מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
-
להוסיף לחצן ניגון חוזר אוטומטי ביוטיוב, (בדומה ללחצן הורדה).
-
@הראל אמר בנטפרי לוקאלי:
לק"י
שלום לכולם,
מישהו פעם חשב על אפשרות ליצור אפליקציית נטפרי "לוקאלית", משהו שישתמש במנגנון של נטפרי במקומות שאין אפשרות להתחבר לספק של נטפרי (כמו מקומות עבודה וכיוצא... ששם לפעמים אין אפשרות של VPN ).
משהו כמו שנתיב פעם היו עושים ? (רק לסנן גם את התמונות....) -
לפתוח את האתר jmusic באופן ספציפי. (על אף שזה שיתוף ציבורי כפי שהבנתי ובאופן כללי חוסמים דברים כאלו)
מפני שיש לו יתרונות משמעותיים על פני אחרים. -
שיהיה אפשרות לבודקים ותומכים לזכות נקודות במקרים ספציפיים כמו פנייה כפולה בטעות (שלחתי בעבר בטעות שני סרטונים ביוטיוב, התברר שזה אותו אחד) וכדו'
-
אפשרות לסגור פניה לפני שטופל ולקבל הנקודה/נקודות בחזרה
-
לא קראתי את כל האשכול ואני לא יודע אם כתבו כבר
אבל מה שראיתי ושמעתי שמוציא קצת שם רע על נטפרי שא"א להדפיס מהמייל רק צריך לפתוח בעוד קישור או להוריד
אולי זה כבר כתוב באחד המדריכים ונטפרדנט
אבל זה עושה בלאגן ומצב פרמיטיבי אולי אפשר לפתור תבעיה כבר -
לשנות את ה'נושא' במייל כשמגיע תגובה על פנייה שיהיה סטטי, ומספר הפנייה יופיע בגוף ההודעה.
ככה המייל ישושר למיילים הקודמים ולא ימלא את כל האינבוקס. -
@למדן-וידען אם אני לא טועה [וסליחה א"כ] כתבו את למעלה.
אולי כדאי [ואני לא מדבר אליך אישית] שכל מי שמוסיף משהו שיעבור על מה שכתבו כדי לא ליצור כפליות שיקשו על המלאכה אח"כ [במידה ובאמת מישהו מהמנהלים הולך לעבור על זה ויטפל בזה:boy_tone1: ] -
א. כפי שכבר אמרו- סרטונים בהידברות.
הם בד"כ ממש קצרים ומענינים- חבל.
ב. פורומים רפואיים כמו "דוקטורס" למשל- חבל שסוגרים את הכל!
יש אכן תחומים שעשויים להיות בעיתיי ם מאד- אבל פורומים כגון אורטופדיה/ קרדיולוגיה/ נוירולוגיה וכו' חבל שלא ניתן לפתוח- אולי אפשר ליצור סינון אוטומטי כמו לקבצי PDF .
חבל שאין אפשרות לשאול עלמנת לקבל תשובות ולקרוא חומר מידעי בנושא רפואה.
כנ"ל גם בפסיכולוגיה- כשם ש"בטיפולנט" נפתח באופן מסונן- חבל ש"בטיפול" שהוא ברמה הרבה יותר מקצועית- סגור טוטאלית.
ג. הסרגל של נטפרי בצד ימין- יושב לפעמים על הגלילה של העמוד באופן שמפריע לדפדף באתרים מסוימים. אולי אם יופיע בתחתית העמוד ולא בצד- הבעיה תפתר.
ד. שירות טלפוני זמין- או יכולת לפנות לשירות לקוחות שלא בענין פתיחת אתרים.(אולי יש ואני לא יודעת)
ה. אפשרות לקרוא את תשובות נטפרי על בקשות אישיות ביותר מחשבון דוא"ל אחד. (לא תמיד לבני הזוג חשבון משותף)
ו. באתר נקסט- יש בגדי בנות רבים שלא נפתחים כלל ובצדק- בגלל תמונות בנות.
אולי הזוי לבקש- אבל סיעור הנוכחי מאפשר לנסות-היה מועיל לו יכלו לטשטש פנים באופן שיוכלו לראות את הבגד עצמו
ז. איזה מדהים שגוף מבקש רעיונות לייעל את עצמו!- היוזמה מבורכת ומרשימה בלי קשר למספר הבקשות שתהינה ברות ביצוע.יישר כח!
-
אפשרות של מספר משתמשים על אותו מחשב כשלכל אחד יש סיסמא והגדרות פרופיל משלו.
-
להוסיף התראה בתוך תוכנת אניוור לאלו שעדיין לא התקינו "וייפרי"
-
מחיר מיוחד לקהילת GMAIL
דובר בעבר -
@ezra אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
אפשרות של מספר משתמשים על אותו מחשב כשלכל אחד יש סיסמא והגדרות פרופיל משלו.
ועל דרך זה שאפשר להגדיר שתי הגדרות פרופיל על שתי מחשבים עם ספק אחד
-
אפשרות לבדוק תיוג של אתר, בשביל לחסום או לפתוח אותו בהגדרות האישיות.
-
נא לפתוח את האפשרות להוריד מהחנות אפליקציות!!!
-
להוסיף אפשרות פתיחת וידיאו באתרים נוספים, חוץ מיוטיוב.
ואכן, כל הכבוד.
-
אפשרות בחירת כותרת מתוך רשימה נפתחת בשליחת פניה:
בדיקת אתר
בדיקת וידאו
תמונות לא נשלחות לבדיקה
דיווח
תמיכה טכנית
בדיקה חוזרת
בדיקת חסימת רובוט אוטומטי
ואחר... כמובן במקרה הצורךוכן על זה הדרך.
הדבר יחסוך תיוג פניות ויאפשר הגעת הפניה למקום הנכון במינימום זמן.
-
אפשרות בהתקנת התוכנה של החסימה לתת כתובת מייל אחת או כמה ע"מ שאם אני רוצה להסיר את התקנת התוכנה יישלח מייל לכתובות הללו.
כיום יש רק אפשרות לתת מייל של חשבון בנטפרי או להיות מחובר לקהילה שנשלח אליה מייל על ההתנתקות מהתוכנה.
אך נראה שזה דבר פשוט להוסיף אופציה שיישלח מייל גם לאנשים נוספים (דוגמת אבא, אח וכו' שלצערנו עדיין לא מחוברים לנטפרי אך יהיה לא נעים לעזןב את התוכנה של נטפרי בידיעה שיישלח להם מייל על הניתוק וכידוע שאין אפוטרופוס לעריות וזה מסייע ביותר. -
אפשרות שכל המייל יהיה מסונן ורק מה שאני בוחר שלא יעבור סינון יהי פתוח, היום אני לא רוצה סינון במייל בגלל שזה חותם לי תמונות אישיות ומה שקורה הוא שגם הפרסומות לא מסוננות, אז אם יהיה אופציה לבחור על איזה תמונה להוריד הסינון (כמובן רק במייל) יעזור הרבה.
-
תרגום באתר גוגל טרנסלייט ותרגום בינג, למרות שזה פרוקסי, בסינונים אחרים ראיתי שהצליחו להתגבר על הבעיה, אולי על ידי זה שבurl יש את הכתובת המקורית