תגית חדשה - בזבוז זמן
-
שימו לב, יש תגית חדשה "בזבוז זמן". תגית זו תכלול אתרים אשר למרבית המשתמשים גורמים לבזבוז זמן ללא תועלת.
הציבור נקרא להציע אתרים לכלול בתגית זו. המבחן שהצעה צריכה לעבור היא "אם הייתי משתמש בתגית זו , אלו אתרים הייתי כולל בו".
המטרה היא ליצור תגית "איכותית" שבסיועו המשתמשים יוכלו לשמור על עצמם מפני שריפת זמן.ברור שהגדרת בזבוז זמן בגלישה הוא בעייתי משהו מעצם היותו סובייקטיבי לגמרי, שהרי יש אתר שלאחד הוא נצרך לפרנסתו ולאחר הוא משמש לשריפת זמן. לכן, בסופו של דבר השיקול המנחה להוספת אתר לתגית זו תהיה "בזבוז זמן למרבית המשתמשים".
-
איפה זה נמצא? (התגית)
-
@מרדכי אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
איפה זה נמצא? (התגית)
בתמונה המצורפת רואים היכן נמצאת התגית, אבל את ההצעות כותבים כאן באשכול הנוכחי. -
@MacroShadow גדול!
יישר כח. -
@MacroShadow האם כל האתרים בתגית "חדשות" הם גם נחשבים כ- "בזבוז זמן"? אם כן אפשר להוסיף כולם.
-
זה עלול לגרום לבלבולים!
מי שצריך \ רוצה חדשות או מהשהוא שהוא בכלל בזבוז זמן יראה שזה חסום ולא יעלה על דעתו שהסיבה שלא פתוח הוא משום שלא פתח תגית של בזבוז זמן. (חוץ מחברינו פה בפורם שכבר למדו ענין זה פה!!) -
@אורי אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
זה עלול לגרום לבלבולים!
מי שצריך \ רוצה חדשות או מהשהוא שהוא בכלל בזבוז זמן יראה שזה חסום ולא יעלה על דעתו שהסיבה שלא פתוח הוא משום שלא פתח תגית של בזבוז זמן. (חוץ מחברינו פה בפורם שכבר למדו ענין זה פה!!)@MacroShadow אולי בתגית זה רק יהיה אפשר לסגור ואם לא סגרו אז יהיה פתוח? (כך שאם משהו בחר "הכל סגור" לא יצתרך לפתוח את זה ורק יכול לסגור את זה...)
-
@MacroShadow כשפותחים וידאו של מוזיקה אולי שיסמן אותם כ"בזבוז זמן" (חוץ אם עדיין אין אפשרות לתייג חלק מאתר)
-
@DovidStroh
תצחקו תצחקו, אבל גם מוזיקה הרבה יותר קל לקלוט כשרואים.
בקיצור זה לא בזבוז זמן למי שעובד בזה. -
אולי אפשר לעשות אופציה
שמסמנים בזבוז זמן, והוא יתן התראה, שנכנסת לאתר שמוגדר לבזבוז זמן? -
@IZAK אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
אולי אפשר לעשות אופציה
שמסמנים בזבוז זמן, והוא יתן התראה, שנכנסת לאתר שמוגדר לבזבוז זמן?שיהיה כתוב בגדול באדום ושיהיה קבוע גם אם מגלגלים את הדף שיעמוד למעלה (צף) בדומה לחותמת של נטפרי (מים).
כך כל מי שבסביבה יראה, זה יכול מאוד לעזור..
אבל בפועל זה רעיון של ישיבה קטנה.. -
@yonig20 אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
@מרדכי אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
איפה זה נמצא? (התגית)
בתמונה המצורפת רואים היכן נמצאת התגית, אבל את ההצעות כותבים כאן באשכול הנוכחי.שאלה קטנה שלא ממין העניין,
מה זה החותמת שמצולמת בצילו"מ שלך בצד שמאל למטה?
(לא מצאתי אפשרות לשלוח הודעה פרטית, אז כתבתי פה) -
@N.O
אם אתה מתכוון לסמל "מחשב מוגן" זה מגיע אחרי התקנה של תוכנת ה"WiFree" (וי-פרי) מגרסה 1.4 ומעלה.
אם כבר התקנת ולא מופיע לך, נסה ללחוץ לחיצה ימנית על הסמל של נטפרי בשורת המשימות (מגן שעליו גלים) ושם "הצג/הסתר סמל נטפרי". -
@dLive האא אני עם נייח אז התוכנה כלל לא מותקנת לי...
תודה -
@למדן-וידען אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
שיהיה כתוב בגדול באדום ושיהיה קבוע גם אם מגלגלים את הדף שיעמוד למעלה (צף) בדומה לחותמת של נטפרי (מים).
כך כל מי שבסביבה יראה, זה יכול מאוד לעזור..
אבל בפועל זה רעיון של ישיבה קטנה..זה לא רעיון של ישיבה קטנה, מכיון שזה תלוי בבחירתך (שלא כמו האזהרה בויקיפדיה למשל).
-
@N.O
תתקין, כבר שמעתי מגוון סיפורים שיסבירו למה צריך גם בנייח.
החל מטעויות, ועד העובדה הפשוטה שכל ילד יכול לקנות בכמה עשרות שקלים כרטיס רשת חיצוני ולהתחבר לויפי מהנייח.
במילים פשוטות: אם לא התקנת את התוכנה, עדיין אפשר לחבר למחשב שלך חיבור לא מסונן. נקודה. אם תתקין זה יהיה יותר קשה.
נ.ב. גם אני עם נייח והתוכנה כן מותקנת לי... -
@dLive מסכים איתך מאה אחוז. אפשר לקנות רק USB שקולט WIFI ולהתחבר דרכו. בודאי לא מזיק ומסתמא גם מציל!
-
תודה רבה לכם.
התקנתי! :thumbsup_tone1: -
@N.O
רק כדי לקבל את האייקון 'מחשב מוגן' זה שוה... -