סינון על המייל
-
@yp אין צורך ב"מסלול", פשוט תפעיל את " סנן תוכן אישי או פרטי, במקום שזה מוגדר כפתוח" בהגדרות הסינון
למרות שאני לא יודע איך זה עובד בקבצי PDF אבל תמונות זה וודאי אמור לסנן -
@צדיק-תמים עיקר הצורך שאני מדבר עליו הוא חסימת כתובות אימייל, שנטפרי ענו לי שאינן מסננים אותן
וצריך להסיר את עמצך מרשימת תפוצה
הבעיה היא בבני נוער שבבית, ובאנשים שלא מתייחסים להסרה (במקרה הנ"ל שלחו לי מייל נוסף גם לאחר ההסרה מהרשימה, שלחתי להם עכשיו איום בתביעה ואני מקוה שזה יפסק, אבל אני רוצה למנוע הישנות מקרים כאלו בעתיד).
ובאמת לא צריך מסלול מיוחד אלא מספיק תוויות של סינון המייל -
@yp אמר בסינון על המייל:
@צדיק-תמים עיקר הצורך שאני מדבר עליו הוא חסימת כתובות אימייל, שנטפרי ענו לי שאינן מסננים אותן
הבעיה היא בבני נוער שבבית, ובאנשים שלא מתייחסים להסרה (במקרה הנ"ל שלחו לי מייל נוסף גם לאחר ההסרה מהרשימה, שלחתי להם עכשיו איום בתביעה ואני מקוה שזה יפסק, אבל אני רוצה למנוע הישנות מקרים כאלו בעתיד).
ובאמת לא צריך מסלול מיוחד אלא מספיק תוויות של סינון המייל- אפשר להגדיר סינון עצמאי בתוך גימייל שכל המיילים מכתובת מסוימת יכנסו ישירות לספאם (כמדומני שניתן גם להגדיר שהם ימחקו באופן אוטומטי, או להגדיר שהם יועברו לכתובת מייל אחר בלי להישאר אצלך, וכך תוכל לפתוח כתובת מייל אחר כדי שמיילים אלו יועברו לשמה).
- לפי הבנתי גם אם נטפרי יפתחו משהו בענין, אז זה יעבוד בסינון מלל שזה יחסום לך את הדף שכתוב בו אותה כתובת מייל (ולא ימחק את המייל מהשרת של גוגל במייל שלך), ואז כל פעם שתיכנס לדף הראשי של מיילים נכנסים, הדף יחסם לך במידה וכתובת מייל החסום נמצא ב 50 מיילים עליונים שברשומה.
- יש את https://www.koshermail.net/ שלפי הפרסום שלהם הם מוחקים מיילים, אבל כמדומני שיש צורך לשנות כתובת מייל למייל שנמצא בדומיין שלהם, וע"כ יש להם אפשרות ליירט ולמחוק מיילים.
-
- לא רלוונטי לנידון, שאלתי על חסימה בנטפרי
- על מה נסמכת 'הבנתך'?
- לא רלוונטי לנידון, שאלתי על חסימה בנטפרי
-
@שלו אמר בסינון על המייל:
@yp אמר בסינון על המייל:
ובאמת לא צריך מסלול מיוחד אלא מספיק תוויות של סינון המייל- אפשר להגדיר סינון עצמאי בתוך גימייל שכל המיילים מכתובת מסוימת יכנסו ישירות לספאם (כמדומני שניתן גם להגדיר שהם ימחקו באופן אוטומטי, או להגדיר שהם יועברו לכתובת מייל אחר בלי להישאר אצלך, וכך תוכל לפתוח כתובת מייל אחר כדי שמיילים אלו יועברו לשמה).
- לפי הבנתי גם אם נטפרי יפתחו משהו בענין, אז זה יעבוד בסינון מלל שזה יחסום לך את הדף שכתוב בו אותה כתובת מייל (ולא ימחק את המייל מהשרת של גוגל במייל שלך), ואז כל פעם שתיכנס לדף הראשי של מיילים נכנסים, הדף יחסם לך במידה וכתובת מייל החסום נמצא ב 50 מיילים עליונים שברשומה.
- יש את https://www.koshermail.net/ שלפי הפרסום שלהם הם מוחקים מיילים, אבל כמדומני שיש צורך לשנות כתובת מייל למייל שנמצא בדומיין שלהם, וע"כ יש להם אפשרות ליירט ולמחוק מיילים.
תגובה טובה ומפורטת
-
אפשר להגדיר סינון עצמאי בתוך גימייל שכל המיילים מכתובת מסוימת יכנסו ישירות לספאם (כמדומני שניתן גם להגדיר שהם ימחקו באופן אוטומטי, או להגדיר שהם יועברו לכתובת מייל אחר בלי להישאר אצלך, וכך תוכל לפתוח כתובת מייל אחר כדי שמיילים אלו יועברו לשמה).
אם הבעיה היא בבני בית שנרשמים שוב ושוב לרשימת תפוצה כשלהי, אפשר פשוט ליצור סקריפט בגוגל סקריפט, שירוץ כל דקה, וימחק כל מייל עם כתובת מסויימת, זה לא משהו מסובך
-
לפי הבנתי גם אם נטפרי יפתחו משהו בענין, אז זה יעבוד בסינון מלל שזה יחסום לך את הדף שכתוב בו אותה כתובת מייל (ולא ימחק את המייל מהשרת של גוגל במייל שלך), ואז כל פעם שתיכנס לדף הראשי של מיילים נכנסים, הדף יחסם לך במידה וכתובת מייל החסום נמצא ב 50 מיילים עליונים שברשומה.
למה נראה לך שחייבים לחסום את כל הדף?
אפשר לזהות בקלות אם ההודעה פתוחה או לא -
הדרך הכי טובה שלא לקבל מיילים מגורמים מפוקפקים כולל וירוסים וכדומה, זה לא לפרסם את כתובת המייל בשום מקום.
-
@יהודי-חכם אמר בסינון על המייל:
הדרך הכי טובה שלא לקבל מיילים מגורמים מפוקפקים כולל וירוסים וכדומה, זה לא לפרסם את כתובת המייל בשום מקום.
כנראה שלא מספיק להיות @יהודי-חכם צריך להיות גם בעל נסיון
מספיק שאתה מבקש קטלוג מאיזה עסק, הוא מוכר את כתובת המייל שלך, ואתה מוצף בספאם.
או לחילופי מספיק שנרשמת לאיזה אתר, האקר פורץ להם למאגר הנתונים, ואתה מקבל ספאם מכל העולם.
הדרך היחידה שאני מכיר להתמודד עם התופעה היא, פשוט להגדיר כספאם כל מייל שהוא אכן כזה.
אמנם צריך זהירות בדבר כי הגדרה של מייל כספאם עלולה לשכנע את גוגל שהמייל הזה הוא ספאם, ועלול לצאת מכך נזקים גדולים למפרסם. -
@י-ב אמר בסינון על המייל:
אמנם צריך זהירות בדבר כי הגדרה של מייל כספאם עלולה לשכנע את גוגל שהמייל הזה הוא ספאם, ועלול לצאת מכך נזקים גדולים למפרסם.
אני לא נוהג במידת הרחמים בענין הזה
כל מי שמכריח אותי לסמן שאני מאשר לקבל פרסומות
שיקח בחשבון שלכל שבת יש מוצאי שבת -
@אחד-תם אפשר פשוט לבצע הסרה מהרשימה...