אפשרות לפתיחת אתר ספציפי באופן מוחלט
-
@nk אמזון סגור?
-
ולא יחכו (לא שיש כוונה שלא עובדים מספיק!!) שישלחו כול פריט באופן פרטני
לא הוא פתוח רק שיש הרבה פרטים ספציפים שפשוט נטפרי מהעומס כנראה לא הספיקו לפתוח
-
@nk אפשר דוגמא?
-
דקה או שנים!!
-
https://footagecrate.com/accents-elements-categories.html
כנס למשל לקישור הזה לדוגמה קישור לאתר שניפתח באופן כללי על ידי נטפרי רק שהוא לא פתוח בכול הקישורים והאפקטים שיש באתר זאת אומרת שעדין לא הספיקו פשוט לפתוח -
@nk יש משהו שאני לא מבין
נטפרי לא אמורים לחפש מה לסנן
כל עוד ואדם לא מנסה להיכנס לעמוד מסויים מאמזון או במקום דומה
למה שיבדקו?
מה בדיוק אתה מתכוון במה ששלחת אותי אליו? -
זה אתר של אפקטים לעורכי וידאו
-
@nk ומה אתה מצפה.
שנטפרי ישבו מבוקר עד לילה לפתוח את כל הקישורים?
ולבדוק כל אחד האם הוא כשר או לא
זה אתר שאין בו אפקטים בעייתים? -
ממש לא הכל תקין
כמובן שיש בעיות
רק שבאופן גורף הוא יותר תקין -
@nk כיון שכך אין דרך לפתוח באופן גורף
ועל כן עליך לשלוח פניה על כל קישור -
אין שום כוונה לפתוח בלי לבדוק ולסנן את האתר
שהרי אז מה הועילו חכמים בתקנתן
אלה פשוט לעבור על האתר ולפתוח מה שתקין -
סליחה כנראה לא הבהרתי את עצמי נכון
אני לא מתכוון לקישורים מחוץ לאתר אני מתכוון לתוכן שבתוך האתר שעדיין לא הספיקו לפתוח -
@nk למה שנטפרי יבזבזו את זמנם וזמן העובדים ע"מ לעבור קישור קישור?
יתכן מאד שיש צורך אולי לפתח מנגנון שבאתרים מסוימים יהיה ניתן לפתוח יותר מסרטון אחד תמורת כל נקודה
אבל וודאי שלא נטפרי אמורים לעבור על כל הקבצים שמה מישהו אי פעם יהיה צריך את האפקט הזה ויתעצל לשלוח פניה -
כשאתה גרפיקאי/ עורך וידאו /מוכר/ וכו
את מחפש קבצים טובים בשביל מה שאתה עושה ואתה לא יכול לשלוח אפקטים לבדיקה שאין לך מושג מה יש באפקט ואם בכלל תצטרך
מביא הרגשה של לקנות חתול בשק (או קרטון) -
@nk אבל הבעיה נשארה
אין כח אדם שיעבור אפקט אפקט
באם אתה צריך אפקט שלח לבדיקה
מה בדיוק אתה מצפה מנטפרי? -
@magicode אמר באפשרות לפתיחת אתר ספציפי באופן מוחלט:
נכון לכן ביקשתי דוגמא. קשה לחוות בעיה דרך סיפור כתוב.
רוצה דוגמא, יש אתרים שלא מסומנים כנקיים.
יש שם הרבה קבצי pdf כשרובם הגדול נקיים אם לא כולם אבל בגלל הגדרת האתר זה מחייב בדיקה פרטנית.
אתה מחפש קובץ מסויים רואה חסימה, שולח לבדיקה ואז מגלה שזה לא הקובץ הנכון ואז עובר לקובץ הבא שנראה לך שזה זה עד שהמחפש מתייאש מדעת כמו שהגדיר הכותב. (במקרים אחרים הוא פשוט מנסה להשיג דרך אינטרנט ללא סינון) -
@by6199
אם כולם נקיים, והתבקשו במערכת הפניות לפתוח את האתר באופן חופשי עם נימוקים מתאימים, והתעלמו מהפניה - זה דורש באמת שיפור.
אבל אם לא פנו, לא כתבו ולא נמקו, מה רצית שיהיה? מה לדעתך היה פותר לדעתך את הבעיה? -
@נטפריס לאפשר יותר סינון אוטומטי בקבצי pdf באתרים שלא מסומנים כנקיים.
אם הקבצים האלו היה מסתננים באופן אוטומטי אז אולי היה צורך בהמתנה שאינה נוחה אבל לא היה צורך לשלוח פנייה ואז לגלות שזה לא הקובץ התקין ולשלוח פנייה על קובץ נוסף וכו' -
לאחרונה היה לי צורך להזמין משהו באתר "פייבר" ורציתי לראות סרטוני הדגמה וכן - שלחתי כ20 סרטונים וחלק מהם נפתחו וחלק נסגרו ומצאתי מה שחיפשתי אבל בפייבר יש יותר ממיליון סרטוני הדגמה (כמה סרטונים לכל מוצר) אז זה ממש לא הגיוני שיבדקו את כולם רק בגלל שיתכן שמישהו ירצה לצפות בם. הם בודקים לפי צורך אקטואלי של לקוח.
מה שאולי כן יהיה רעיון טוב זה לעשות איזה פטרון לאתרים כאלו כמו שעשו ביודמי שניתן לשלוח יותר מסרטון אחד בכל פניה (למרות שזה שונה לגמרי בגלל שביודמי כל קורס זה אותו מורה ואותו נושא)
-
@DovidStroh אמר באפשרות לפתיחת אתר ספציפי באופן מוחלט:
לאחרונה היה לי צורך להזמין משהו באתר "פייבר" ורציתי לראות סרטוני הדגמה וכן - שלחתי כ20 סרטונים וחלק מהם נפתחו וחלק נסגרו ומצאתי מה שחיפשתי אבל בפייבר יש יותר ממיליון סרטוני הדגמה (כמה סרטונים לכל מוצר) אז זה ממש לא הגיוני שיבדקו את כולם רק בגלל שיתכן שמישהו ירצה לצפות בם. הם בודקים לפי צורך אקטואלי של לקוח.
נכון וזה כמעט בלתי אפשרי להשתמש בפייבר בנטפרי (מניסיון)