קובץ hosts ונטפרי
-
הפעילו שורת הפקודה כמנהל, וכתבו שם
ipconfig /flushdnsבנוסף הדביקו את הכתובת הזו
chrome://net-internals/#dns
בשורת הכתובת בכרום, ולחצו על clear host cacheואח"כ נסו שוב להיכנס לפרוג (בלי www או שתוסיפו גם בhost אחד עם www).
-
זה נכון מה ש @clickone כתב. hosts לכתובת חיצונית לא אמור לעבוד כלל.
ואכמ"ל. -
@magicode מעניין אותי טכנית, איך אפשר לחסום דבר כזה, שלכאורה הוא עוד לפני הבקשה שהמחשב שולח לנטפרי
-
@shraga הוא מתייחס רק לדומיין בלי להתחייס לIP.
ככה אני מבין את זה.
-
- אתה חייב שהשרת יהיה בבעלותך. לא תוכל לשחק עם אתר כמו "כיכר השבת" לדוגמא, אא"כ תשכנע אותם לשים לך כינוי וכנ"ל. (ושוב, גם זה לא יעבוד בנטפרי)
המון אתרים עובדים בכל כינוי כלומר הבינדינג שלהם לא מוגדר לכתובת מסויימת (*).
והסיבה שזה לא יעבוד בנטפרי היא פשוטה: נטפרי שולחת את הבקשה מחדש. ואז זה הרי לפי הDNS שלה - וזה מאבד את ההמלצה של הHOST. -
-
@shraga
איך אתה כותב את ה host כי הוא טוב אם אתה כותב כתובת פנימית כמו 127.0.0.1 -
@magicode זה מה שעשיתי,
הגדרתי את זה כשהמחשב היה מחובר לרשת אחרת (לא נטפרי), לאחר שהמחשב חובר לנטפרי התוכנה מתריעה על הרשיון, חיברתי שוב לרשת האחרת וחזרתי על תהליך הפ-----ה, הכל תקין למשך כמה שבועות עד ששוב פעם אני מחבר את המחשב לנטפרי, יש מישהו שהתעסק עם אדובי בנטפרי ועובד לו תקין? -
תיכנס לדומיין שחסמת בדפדפן ותראה אם זה מצליח להיכנס.
-
סוג של הקפצה... נתקלתי בבעיה הזו ומצאתי את האשכול בחיפוש גוגל..
ניסיתי לערוך קובץ hosts במטרה לסגור אתר מסוים מאושר, באחד מן המחשבים, עשיתי הפניה ל 127.0.0.1 והכל ממשיך להפתח כרגיל.
מה לא תקין? או האם יש מניעה לעשות דבר כזה בנטפרי? -
@נטפריס אמר בקובץ hosts ונטפרי:
הפעילו שורת הפקודה כמנהל, וכתבו שם
ipconfig /flushdnsבנוסף הדביקו את הכתובת הזו
chrome://net-internals/#dns
בשורת הכתובת בכרום, ולחצו על clear host cache@6262 אמר בקובץ hosts ונטפרי:
עשיתי הפניה ל 127.0.0.1 והכל ממשיך להפתח כרגיל.
מה לא תקין? או האם יש מניעה לעשות דבר כזה בנטפרי?אם עשית את זה נכון, אין שום דרך לנטפרי להתערב ולמנוע
-
@yzahn יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי שזה יהיה נכון?
מה שעשיתי הוא להכניס את הכתובת לרשימה שם ואז רווח ו 127.0.0.1 -
-
-
@6262 כמו ש@גדול-קטן כתב.
יש גם כמה כתובות (שקשורות למייקרוסופט) שא"א להגדיר בקובץ ה-hosts. -
@6262 אמר בקובץ hosts ונטפרי:
@yzahn יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי שזה יהיה נכון?
מה שעשיתי הוא להכניס את הכתובת לרשימה שם ואז רווח ו 127.0.0.1הפוך: 127.0.0.1, רווח, והכתובת.
-
@נטפריס אוקיי אבדוק תודה רבה.
-
@6262 נדמה לי שהרווח שיש שם בין הכתובות ל-127 וכו' צריך להיות מיוחד, ולא רווח רגיל. לכן המליצו לי להשתמש בתוכנה שמכניסה את הכתובות לקובץ ה-hosts, כמו BlueLife Hosts Editor.
-
@האברך אמר בקובץ hosts ונטפרי:
@6262 נדמה לי שהרווח שיש שם בין הכתובות ל-127 וכו' צריך להיות מיוחד, ולא רווח רגיל. לכן המליצו לי להשתמש בתוכנה שמכניסה את הכתובות לקובץ ה-hosts, כמו BlueLife Hosts Editor.
זה שגוי, רווח בודד מכל סוג יעבוד.
-
@מנתק מסכים?