פרסום בפייסבוק.
-
@ben1 אמר בפרסום בפייסבוק.:
@shraga אשריך שאתה לא יודע מה זה פייסבוק,
וכנראה 70 אחוז שם הוא לא בסדר.הנקודה היא לא האחוזים
גם אחוז ניכר מכל האינטרנט הוא בעייתי
אבל זה לא אומר שכל האינטרנט זה כנסייה -
@ליכט אמר בפרסום בפייסבוק.:
כאן מופיע שיש פתרון לכך: https://netfree.link/wiki/פייסבוק_בנטפרי
יש כאן אבסורד,
עד כמה שזה לא לגיטימי לפרסם בפייסבוק כדי לא לתת לגיטמיציה לאלו שגולשים שם, לא מובן איך נטפרי מאפשרת את זה דרך צד ג'.
האם נטפרי תאשר אתר שמוכר שטחי פרסום רק בכנסיות ומסגדים? -
@ברצינות אמר בפרסום בפייסבוק.:
האם נטפרי תאשר אתר שמוכר שטחי פרסום רק בכנסיות ומסגדים?
יש שם גם פינטרסט ויוטיוב....
נ.ב איני מייצג את נטפרי.
-
@magicode אמר בפרסום בפייסבוק.:
בעיניי פייסבוק זה כמו כנסייה נוצרית
מישהו פה היה מפרסם את העסק שלו באיזה שהוא כנסייה ?פייסבוק, כנסייה???
לענ"ד ויקיפדיה הוא כנסייה, מלא עם מאמרים ודעות כפירה ותועבה.
יוטיוב כנ"ל. גם אם הם מכילים תכנים טובים, הם מכילים גם המון תוכן לא טוב.
(ואעפ"כ ידענו לסנן אותם, בבחינת תוכו אכל קליפתו זרק)
פייסבוק? הוא בית מרזח לשיכורים ואיכרים שבאים לבזבז את הפרוטות האחרונות שלהם ואת הזמן הפנוי שלהם על בילויים שטויות והבלים. גם אם מופיע אי שם מאמר כלשהו הרי המקום מיועד לבילויים ובזבוז זמן (רשת חברתית...).יהודי יר"ש אין מקומו בבילוי בבית מרזח, אבל לפרסם בתוך בית מרזח, ואפילו לנהל בית מרזח לצורך פרנסה? לא כך עשו בדורות האחרונים?
אני מקווה שהחלטות כאלו מובאות לרבנים ולא נחתכות ע"פ תחושת בטן.
אם זה לא הובא לידי הרבנים עדיין, אנא, שאל נא אותם.
נטפרי איננו עוד סינון, הוא הסינון הברירת מחדל לבית חרדי ועשרות אלפי משפחות נסמכות עליו לטוב ולמוטב. גם ברוחניות (שמירת עיניים וטהרת המחשבה) וגם בגשמיות (אפשרויות פרנסה). -
בדעות שלי פה אני מייצג רק את עצמי.
שאמרתי שפייסבוק כנסייה זה ברור שלא במובן של האיסור להיכנס לכנסיה וכל זה.
זה במובן שאי אפשר לתת לזה לגיטמציה.
זה אולי אפילו גרוע יותר מכנסייה. ברמת הנזק שזה עושה לאנשים.
אני לחלוטין לא מסכים שזה מקום של שכרות כמו בית מרזח.
יותר נכון שההשוואה שעלתה לי בראש זה בית בו' ענק עם מקום לכל מעשי סדום למינהם.
אבל לא רציתי לכתוב את זה זה היה נראה לי לא יפה. אבל לא הבנתם רמזים.
ולא נראה לי שמישהו היה מפרסם במקומות בתל אביב שעושים שמה מעשי סדום. -
אני לא מבין מאיפה התפיסה שכל הדברים הרעים שהזכירו, זה מה שפייסבוק מסמל
בטח יש שם כל מיני מרעין בישין, כמו"כ בכל רשת חברתית, אבל מאיפה התפיסה שפייסבוק מסמל את זה יותר ממקומות אחרים?
-
@yzahn
אתה צודק כל הרשתות החברתיות אותו דבר. וכולם מסמלים את זה. -
בויקיפדיה וביוטיוב אין מעשי סדום? במקומות אלו מיחצ"נים ומחנכים למען מעשים אלו רח"ל ונותנים להם לגיטימציה. לעומת פייסבוק שאם זה קיים שם הרי הוא לשם בילוי ולא כדי לחנך.
אני לא אומר שפייסבוק מקום טוב, פייסבוק (כמו שאר הרשתות החברתיות) אינו מקום טוב, הוא מקום בילוי לשיכורים ולא מיין, אלה שהתמכרו ונלכדו ברשתות החברתיות למיניהן ומבלים שם את מיטב שנותיהם.
