סינון תוכנות על ידי נטפרי
-
אני רוצה לעלות לפה תמונות וסרטון הבעייה שזה לא נותן לי כי זה רושם לי שזה כבד למה?
-
@יהודי-חכם
בכלל לא זה לא אמור לתקוע את התוכנה התוכנה שלי מזהה אובייקטים לא ראויים וזה רק שם על זה מסיכה ככה שזה לא אמור להפריע לאף אחד -
@יהונתן-שמעון אמר בסינון תוכנות על ידי נטפרי:
אני רוצה לעלות לפה תמונות וסרטון הבעייה שזה לא נותן לי כי זה רושם לי שזה כבד למה?
בפורומים באופן כללי אין אפשרות להעלות דברים כבדים.
מה שכן אתה יכול להעלות לדרייב וכדומה ולפרסם כאן קישור
עם זאת היות וזה קישור שמתפרסם במקום ציבורי תצטרך/ יצטרכו לשלוח זאת לבדיקה. -
פוסט זה נמחק! -
@מד
בגיל 15 אולי עוד שלא היה אינטרנט הייתי מוחק את כל התמונות הלא טובות בתקית הפרוגם פיילס. ואז כבר חשבתי שצריך לעשות אנטי וירוס כזה שמוחק או משנה את התמונות.
היה לי כבר מחשבה לעשות את זה כחלק מהוויפרי אבל עדין לא הגענו לזה. יתכן גם שכתבתי על זה בעבר בפורום. -
@יהונתן-שמעון אמר בסינון תוכנות על ידי נטפרי:
מי שזה באמת מעניין אותו אני ישמח לראות לו בגיימיל איך זה מתפתח אצלי אני פשוט רוצה לעלות תמונות וסרטון וזה לא נותן לי כי זה גדול מדי
@יהודי-חכם יעץ טוב, ואני אייעץ שמקום שכל המתעיינים יפרסמו כתובותיהם תפרסם אתה הכתובת שלכם וכל המתעיינים יתחברו אליכם
@magicode אמר בסינון תוכנות על ידי נטפרי:
עדין לא הגענו לזה. יתכן גם שכתבתי על זה בעבר בפורום.
על כבודו עמוס די והותר לפתח ולשכלל, האם אינו מן ההוגן שדברים כאלו יתפתחו ע"י אחרים כמו ר' @יהונתן-שמעון
-
@מד
לשלב פיתוח של מישהו אחר יותר קשה מלפתח. -
@magicode לא כוונתי שישולב פיתוחים של אחרים בתוך נטפרי, כוונתי היה שלמשל @יהונתן-שמעון יפתח תוכנה עצמאית המסנן התמונות המקומיות דרך נטפרי, היינו שהתוכנה יעמיד התמונות כאילו הם נמצאים באתר שגולשים עליו וכו'
-
אני אשמח לקבל ממישהוא את האפקט של הטשטוש תמונות של נטפרי שאני יוכל לשלב את זה בתוכנה שזה יראה יותר מקצועי אני משתמש ב"התמונות נשלחות לנטפרי לבדיקה" ואני רוצה להחליף את זה
-
אם מישהוא יכול להכין לי כזה בפוטושופ אני אשמח פשוט אין לי פוטושופ במחשב והרבה זמן לא השתמשתי בזה...
-
@יהונתן-שמעון לא ברור לי לאיזה אפקט אתה מתכוון
-
-
@יהונתן-שמעון זה לא פוטושופ, זה מיוצר בזמן אמת בהתבסס על הצבעים בתמונה (אני מתכוון בפועל כשתמונות נחסמות, הקישור ששלחת זה כן קובץ סטטי)
-
@צדיק-תמים איך יוצרים אפקט כזה אני לא בקי בזה אשמח לעזרה
-
פוסט זה נמחק! -
מתקדם...
-
@יהונתן-שמעון מה הבעי'?
אך יותר טוב שלא כל התוכנות יסוננו, רק התוכנות הצריכות סינון כמו פוטושופ ודומיו (ואולי גם כל תוכנה לא מפורסמת) אבל תוכנות כמו טימויואר שגלוי וידוע שאין בה תמונות פרוצות זה רק כאב ראש לחכות על כל תמונה -
@מד
חחחחח לא זה סתם בדיקות שאני בודק איך זה עובד על תוכנה רגילה תודה על ההארה -
@יהונתן-שמעון תחליף את המזהה של טים ויאר שלא יתקפו אותך...
-
@זאב-לבן תודה