למה טורנטים חסומים בנטפרי
-
אני לא שואל ח"ו על נטפרי אני מאמין שאם זה כך זה בעיתי אבל למה בעצם אי אפשרי לשלוח פניה כמו על קישור
לשלוח פניה על קישור של טורנט והוא יפתח להורדה???
כמובן בדיקה על כל אחד?? -
@פישל1 כי בהורדה רגילה הקובץ נמצא בכתובת מסויימת ונטפרי פותחים את הכתובת ההוא אחרי בדיקה שהקובץ בסדר, אבל בטורנט אין כתובת קבוע לקובץ.
-
ניתן לבקש הורדה של טורנטים בפניה עם נקודה
-
@yzahn אמר בלמה טורנטים חסומים בנטפרי:
@פישל1 כי בהורדה רגילה הקובץ נמצא בכתובת מסויימת ונטפרי פותחים את הכתובת ההוא אחרי בדיקה שהקובץ בסדר, אבל בטורנט אין כתובת קבוע לקובץ.
א בכל זאת אם אני שולח עכשיו אז הקישור עדיין קיים ברגע שאני מקבל פתוח אני מוריד מייד אם מחר כבר לא יהיה אפשרי לפתוח לא מעניין אותי אז למה??
ב אין אפשרות לפתוח את תתי הקישורים של זה דווקא?? -
@פישל1 מהשאלות שלך ניכר שאתה לא מבין איך טורנטים עובדים, לך תלמד לעומק איך זה עובד, אם אח"כ יהיה לך רעיון ניתן להציע אותה...
-
@yzahn לפי דבריך איך זה ייתכן?
@Chocolate אמר בלמה טורנטים חסומים בנטפרי:
ניתן לבקש הורדה של טורנטים בפניה עם נקודה
-
@וידאל הם מורידים ומעלים בשבילך למג'יקוד
-
@yzahn אמר בלמה טורנטים חסומים בנטפרי:
@וידאל הם מורידים ומעלים בשבילך למג'יקוד
וכי מה הרווח שאחרי יומיים זה כבר לא הקישור אז מה משנה אם פותחים מיידי
ב אני שאלתי למה אי אפשר לפתוח ואני ישמח להסבר איך עובד טורנט
ג אשמח להסבר מה הבעיה בזה האם אי אפשר לפתוח שיעבוד על קישור שנפתח -
באופן עקרוני יתכן שזה לא כ"כ קשה לפיתוח, אבל זה לא דבר שיש בו צורך לרוב ככל המשתמשים.
-
@יהודי-חכם אמר בלמה טורנטים חסומים בנטפרי:
באופן עקרוני יתכן שזה לא כ"כ קשה לפיתוח, אבל זה לא דבר שיש בו צורך לרוב ככל המשתמשים.
אחרי הכול להוריד טורנט זה משהו מאוד נחוץ להוריד 20 גיגה הייתי צריך להוריד ב6 שעות בנטפרי
-
@פישל1 אמר בלמה טורנטים חסומים בנטפרי:
ואני ישמח להסבר איך עובד טורנט
זה התוצאות שקיבלתי מהתוצאה הראשונה בגוגל
טורנט מהו
הטורנט (torrent) הוא בסה"כ קובץ מידע קטן שאומר לתוכנת הטורנט מה להוריד (ממי ומהיכן).
חיפוש הקובץ (סרט, מוסיקה, תוכנה וכו) מתבצע לרוב דרך אתרים המספקים קישורים לקבצים אותם אנו מחפשים (קבצי הטורנט). אתרים אלה אינם מכילים את הקבצים עצמם אלא רק מספקים את המידע להורדתם בעזרת קבצי טורנט, ובכך הם מגינים על עצמם מפני תביעות משפטיות.
שיטת ההורדה מאפשרת לאנשים רבים להוריד קובץ יחסית במהירות. דבר זה מתאפשר על ידי כך שהמורידים עצמם משתפים את החלקים שהם הורידו עם שאר המורידים, כך שבמקום שכולם יורידו את הקובץ ממקור אחד בעל רוחב פס מוגבל (בד"כ השרת), כל משתמש מוריד את אותו קובץ ממספר מקורות בו זמנית (שהם מחשבי המשתמשים).
ובקיצור
כשאתה נכנס ללינק הוא מתחיל להוריד את הקובץ מכתובת שונה
וכל פעם מדובר במקור אחר
כך שלנטפרי אין דרך לסננן את זה.