אבל אני מנסה להבין למה פייסבוק גרוע יותר מויקיפדיה ויוטיוב, כך שאסור אפילו לפרסם שם. -
@memgd בלי להדרש לשאלה האם מן הראוי לפרסם במקום כזה (שיעשו שאלת חכם).
לעצם הנושא לגבי אפשרות פרסום בפייסבוק בנטפרי, מחיפוש גוגל פשוט זה נראה שיש עשרות חברות (שהאתר שלהם פתוח בנטפרי) שעוסקות בזה.
(לכאורה חלק מהחברות יכולות גם לנהל דף פייסבוק בשביל העסק.)מה הנושא פה?
-
@טהור-נט אמר ב=
מה הנושא פה?
זה עולה כסף
כאשר זה פתוח למשתמש באופן ישיר,
הוא יכול לפרסם את עצמו בחינם (אולי פחות מקצועי אבל עדין פרסום) -
@nk אמר בפרסום בפייסבוק.:
אפשר לעשות אולי
שיהיה לכך מחלקה מיוחדת בנטפרי שתעסוק בפרסום בפיסבוק
שעל המחלקה הזאת יהיה כמובן פיקוח
בעל עסק שירצה לפרסם יוכל דרך נטפרי עצמה בעלות
במקום לפתוח באופן גורף לכלל המשתמשים או לבעלי עסקיםלא חייב ממש להקים מחלקה שלמה וכו
הועדה שאחראית על נטפרי יכולה פשוט לתת לכמה פרילסרייות אישור מיוחד והם יעשו את זה דרך מערכת הפנית של נטפרי או מערכת מיוחדת לכך נפרדת משל נטפריזה לא עולה כסף?
-
פוסט זה נמחק! -
אני מרגיש שכאן, הרבה מדברים ואין להם מושג ב"ה מה זה פייסבוק, ולכן לא מבינים מה ההבדל בין יוטיוב לפייסבוק.
אני אקדים קודם כל שפייסבוק, זה לא בדווקא פייסבוק, אלא הוא הדין לכל הרשתות החברתיות, אלא שנ"ל שבציבור החרדי, פייסבוק הוא כינוי לכל הרשתות החברתיות כמו שפעם לא היו אומרים סמארטפון אלא אייפון, מפני שהם הראשונים וההכי מוכרים.פייסבוק הוא מפעל לשנאת חנם, כל המהות של פייסבוק, זה שכל אחד יראה לאחרים מה יש לו שלאחרים אין, ובתועלת להרים את עצמו. בלשון של חז"ל, היינו מתכבד בקלון חברו. כשאחד לוקח סלפי, כל העניין הוא להראות לאחרים שהוא יותר יפה מאחרים וזה מצער את האחרים בלי שום תועלת כלל ועיקר, היינו שינאת חינם שלא היה כדוגמתה.
לדעתי פייסבוק הרבה יותר גרוע מכנסייה, שעל זה אמרו חז"ל, שבית המקדש הראשון נחרב בגלל ג' העברות ובית המקדש השני על שנאת חנם, אף שהיו עוסקים בתורה ובמצוות.
יוטיוב או ויוקפדיה אינן דומים בכלל, יוטיוב היא פלטפורמה לפרסום סרטונים, ולכן אפשר לסנן, ה"ה ויקיפדיה שהיא פלטפורמה של ידיע, אבל פייסבוק היא פלטפורמה של שנאת חנם, של להזיק לשני כדי להרים את עצמו.
רק נחשוב רגע על כל הצרות ששמענו בזמנים האחרונים, ובפרט שאנחנו בתקופה של בין המצרים, כל זה בגלל שנאת חינם. אם בית המקדש היה קיים בדורינו, היה נחרב מאות פעמים בגלל כלי המשחית הזה.
ולכן, גם קשה להבין, שלצורך פרנסה, רוצים לפרסם את עצמם בגהינם הזה, שעל זה אנחנו בוכים 2000 שנה. אין זה רצון ה' כלל ועיקר שנתשמש בזה, כי אין לך דבר בעולם יותר שאנוי בעיני ה' מזה. -
@לא-מתייאש אמר בפרסום בפייסבוק.:
אני מרגיש שכאן, הרבה מדברים ואין להם מושג ב"ה מה זה פייסבוק, ולכן לא מבינים מה ההבדל בין יוטיוב לפייסבוק.
אני אקדים קודם כל שפייסבוק, זה לא בדווקא פייסבוק, אלא הוא הדין לכל הרשתות החברתיות, אלא שנ"ל שבציבור החרדי, פייסבוק הוא כינוי לכל הרשתות החברתיות כמו שפעם לא היו אומרים סמארטפון אלא אייפון, מפני שהם הראשונים וההכי מוכרים.פייסבוק הוא מפעל לשנאת חנם, כל המהות של פייסבוק, זה שכל אחד יראה לאחרים מה יש לו שלאחרים אין, ובתועלת להרים את עצמו. בלשון של חז"ל, היינו מתכבד בקלון חברו. כשאחד לוקח סלפי, כל העניין הוא להראות לאחרים שהוא יותר יפה מאחרים וזה מצער את האחרים בלי שום תועלת כלל ועיקר, היינו שינאת חינם שלא היה כדוגמתה.
