נטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?
-
@naomi אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
@יהודי-פשוט
נטפרי מיוצגת כחברה המציעה הגנה מגלישה באינטרנט פרוץ, וזו אחריות.והיא אכן עושה את זה בגאון.
כל השאר לא קשור לעצם הסינון.
יש הרבה דרכים ליצור מצב שלא תהיה יכולת לגשת לרשתות אחרות, אבל זה לא שייך לנטפרי.
נטפרי נותנת לך אופציה מסוימת, ותבחרו אם אתם רוצים אותה אם לא.
הרבה דרכים למקום לטוב ולמוטב. -
אכן רמת הסינון בנטפרי גבוהה מאוד ואין לה מתחרים.
ועד כמה שהתרשמתי - נטפרי לא מסתפקת ב'לצאת ידי חובה'"נטפרי הוא מיזם העוסק בהצלת נפשות מסכנות האינטרנט
באמצעות פתרונות טכנולוגיים מתקדמים"אני בטוחה שנטפרי לא מעוניינים להטעות אף אחד ולא מחפשים להתנער מאחריות,
גם אם 'מצד הדין' הם לא חייבים.להדגיש את העניין של חשיבות הוויפרי- ברור שצריך והבנתי שאמורים לטפל בעניין.
לגבי השאר - הצעתי להפריד, אפשר לקבל ואפשר לא.
בעיני ישמור על התדמית האיכותית של נטפרי -
לי למשל יש מחשב נייח. ללא אנטנת WIFI. וגם מותקן לי מערכת הפעלה לינוקס. ככה שזה לא רלבנטי עבורי.
אני לא חושב שנטפרי תכריח מישהו להתקין את התוכנה.
נטפרי כן תדאג שכל משתמש ידע מהי התוכנה וכמה היא חשובה. וכל אחד יעשה את החלטות שלו. -
@magicode
בלי ליכנס לעצם הדיון, רק ברצוני להעיר:
זה לא רלוונטי בגלל שזה מערכת הפעלה לינוקס.
אך זה שאין אנטנת וויפיי לא אומר כלום, כפי שכבר הזכירו כאן:@5566NEWbrs אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
תמיד יש את הסיכון שילד יקנה איזה שהוא מתאם קטן.. או אפילו נטסטיק (אני מכיר מקרה כזה).
-
זהו. זה תלוי האם אתה חושש על הילד שלך או לא. כלומר עד כמה לילד שלך יש גישה למחשב שלך.
-
@magicode
או עד כמה אתה בעצמך עלול להיות ילד ברגעים של חולשה... -
@ליכט צריך הרבה "רגעים של חולשה" בשביל שבנאדם יילך לרכוש את המתאם..
-
אנטנה סלולרית לקליטת WIFI עולה 49 ₪ ולא צריך ללכת רחוק בשביל שילד או נער בגיל הטיפשרה יעשה את הצעד הזה..
(תשאל את העוסקים בתחום כמה נפילות התחילו מדברים הרבה יותר רחוקים) -
@איצ2 אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
WIFI
50 זה יקר.
יש גם בפחות.
http://www.ebay.com/itm/-/172401926981 -
@למדן-וידען אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
@ליכט צריך הרבה "רגעים של חולשה" בשביל שבנאדם יילך לרכוש את המתאם..
נכון, ברגע א' הוא רוכש א"ז (ראה הודעתו של @magicode לעיל), כעבור כמה ימים זה מגיע אליו, אז הוא כבר חזק ושם א"ז בצד, עד שמגיע הרגע השני...
-
תיאורטית אפשר לעשות שמנוי נטפרי חייב להתקין וויפרי, ובלי זה לא ניתן לגלוש.
(ואולי גם אפשרות להסיר את התוכנה תוך 30 יום הראשונים למנוי - כפי שהציע פה מישהו).
במקביל נטפרי תוכל לשחרר מנויים מהצורך הזה אם הם יספקו הסבר מתקבל על הדעת. -
כל הנידון כאן מעורר שוב את החשיבות של הVPN החדש.
כרגע יש בטח כאלו שלא מתקינים ויפרי בגלל שצריכים להשתמש מחוץ לבתיהם (לפחות לא רוצים לשלל מעצמם אפשרות זו). ונכון זה יהיה בפרוץ הנורא אבל קשה להם לסגור אופציה זה.אחרי הVPN החדש יהיה יותר קל לחייב או להצליח לשכנע התקנת התוכנה. (נכון אפשר לעשות גם בRL היום אבל זה עולה עוד 25 ש"ח לחודש חוץ מנטפרי וגם מסובך וכו').
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@zvizvi אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
תיאורטית אפשר לעשות שמנוי נטפרי חייב להתקין וויפרי, ובלי זה לא ניתן לגלוש.
(ואולי גם אפשרות להסיר את התוכנה תוך 30 יום הראשונים למנוי - כפי שהציע פה מישהו).
במקביל נטפרי תוכל לשחרר מנויים מהצורך הזה אם הם יספקו הסבר מתקבל על הדעת.אהבתי
(אני הייתי מיקל מעט וההתקנה הייתה אוטומטית/ מחוייבת ובשביל להסיר צריך פניה סטנדרטית במערכת הפניות בלי הסברים מיוחדים). -
כפי שהציע פה מישהו פשוט
-
@יהודי-פשוט אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
כפי שהציע פה מישהו פשוט
שאני אערוך את הפוסט?...
-
חשבתי הרבה על מה שנכתב כאן בקשר לתוכנת וויפרי ולפי מה שאני שם לב כל מי שכנראה לא התקין את תוכנת וויפרי כותב שלא צריך ומי שכן עם תוכנה זאת כותב שחייבים
וכנראה ששני הצדים נכונים שגם מי שאין לו את תוכנת וויפרי הוא טוב שפחות פעמים יכול להחשף לדברים לא טובים ובהמשך יתקדם ומי שיש לו את התוכנה בודאי שטוב שעשה התקדמות גדולה
ולמעשה מה חייבים לעשות כבר בעבר הופיע מכתבם של גדולי ישראל http://netfree.link/recommendation
ובודאי שאנחנו מחויבים לפסק גדולי ישראל אבל כל התקדמות של כל אדם בודאיראוי לשבח על כל התקדמות וכנ"ל -
- אף אחד לא כתב שלא צריך. היה דיון האם לחייב או לא.
- גם מי שכתב שאולי לא לחייב, הבהיר שהתוכנה מותקנת אצלו....
-
@יהודי-פשוט אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
כפי שהציע פה מישהו פשוט
שאני אערוך את הפוסט?...
אין צורך הכל בחיוך