נטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?
-
@5566NEWbrs לא רציתי לכתוב שלא ניתן בעליל,ישנם פתרונות מסויימים, אך זו חתיכת עבודה כמו שכתבתי.
@5566NEWbrs אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:(אם התקנת, ..).
ברור, מה השאלה בכלל?
אדרבא, אם הם כבר יודעים אז זה חצי עבודה.
ואתה צודק לגבי הנקודה שזה אינו חתום מספיק, כי תוסף קטן וטיפשי מוחק את זה בעליית הדף.חזרנו לרעיון דפדפן נטפרי???
(למי שלא יודע, ככה נטפרי התחילו..) -
@למדן-וידען
עוד לא הבנתי מה בדיוק הבעי'ה בזה שניתן למחוק אותו, כבר כתבו כאן שניתן גם להוסיף את הסימן מים של התוכנה מבלי להתקין את התוכנה.....
הערה כזאת מספיקה בדיוק כדי להעיר לב אנשים תמימים וליידע אותם על חומרת ונחיצות הענין להתקין את התוכנה, וכן מספקת את הלחץ הנדרש לאנשים שלא מבינים, (לגבי אנשים שמבינים כבר כתבו כאן שיש עוד פתרונות.....). -
@ליכט
'ניתן' זה מושג יחסי.
התוכנה וייפרי משתמשת באופציה הגבוהה והחזקה ביותר שהמחשב מספק. כחותמת כשרות זו האפשרות היחידה. שימוש בדף אינטרנט לשם חותמת הוא מגוחך.
מדבריך אני מבין שאתה מתייחס אל זה לא כחותמת אלא כהודעה להסב תשומת לב, אכן אתה צודק.ויש עוד אפשרות: לאפשר למשתמש להגביל את החשבון שלו שיוכל לפעול רק במחשב מוגן עם התוכנה, וכמובן, לאפשר לקהילות לשלוט על זה ולחייב משתמשים לעשות כך.
-
@5566NEWbrs
מה הקשר של חותמת לכאן ?
הרי מדובר כאן על פעולה הפוכה בדיוק מחותמת, חותמת מאשרת כשרות, וכאן מדובר על ערעור כשרות.@5566NEWbrs אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
ויש עוד אפשרות: לאפשר למשתמש להגביל את החשבון שלו שיוכל לפעול רק במחשב מוגן עם התוכנה, וכמובן, לאפשר לקהילות לשלוט על זה ולחייב משתמשים לעשות כך.
אכן כבר דיברתי על כך מזמן עם @baruch, אך לדבריו בינתיים יש דברים שעומדים לפני זה בסדר העדיפויות.
-
@ליכט צודק, השאלה היא האם שווה להשקיע כ"כ הרבה כשניתן בקלות לעקוף את זה.
-
@למדן-וידען כל הרעיון הוא להסב תשומת לב/להעלות מודעות.
לדעתי זה משיג את המטרה בגדול.
אפשר אפי' להוסיף X לסגירה של החלון, אבל "רק שתדע שאתה לא חסום". -
@dLive בכל זאת אנחנו גם רוצים שיהיה לחץ כלשהו על אנשים..
@administrators ? -
מה שכל אחד יכול לדעת שאפילו במצב עכשיוי הוייפרי שווה המון
כי יש קהילות שמכריחות להתקין ויפרי ויודעות עם מותקן לך וייפרי
והרבה משתמשי נטפרי שהם מתחת לקהילה הם גם מוגנים בויפרי ב"ה
ולכן כל הדיון הוא כאן לאלו שהחליטו לבד הם עדיין יכולים להחליט
והרעין שאמרו כאן להעלות פרסומת עם X שמחשב זה עדיין לא מוגן נשמע רעיון מצוין
אבל צריך גם להיזהר לא להודיע לבנאדם שאתה עדיין יכול... -
@5566NEWbrs @למדן-וידען
אפשר להציע הצעת אמצע לרעיון המצויין של @למדן-וידעןנטפרי תעבוד רק אם תהיה תוכנה ברקע.
אבל יהיו 2 אפשרויות לתוכנה.- הקלאסית והטובה. וויפרי.
- תוכנה "נו-פרי" ("NoFree") שיהיה אפשר להתקין ולהסיר ללא קוד ובחינם.
התוכנה הזו תשים סימן מים כאשר יהיה מחובר לנטפרי, עם הכיתוב "הגלישה הנוכחית מסוננת, אך מחשב זה אינו מוגן"
וכאשר לא יהיה מחובר לנטפרי, יהיה סימן מים כתוב באדום "הגלישה הנוכחית פרוצה. מחשב זה אינו מוגן"
כמובן ניתן להוסיף עוד שבגלישה ללא נטפרי אפשר להזהיר לפני כניסה לדף וכו'. וכן לבקש סיסמא לפני שעוברים לגלישה לא מסוננת.
נכון שיהיה אפשר להסיר בקלות, אבל מצב זה בא לתת פיתרון לאנשים שאינם יכולים להתקין וויפרי מכל סיבה שהיא (בד"כ הסיבה היא אמיתית ומספקת.)
בכל מקרה, בשביל שהסינון של נטפרי יעבוד, התוכנה תהיה חייבת לעבוד ברקע.
-
@clickone וכמובן שה-NoFree תפתח כל הזמן בועות עם הכיתוב "המחשב שלך אינו מוגן, לחץ כאן כדי לטפל בבעיה"...
נראה לי זרמנו קצת מדי רחוק.
-
@clickone כתב:
נטפרי תעבוד רק אם תהיה תוכנה ברקע.
אתה בעצם רומז שאתה מתנדב לעשות תוכנה לmac וללינוקס על גרסאותיה והפצותיה?
-
אפשר לשלב פה את מה שכתבתי מקודם, שנטפרי תוכל לתת 'פטור' מהצורך בתוכנה לאנשים בעלי סיבה הגיונית, כמו מק, לינוקס, מחשב בבעלות משותפת ועוד.
-
@5566NEWbrs לא רומז כלום...
גם ככה הזמן שלי מוגבל...כמה % מהמשתמשים הם בלינוקס / מק?
בינתיים אני ממתין שתסיים את גירסת הווינדוס
אח"כ אני יאמץ את הרעיון של @zvizvi בקשר למק/ לינוקס / מחשבים בבעלות משותפת.... -
-
@מיציבושי אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
כי יש קהילות שמכריחות להתקין ויפרי ויודעות עם מותקן לך וייפרי
לידיעתך, יש קהילות שמחייבות סינון ואם אתה מצהיר שיש לך נטפרי מבחינתם הכל בסדר ולא שואלים האם וויפרי ג"כ מותקנת אצלך
ולעצם העניין גם אני מצטרף לזעקה של @naomi נטפרי בלי וויפרי מה זה שווה
יש שמצטרפים לנטפרי בגלל הקהילה (וכנ"ל) ואם הוא יכול לא להתקין וויפרי הוא לא יתקין ואני מכיר אישית כמה כאלו
ויש שמצטרפים לנטפרי בגלל האשה\בעל שאינו יודע בכלל שנטפרי בלי וויפרי לא שווה וחושבים שאם זה סינון של נטפרי אז בכל בסדר
ולכן נראה לי שאמת הדבר שצריך למצוא איזשהוא איזון בין לחייבלהתקין וויפרי ללא לחייב כלום
אבל מה שקורה כיום לדעתי הוא עדיין רחוק רחוק מהאיזון המחוייב
@administrators לתשומת ליבכם