תגית חדשה - בזבוז זמן
-
גם אני חושב, שזה מאוד יעזור איזה תזכורת על האתרים שמבזבזים זמן, שלמרות שלפעמים צריך קצת... אבל לפחות שיהיה אופציה של תזכורת.
מקסימום מי שלדעתו הוא כבר לא בישיבה קטנה, שלא ישתמש עם זה.
נחכה לצדיקי נטפרי שיגיבו על זה.
-
יש לי רעיון למי שרוצה לעשות סיסמה לסינון שלו ולא מעוניין לתת את זה למישהו אחר אבל עדיין שיהיה קשה קצת להקיש את הסיסמא.
שיעשה סיסמה מספרות ארוכה, נניח 50 ספרות 56114564135189145641985441565489974654158987452657 ויכתוב אותה על איזשהו דף וידביק במקום בבית/עבודה רחוק מהמחשב.
ואז כל פעם שירצה להזין את הסיסמא יצטרך ללכת הלוך וחזור.
ואז הדחף הרגעי להחליף פרופיל או לפתוח אתרים סגורים יורד בהרבה. -
@יוליוס
תודה. כמובן אפשר להוסיף אותיות ועוד סימנים (ואם לא יודעים להקליד באנגלית תעשה באנגלית!!)...סוף סוף א"א לסמוך על זה וצריך משמעת לא לבטל אותו אבל עלול לתרום להינצל מבזבוז זמן
דוגמא: dsmth|}{sdflgs0593fdhgak???jhjdfg""hpzl62awhu""jhj7687hgdum3456200...pzhh976
-
-
@clickone
אבל כדי לעשות איפוס סיסמא גם צריך להכניס את הסיסמא הקיימת. -
בשביל לאפס לא צריך להקיש את הסיסמה הזו?
ועד שיגמור להקיש את קקפונית האותיות/מספרים הזו הוא יתעשת ויתחרט.... -
@יוליוס
אולי, ואולי לא.
בתור אחד שסומך על עצמו בקשר לפרופילים (יש פיקוח, אבל לא נעול), הייתי משתגע מכזאת סיסמא ומשאיר פתוח מהפעם הראשונה שאני צריך עד שאני גומר.
כרגע יש לי סיסמא של 9 תווים, וכל פעם שאני צריך אני פותח, ומיד אח"כ סוגר.
חוץ מהעובדה שיש אפשרות לשמור את הסיסמא במחשב... -
@ליכט לא. אתה מאמת את הטלפון שלך וממשיך.
התכוונתי ל"שכחתי סיסמא" -
@clickone
זה רק לסיסמא של החשבון עצמו, המדובר כאן הוא על הסיסמא המיוחדת להגדרות הסינון. -
@ליכט אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
@clickone
זה רק לסיסמא של החשבון עצמו, המדובר כאן הוא על הסיסמא המיוחדת להגדרות הסינון.יש אפשרות איפוס לסיסמא הזו? (כנראה ששכחתי אותה כי הפרופיל לא עבד לי מאז שהגדרתי אותו, ופתאום עכשיו זה התחיל לעבוד לי פתאום וזה שעות שכבר לא מתאימות לי ואני לא מצליח לשנות... )
-
@ezra
פניה דרך מערכת הפניות ניסית ? -
@MacroShadow אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
שימו לב, יש תגית חדשה "בזבוז זמן". תגית זו תכלול אתרים אשר למרבית המשתמשים גורמים לבזבוז זמן ללא תועלת (?).
הציבור נקרא להציע אתרים לכלול בתגית זו. המבחן שהצעה צריכה לעבור היא "אם הייתי משתמש בתגית זו , אלו אתרים הייתי כולל בו".
המטרה היא ליצור תגית "איכותית" שבסיועו המשתמשים יוכלו לשמור על עצמם מפני שריפת זמן.ברור שהגדרת בזבוז זמן בגלישה הוא בעייתי משהו מעצם היותו סובייקטיבי לגמרי, שהרי יש אתר שלאחד הוא נצרך לפרנסתו ולאחר הוא משמש לשריפת זמן. לכן, בסופו של דבר השיקול המנחה להוספת אתר לתגית זו תהיה "בזבוז זמן למרבית המשתמשים".
אני מציע להוסיף לתגית את הפורום הזה (!)
לא, אל תאכלו אותי חי, אבל אני מזהה משיכה אצל הרבה מחברי הפורום (ולי) לתת מענה מיידי באם יידרש לעזרה..
אז אולי המטרה חשובה ( צריך למחוק את הללא תועלת ש @MacroShadow כתב) אבל בדרך יש הרבה בזבוז זמן, לא? -
@למדן-וידען
מה שנכון נכון.
בדיוק עכשיו שאלו בפרוג על הפורום הזה, שאין פה הרבה משתמשים, וכתבתי שמי שמחובר פה זה אנשים ששמחים לעזור, ומחוברים כאן הרבה יותר מאשר שם (פרוג).אבל בשביל להעביר את הציפייה עד שיגיע משתמש חדש, אנחנו מתבדחים קצת פה ושם...
באמת צריך לשנות א"ז. -
@dLive אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
בדיוק עכשיו שאלו בפרוג על הפורום הזה, שאין פה הרבה משתמשים, וכתבתי שמי שמחובר פה זה אנשים ששמחים לעזור, ומחוברים כאן הרבה יותר מאשר שם (פרוג).
אכן, 182 משתמשים חדשים בפחות משלושה שבועות..
אהבתי את הK
-
כבר כמה ימים שאני חושב ברצינות לחסום לעצמי את האתר הזה (לפחות לפי שעות), לפעמים אני חושב שאני ממש מכור....
-
@ליכט אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
@ezra
פניה דרך מערכת הפניות ניסית ?ניסתי, זה שאלת רב כבר כמה ימים...
-
@MacroShadow קראת לפוסט הזה בזבוז זמן על שם התגית החדשה.... ביקשת עצות מה לכלול בתוך התגית..... ולבסוף בזבזו את הזמן בפוסט הזה.............אולי תוכל לפרט לנו מה כלול בתגית הזה? לפחות בינתיים.....
-
@frize37
למה לפרט מה כלול ?!
להודיע לכל מי שהתגית הזו לא חסומה אצלו, איפה הוא יכול לבזבז את הזמן שלו ?! -
@ליכט דווקא לא. בגלל שיש לי לקוחות שמבקשים להוריד דברים שמבזבזים את הזמן ואני לא יכול לעשות את זה בלי לדעת מה אני חוסם לו... אני צריך הסבר
-
@frize37
עדיין אני חושב שאין מקום לפרסם א"ז מעל במה ציבורית זו.