לחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט
-
@מאןדהו אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
אני רק שאלה, במידה ונניח הצהרתי (איזה מילה מפחידה...) על כשרות של קבוצה. ומגיע מישהו אחר ומדווח הפוך, אזי יש כאן מילה שלי מול מילה שלו, לא?
האם נטפרי יבדקו לפני שהם פוסלים אותי מהצהרות נוספות, או שאני נפסל אוטומטית?אני חושב שלחיצה על הדיווח שולחת למערכת חלק מתוכן הצ'אט כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת לפוסט הזה ולכן אין חשש.
-
תודה רבה! חשוב מאוד! יישר כח.
(קצת מציק הנושא של הצורך לקבל חיזוק מהציבור...) -
@גילגול אם תעקוב אחרי מה שקורה בשעות האחרונות בפרוג, תראה שזה לא רק חיזוק מהציבור, כדי לתת כח למנהלים לעמוד בפני כמויות ההשמצות הלא מבוססות שמתפרסמות (גם חשוב),
אלא גם כדי להציל אנשים מלעבור לסינונים ברמה פחותה יותר.
המתנגדים הקולניים סוחפים אחריהם אנשים נוספים שנמאס להם מזה שכל יום יש "חומרות" חדשות. (מורכב להסביר לאנשים שלא מבינים בתחום, שזה לא "חומרה" חדשה, אלא מכשול חדש שנוצר עם השתנות הטכנולוגיה). -
לא סתם חסמתי את עצמי מפרוג......
-
ישר כח גדוול
א. רק שאלה אם הקבוצה היתה בסדר והתחילה לזייף איך אני מוריד את ההצהרה שלי בלי לשרוף את עצמי
ב. למה לא לתת לכל אחד להצהיר זה יהיה יותר הפקטיבי מבחינת האיום שהוא גם נשרף וגם לא יכול להכפיל חשבון כל פעם שנשרף (כי כולם נשרפים) וגם מונע את הפחד מ "להצהיר" כשכולם נושאים באחריות
שוב ישר כח
ג. אני חושב שהיה לי שימוש בזה שנחסמים התמונות ששולחים שלא עוברים את כללי נטפרי (לדוגמה של משפחה רחבה שכוללת חילונים או חרדים פתוחים למיניהם) אולי לתת אפשרות לבקש שכן ישאר סינון תמונות (טקסט לא נראה לי שימושי) -
האם מי שמצהיר פותח את הקבוצה רק לעצמו או לכל לקוחות נטפרי שמחוברים לאותה קבוצה?
-
אכן דבר מצוין וחשוב מאד,
יבורכו העוסקים במלאכה! -
@yonig20 זה נכון. אבל אולי כדאי להדגיש שזאת המטרה.
אני לא מבין למה המנהלים צריכים חיזוק. כאילו שאין מיליארדים בעולם ששונאים אותי על מי שאני ומה שאני. אבל אני לא במקום שלהם (של המנהלים...) ולכן איני יכול לשפוט. -
@139 אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
א. רק שאלה אם הקבוצה היתה בסדר והתחילה לזייף איך אני מוריד את ההצהרה שלי בלי לשרוף את עצמי
אני לא הייתי מצהיר על שום קבוצה שיש אפילו ספק קטן שזה יחליף למקום בעייתי. זה כל הרעיון.
-
@dovidstroh אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
אני לא הייתי מצהיר על שום קבוצה שיש אפילו ספק קטן שזה יחליף למקום בעייתי. זה כל הרעיון.
אולם הרעיון הזה עצמו יוצר בעיה. לדוגמה, אם חשבתי שצ'אט בטוח ולעולם לא יהיה תוכן בעייתי אז פתחתי אותו, אבל המצב משתנה ומישהו באמת מעלה תוכן בעייתי, אם אני לא יכול לחזור בו מההצהרה שלי לא אדווח על התוכן ואשרוף את עצמי.
