הורדת וידאו של החתונה
-
@avrech למה לא שולחים את זה באופן פרטי בגוגל דרייב או משהו כזה כדי שזה לא ייחסם בכלל?
-
@מד אמר בהורדת וידאו של החתונה:
@avrech למה לא שולחים את זה באופן פרטי בגוגל דרייב או משהו כזה כדי שזה לא ייחסם בכלל?
שאלה יפה. כל צלם והשיטות שלו איך לשלוח את התמונות. לא המצאנו את הגלגל. רק נטפרי צריכים להיות יותר אדיבים בענין ולא לטרטר אותנו.
-
מהבוקר אף אחד לא יכול לעזור????
-
@avrech לא הבנתי, איך אתה רוצה שנעזור לך? זה פורום משתמשים, והתעקשת לא לקבל עזרה טכנית ולהימנע מהצורך לבקש פתיחה אלא לשפר את השירות לקוחות
-
@צדיק-תמים אמר בהורדת וידאו של החתונה:
@avrech לא הבנתי, איך אתה רוצה שנעזור לך? זה פורום משתמשים, והתעקשת לא לקבל עזרה טכנית ולהימנע מהצורך לבקש פתיחה אלא לשפר את השירות לקוחות
אם אתה צדיק תמים אז מה יגידו הרשעים. אם אלו התגובות אז באמת טוב שתשתקו.
-
@avrech לא הבנתי מה חרי האף הגדול הזה, @צדיק-תמים פשוט הסביר לך שכאן אין מי שיכול "לשפר" את נטפרי, כאן רק מקבלים עזרה ותמיכה משאר משתמשים.
ולגופו של ענין הצלם שאתה משלם לו חייב לקחת בחשבון ה"אטימות" וה"אכזריות" (לפי דבריך) של נטפרי והוא חייב לוודא שהדרך שהוא שולח אליך עובד בצורה נורמלי גם למשתמשי נטפרי.
-
@מד אמר בהורדת וידאו של החתונה:
@avrech לא הבנתי מה חרי האף הגדול הזה, @צדיק-תמים פשוט הסביר לך שכאן אין מי שיכול "לשפר" את נטפרי, כאן רק מקבלים עזרה ותמיכה משאר משתמשים.
ולגופו של ענין הצלם שאתה משלם לו חייב לקחת בחשבון ה"אטימות" וה"אכזריות" (לפי דבריך) של נטפרי והוא חייב לוודא שהדרך שהוא שולח אליך עובד בצורה נורמלי גם למשתמשי נטפרי.
לגופו של דבר, אני באמת מרגיש שהגעתי לאנשי עירו של לוט שגם היו מאוד בעלי חסד.
באמת שקצת למדתי בשנותי איך עוזרים לאנשים. ככה לא עוזרים!!!
אני "מתעקש". ולמה לא לתת "עזרה" ולא רק הטפה, למה לא לנסות להבין שאדם במצוקה ולנסות לעזור לו. במקום לחזור על הדברים שלו.
אני לא מנסה לחנך את אנשי המקצוע אני מנסה לקבל שירות של נטפרי שזו העבודה שלהם, אבל חבריי המשועממים, אם חשבתם שנפל לכם טרף להוצאת האגרסיות שלכם אז טעיתם, תמשיכו בעיסוקיכם. תודה לכם על "העזרה". -
@avrech
אני חושב שיש פה אי הבנה, אף אחד מצוות נטפרי לא משתמש בפורום הזה.
לכן @צדיק-תמים הסביר לך שאין איך לעזור לך.
אבל זה נשמע ממך שאתה חושב שצוות נטפרי החליט לא לעזור לך.לגופו של עניין - יהיה לך יותר קל לבקש מהצלם לשלוח בגוגל דרייב ,ומותר לך לבקש את זה ממנו, זה נשמע שאת ההעדפות של הצלם קיבלת כהחלטה מקצועית שאין לערער אחריה, ואת בדיקת הוידאו של נטפרי אתה לא מסוגל להבין, אבל באמת זה בדיוק להיפך.
דבר נוסף - אתה יכול לבקש מראש בפניה לנטפרי שלא יפתחו את הוידאו, אלא ישלחו לך אותו להורדה (בתקווה שמישהו מהנציגים בכלל קורא את תוכן ההודעה לפני שהוא מגיב).
-
@hagai-w אמר בהורדת וידאו של החתונה:
לגופו של עניין - יהיה לך יותר קל לבקש מהצלם לשלוח בגוגל דרייב ,ומותר לך לבקש את זה ממנו, זה נשמע שאת ההעדפות של הצלם קיבלת כהחלטה מקצועית שאין לערער אחריה
נכון לגמרי,
צלם שעובד עם הציבור החרדי צריך להתאים את עצמו שיהיה קל ללקוח, שיקנה אינטרנט עם מהירות העלאה מהירה ויעלה לדרייב, זה לא מסובך בכלל.
לגבי לבקש מנטפרי, הייתי ממליץ שלא לפתוח פניה חדשה אלא להמשיך את זה באותה פניה שאושרה. -
@avrech אם הצבעת להודעה שלי אז זה אומר שבאמת הייתה פה אי הבנה.
אני חושב שבכזה מצב ראוי שתתנצל בפני מי שדיברת עליהם בצורה כל כך לא נעימה.
אני לא מנסה לחנך, רק להציל אותך מאיסור דאורייתא שאפילו יום הכיפורים לא מכפר עליו, המשתמשים העלומים מאחורי המסך הם בני אדם לכל דבר ועניין.
אם אתה קורא את ההודעות שלהם שנית בידיעה שהם אמרו את זה בתור חיצוניים לנטפרי, אתה מבין שלא היה פה שום ניסיון להוציא אגרסיות אלא תגובה תקינה בשיח בין אישי לפי הבקשה שלך.