נטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?
-
@ליכט צריך הרבה "רגעים של חולשה" בשביל שבנאדם יילך לרכוש את המתאם..
-
אנטנה סלולרית לקליטת WIFI עולה 49 ₪ ולא צריך ללכת רחוק בשביל שילד או נער בגיל הטיפשרה יעשה את הצעד הזה..
(תשאל את העוסקים בתחום כמה נפילות התחילו מדברים הרבה יותר רחוקים) -
@איצ2 אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
WIFI
50 זה יקר.
יש גם בפחות.
http://www.ebay.com/itm/-/172401926981 -
@למדן-וידען אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
@ליכט צריך הרבה "רגעים של חולשה" בשביל שבנאדם יילך לרכוש את המתאם..
נכון, ברגע א' הוא רוכש א"ז (ראה הודעתו של @magicode לעיל), כעבור כמה ימים זה מגיע אליו, אז הוא כבר חזק ושם א"ז בצד, עד שמגיע הרגע השני...
-
תיאורטית אפשר לעשות שמנוי נטפרי חייב להתקין וויפרי, ובלי זה לא ניתן לגלוש.
(ואולי גם אפשרות להסיר את התוכנה תוך 30 יום הראשונים למנוי - כפי שהציע פה מישהו).
במקביל נטפרי תוכל לשחרר מנויים מהצורך הזה אם הם יספקו הסבר מתקבל על הדעת. -
כל הנידון כאן מעורר שוב את החשיבות של הVPN החדש.
כרגע יש בטח כאלו שלא מתקינים ויפרי בגלל שצריכים להשתמש מחוץ לבתיהם (לפחות לא רוצים לשלל מעצמם אפשרות זו). ונכון זה יהיה בפרוץ הנורא אבל קשה להם לסגור אופציה זה.אחרי הVPN החדש יהיה יותר קל לחייב או להצליח לשכנע התקנת התוכנה. (נכון אפשר לעשות גם בRL היום אבל זה עולה עוד 25 ש"ח לחודש חוץ מנטפרי וגם מסובך וכו').
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@zvizvi אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
תיאורטית אפשר לעשות שמנוי נטפרי חייב להתקין וויפרי, ובלי זה לא ניתן לגלוש.
(ואולי גם אפשרות להסיר את התוכנה תוך 30 יום הראשונים למנוי - כפי שהציע פה מישהו).
במקביל נטפרי תוכל לשחרר מנויים מהצורך הזה אם הם יספקו הסבר מתקבל על הדעת.אהבתי
(אני הייתי מיקל מעט וההתקנה הייתה אוטומטית/ מחוייבת ובשביל להסיר צריך פניה סטנדרטית במערכת הפניות בלי הסברים מיוחדים). -
כפי שהציע פה מישהו פשוט
-
@יהודי-פשוט אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
כפי שהציע פה מישהו פשוט
שאני אערוך את הפוסט?...
-
חשבתי הרבה על מה שנכתב כאן בקשר לתוכנת וויפרי ולפי מה שאני שם לב כל מי שכנראה לא התקין את תוכנת וויפרי כותב שלא צריך ומי שכן עם תוכנה זאת כותב שחייבים
וכנראה ששני הצדים נכונים שגם מי שאין לו את תוכנת וויפרי הוא טוב שפחות פעמים יכול להחשף לדברים לא טובים ובהמשך יתקדם ומי שיש לו את התוכנה בודאי שטוב שעשה התקדמות גדולה
ולמעשה מה חייבים לעשות כבר בעבר הופיע מכתבם של גדולי ישראל http://netfree.link/recommendation
ובודאי שאנחנו מחויבים לפסק גדולי ישראל אבל כל התקדמות של כל אדם בודאיראוי לשבח על כל התקדמות וכנ"ל -
- אף אחד לא כתב שלא צריך. היה דיון האם לחייב או לא.
- גם מי שכתב שאולי לא לחייב, הבהיר שהתוכנה מותקנת אצלו....
-
@יהודי-פשוט אמר בנטפרי בלי וויפרי, מה זה שווה?:
כפי שהציע פה מישהו פשוט
שאני אערוך את הפוסט?...
אין צורך הכל בחיוך
-
@clickone אם הנידון באמת כמו שאתה אומר אז אם לחייב את הכלל או לא זה נתון לשיקול דעתם של הרבנים אני דנתי לכף זכות שכל הנידון כל אחד על עצמו ולכן כתבתי שכל התקדמות שווה משהו אבל אם הנידון על הכלל ודאי שבזה רק הרבנים אמורים להחליט וכבר כתבו שחייב אינטרנט חסום עיין כאן http://netfree.link/recommendation
ובכל אופן אשרי כל מי שמונע עצמו אפילו לזמן קצר מראות ברע -
לעשות סימן מים "הגלישה הנוכחית מסוננת, אך מחשב זה אינו מוגן" בכל גלישה בכל דף אינטרנט למי שאין את התוכנה מותקן.
(בדומה לאזהרה בויקיפדיה) -
@למדן-וידען חזק ביותר.....
-
@למדן-וידען
רעיון חזק, אך כדי לעשות א"ז יצטרכו לפתח מקודם את האפשרות שהשרת של נטפרי יידע אם התוכנה מותקנת או לא מותקנת על מחשב זה. -
אכן, מבחינה טכנית זו חתיכת עבודה..
אבל אני סומך על הקוסם שיהיה לו ס"ד.
@administrators ? -
@למדן-וידען
מבחינה טכנית בלתי אפשרי בעליל לדעת שעל מחשב כלשהו לא הותקנה התוכנה. ובאותה נשימה:
נראה לי שכבר כיום השרת יודע על כל חיבור אם הוא מגיע ממחשב שמותקנת בו התוכנה (אם התקנת, תעקוב קצת אחרי התעבורה..).
דבר אחר שנראה לי קצת לא מספק, הוא הענין שדף אינטרנט ניתן לשינוי על ידי הזרקת סקריפט, ולמעשה אינו מיועד לצרכים כאלו אלא לתוכן שאתה רוצה שהצרכן יראה (כלומר לא לדבר שאתה רוצה שמישהו אחר יראה..) ולכן הוא לא מספיק 'חתום' ולא עונה לדרישות המהימנות שהיית רוצה מדבר כזה.