-
@shloimy95 די ברור שאם זה שהצהיר, יהיה בעצמו המדווח שצריך לחסום הוא לא יישרף.
-
הערה:
חלק גדול מהבעיה נמצאת בחדרי מחשבים למיניהם
והטלפון של בעל החשבון הוא של מנהל החדר מחשבים
האם חשבונו עלול "להישרף" בנטפרי? -
@גילגול אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
אני לא מבין למה המנהלים צריכים חיזוק. כאילו שאין מיליארדים בעולם ששונאים אותי על מי שאני ומה שאני. אבל אני לא במקום שלהם (של המנהלים...) ולכן איני יכול לשפוט.
ואני חושב שאדרבה, החיזוק הכי גדול זה היציאה של כל מיני המכרסמים ממחילותיהם
אם קמה סערה על הנושא סימן שהצעד היה הכרחי.אדם שהשימוש שלו כשר וישר, אמור כל כך להסתער ולהיפגע מן הצעד הזה?
ואם קמה סערה גדולה, מזעזע לחשוב מה היה פה לפני הצעד הזה (ושמא גם אחריו).
-
@גילגול אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
@yonig20 זה נכון. אבל אולי כדאי להדגיש שזאת המטרה.
אני לא מבין למה המנהלים צריכים חיזוק. כאילו שאין מיליארדים בעולם ששונאים אותי על מי שאני ומה שאני. אבל אני לא במקום שלהם (של המנהלים...) ולכן איני יכול לשפוט.מאוד חשוב שלא יהיה אוירה שנטפרי מנותקים ולא מתחשבים בציבור או שלא מעניין אותם מה הציבור יגיד.
לכן אם קמים כמה צעירים שנחסם להם עכשיו האפשרות לראות סרטים ומתלוננים חשוב שגם מי שנהנה מזה הגם שזה לא מאוד בוער לו ההנאה הזאת שיבטא אותה.
כדי שלא יהיה אוירה שכל הנורמלים נדפקו. וזהו חאלס נטפרי האלו מחנכים את העולם. ואי אפשר לעבוד איתם. -
@שבת-קודש אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
חותם (הפיקוח על החדרי מחשבים) סגרו את הצ'אט, מזמן ...
וגם אם זה חדר שאינו בפיקוח, או פיקוח אחר, בדרך כלל (לא תמיד) אין גישה ללקוחות, לחשבון נטפרי של המנהל.
-
@יהודה-12 אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
@שבת-קודש אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
חותם (הפיקוח על החדרי מחשבים) סגרו את הצ'אט, מזמן ...
וגם אם זה חדר שאינו בפיקוח, או פיקוח אחר, בדרך כלל (לא תמיד) אין גישה ללקוחות, לחשבון נטפרי של המנהל.
אני בכל אופן חושב שמנהל חדר מחשבים צריך לקחת אחריות על השימוש בצ'אט במחשבים שבאחריותו (במידה והוא פתוח)
-
@magicode מוזר.
דווקא הצעד האחרון, הוא קולא מאוד גדולה (אך די הכרחית) שמעכשיו הצאט יהיה פתוח חופשי, ולא חומרא.
נ.ב. לגבי צעדים אחרים של נטפרי, היה מקום לשאול את השאלה האם נטפרי מנותקים. -
@magicode ומה יהיה עם סרטונים? מה הפיתרון לזה?
-
@שמואל-ש אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
@magicode ומה יהיה עם סרטונים? מה הפיתרון לזה?
לא יודע. כרגע זה לא הסוגיא.
-
@magicode
אני פשוט משתגע מהמסירות של 'נעטפרי'!
לא מצאתי עוד איזה סינון עם כל כך הרבה אכפתיות כלפי הלקוחות, זה לא רק שנעטפרי לגמרי לא מנותקת מן לקוחותיה, זה פשוט עוד מחשבות ודמים תרתי משמע רק ליעל את הסינון לטובת ונוחיות של הלקוחות.
אשריכם ואשרי חלקכם, חזקו ואימצו!