לדעתי פייסבוק הרבה יותר גרוע מכנסייה, שעל זה אמרו חז"ל, שבית המקדש הראשון נחרב בגלל ג' העברות ובית המקדש השני על שנאת חנם, אף שהיו עוסקים בתורה ובמצוות.
יוטיוב או ויוקפדיה אינן דומים בכלל, יוטיוב היא פלטפורמה לפרסום סרטונים, ולכן אפשר לסנן, ה"ה ויקיפדיה שהיא פלטפורמה של ידיע, אבל פייסבוק היא פלטפורמה של שנאת חנם, של להזיק לשני כדי להרים את עצמו.
רק נחשוב רגע על כל הצרות ששמענו בזמנים האחרונים, ובפרט שאנחנו בתקופה של בין המצרים, כל זה בגלל שנאת חינם. אם בית המקדש היה קיים בדורינו, היה נחרב מאות פעמים בגלל כלי המשחית הזה.
ולכן, גם קשה להבין, שלצורך פרנסה, רוצים לפרסם את עצמם בגהינם הזה, שעל זה אנחנו בוכים 2000 שנה. אין זה רצון ה' כלל ועיקר שנתשמש בזה, כי אין לך דבר בעולם יותר שאנוי בעיני ה' מזה.צודק לחלוטין!
זה אמור להיות המבט האישי של בעל העסק שהפרנסה תבוא לו בלי פייסבוקאבל בהחלט לא של נטפרי או כל גוף ציבורי אחר שם לא שייכת האמונה
שם צריך לתת את האופציה וכל אחד יבחרבעד שיעלו את זה להצבע ונראה את הביקוש
אישית לא יצביע כי אני נגד פייסבוק באופן אישי מאותם סיבות, ועוד הרבהאבל פתחתי את זה כי זה משהו ציבורי שלא שייך בו אמונה.
לא בשבילי אלה בשביל אלה שבאמת צריכים.סיפור קטן על בעל העסק ההוא
העסק פונה לכל המגזרים.
כאשר מגיעים בני תורה מציעים להם את הטוב מהממוצע,
במוצר שהוא מחפש ועדין אפשר לראות אנשים מתקפלים לפשוט יותר, כין זה לא בתקציב שלהם.וכאשר הגיע איזה חילוניה אחת וביקשה את אותו סוג,
גם כן התחלנו עם הממוצע,
ואז היא אמרה זה מה יש לך יותר יקר,
וכאשר אמרנו את היותר יקר (במאות שקלים) אמרה אה זהומדובר בפער של מאות שקלים
וכן לגבי מוצר אחר איך שאיזה חילוניה באה היא ביקשה את ההכי יקר על ההתחלה
כי אצלם הכל מותגים וכו ושם יש את הכסף הגדול -
@טהור-נט אמר ב
זה לא עולה כסף?
ברוך השם לא כזה מבין בפייסבוק
עכשיו שאלתי חבר שהוא גם בעל עסק
הוא אמר לי יש שני אפשרויות פרסוםא בחינם אם אחוזי צפיות נמוך
כי זה מגיע לסביבה שלך חברים /קרובים/שכנים
והם משתפים גם כן ואז אפשר להגיע לבערך 1500 צפיות ליוםואפשר גם בתשלום שזה כבר תלוי איזה מסלול לוקחים
וזה יכול להגיע לאלפי צפיות אפילו עשרות אלפי צפיות
תלוי בתקציב פר פרויקט - פרסום
XXXX -
א בחינם אם אחוזי צפיות נמוך
כי זה מגיע לסביבה שלך חברים /קרובים/שכניםלא מדוייק
אין פרסום חינם
מה שכן תמיד ניתן לפרסם פוסטים שיספרו על העסק שלך
ואז זה מצריך שיהיה מי שישתף אותם -
@a0533057932 אמר בפרסום בפייסבוק.:
אין פרסום חינם
ואז זה מצריך שיהיה מי שישתף אותםאז תגידר את זה כך.
שורה תחתונה העסק מתפרסם בלי לשלם כסף.
יש כאלה שזה מה שהם מחפשים ותו לא
ויש כאלה שרוצים לשלם וכו וכו -
@a0533057932 אמר בפרסום בפייסבוק.:
אין פרסום חינם
ואז זה מצריך שיהיה מי שישתף אותםאז תגידר את זה כך.
שורה תחתונה העסק מתפרסם בלי לשלם כסף.
יש כאלה שזה מה שהם מחפשים ותו לא
ויש כאלה שרוצים לשלם וכו וכוהוא לא מתפרסם
כי מי שרק יפרסם כך
בלי להיות כל היום ולהגיב ולצבור מעגל חברים
הפוסטים שלו לא יגיעו לשום מקום