תגית חדשה - בזבוז זמן
-
@MacroShadow כשפותחים וידאו של מוזיקה אולי שיסמן אותם כ"בזבוז זמן" (חוץ אם עדיין אין אפשרות לתייג חלק מאתר)
-
@DovidStroh
תצחקו תצחקו, אבל גם מוזיקה הרבה יותר קל לקלוט כשרואים.
בקיצור זה לא בזבוז זמן למי שעובד בזה. -
אולי אפשר לעשות אופציה
שמסמנים בזבוז זמן, והוא יתן התראה, שנכנסת לאתר שמוגדר לבזבוז זמן? -
@IZAK אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
אולי אפשר לעשות אופציה
שמסמנים בזבוז זמן, והוא יתן התראה, שנכנסת לאתר שמוגדר לבזבוז זמן?שיהיה כתוב בגדול באדום ושיהיה קבוע גם אם מגלגלים את הדף שיעמוד למעלה (צף) בדומה לחותמת של נטפרי (מים).
כך כל מי שבסביבה יראה, זה יכול מאוד לעזור..
אבל בפועל זה רעיון של ישיבה קטנה.. -
@yonig20 אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
@מרדכי אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
איפה זה נמצא? (התגית)
בתמונה המצורפת רואים היכן נמצאת התגית, אבל את ההצעות כותבים כאן באשכול הנוכחי.שאלה קטנה שלא ממין העניין,
מה זה החותמת שמצולמת בצילו"מ שלך בצד שמאל למטה?
(לא מצאתי אפשרות לשלוח הודעה פרטית, אז כתבתי פה) -
@N.O
אם אתה מתכוון לסמל "מחשב מוגן" זה מגיע אחרי התקנה של תוכנת ה"WiFree" (וי-פרי) מגרסה 1.4 ומעלה.
אם כבר התקנת ולא מופיע לך, נסה ללחוץ לחיצה ימנית על הסמל של נטפרי בשורת המשימות (מגן שעליו גלים) ושם "הצג/הסתר סמל נטפרי". -
@dLive האא אני עם נייח אז התוכנה כלל לא מותקנת לי...
תודה -
@למדן-וידען אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
שיהיה כתוב בגדול באדום ושיהיה קבוע גם אם מגלגלים את הדף שיעמוד למעלה (צף) בדומה לחותמת של נטפרי (מים).
אבל בפועל זה רעיון של ישיבה קטנה..זה לא רעיון של ישיבה קטנה, מכיון שזה תלוי בבחירתך (שלא כמו האזהרה בויקיפדיה למשל).
-
@N.O
תתקין, כבר שמעתי מגוון סיפורים שיסבירו למה צריך גם בנייח.
החל מטעויות, ועד העובדה הפשוטה שכל ילד יכול לקנות בכמה עשרות שקלים כרטיס רשת חיצוני ולהתחבר לויפי מהנייח.
במילים פשוטות: אם לא התקנת את התוכנה, עדיין אפשר לחבר למחשב שלך חיבור לא מסונן. נקודה. אם תתקין זה יהיה יותר קשה.
נ.ב. גם אני עם נייח והתוכנה כן מותקנת לי... -
@dLive מסכים איתך מאה אחוז. אפשר לקנות רק USB שקולט WIFI ולהתחבר דרכו. בודאי לא מזיק ומסתמא גם מציל!
-
תודה רבה לכם.
התקנתי! :thumbsup_tone1: -
@N.O
רק כדי לקבל את האייקון 'מחשב מוגן' זה שוה... -
-
@למדן-וידען אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
@IZAK אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
אולי אפשר לעשות אופציה
שמסמנים בזבוז זמן, והוא יתן התראה, שנכנסת לאתר שמוגדר לבזבוז זמן?שיהיה כתוב בגדול באדום ושיהיה קבוע גם אם מגלגלים את הדף שיעמוד למעלה (צף) בדומה לחותמת של נטפרי (מים).
אבל בפועל זה רעיון של ישיבה קטנה..אני חושב שעדיף שיהיה משהו כמו האזהרה של ויקיפדיה עם טיימר של כמה זמן עבר במשך היום שגלש באתרים המוגדרים כבזבוז זמן, זה יחדיר למודעות של האדם כמה זמן הוא מבזבז על אתרים אלו
-
גם אני חושב, שזה מאוד יעזור איזה תזכורת על האתרים שמבזבזים זמן, שלמרות שלפעמים צריך קצת... אבל לפחות שיהיה אופציה של תזכורת.
מקסימום מי שלדעתו הוא כבר לא בישיבה קטנה, שלא ישתמש עם זה.
נחכה לצדיקי נטפרי שיגיבו על זה.
-
יש לי רעיון למי שרוצה לעשות סיסמה לסינון שלו ולא מעוניין לתת את זה למישהו אחר אבל עדיין שיהיה קשה קצת להקיש את הסיסמא.
שיעשה סיסמה מספרות ארוכה, נניח 50 ספרות 56114564135189145641985441565489974654158987452657 ויכתוב אותה על איזשהו דף וידביק במקום בבית/עבודה רחוק מהמחשב.
ואז כל פעם שירצה להזין את הסיסמא יצטרך ללכת הלוך וחזור.
ואז הדחף הרגעי להחליף פרופיל או לפתוח אתרים סגורים יורד בהרבה. -
@יוליוס
תודה. כמובן אפשר להוסיף אותיות ועוד סימנים (ואם לא יודעים להקליד באנגלית תעשה באנגלית!!)...סוף סוף א"א לסמוך על זה וצריך משמעת לא לבטל אותו אבל עלול לתרום להינצל מבזבוז זמן
דוגמא: dsmth|}{sdflgs0593fdhgak???jhjdfg""hpzl62awhu""jhj7687hgdum3456200...pzhh976
-
-
@clickone
אבל כדי לעשות איפוס סיסמא גם צריך להכניס את הסיסמא הקיימת. -
בשביל לאפס לא צריך להקיש את הסיסמה הזו?
ועד שיגמור להקיש את קקפונית האותיות/מספרים הזו הוא יתעשת ויתחרט....