתי הכלל שיש כללים. -
-
-
לא קראתי הכל, בעיקרון ברור שנטפרי לא יתנו יד למחלוקות וכו' בפורומים, אבל אהבתי את ההצעה של התראה ובירור קודם לכן, ע"מ שלא להכשל בהלבנת פנים בגין אי הבנה, יהיה נחמד אם תקחו זאת לתשומת ליבכם, חיזקו ואמצו.
-
@לולוש אפשר גם פשוט למחוק מקבוצת
@registered-users ואז המשתמש ללא הרשאות אבל אין תווית ואין כלום -
@מישהו12 אמר בהרחיקו אותי מהפורום.. פוסט פרידה:
@לולוש אפשר גם פשוט למחוק מקבוצת
@registered-users ואז המשתמש ללא הרשאות אבל אין תווית ואין כלוםמה פירוש קבוצת @registered-users ?