בדיקת תמונות
-
משהו לא הגיוני אצלי
מאז... עדיין התמונות בעמוד שהייתי בו לא נבדקו
מידי כמה זמן זה מתחלף לחריגה ואח"כ נשלח וחוזר חלילה... עזבתי את המחשב וחזרתי עכשיו ועדיין אותן תמונות לא נבדו!!!
ופתאום עכשיו תמונה אחת התגלתה
מעניין אותי אם זה רק אצלי
ספרו לי אם התמונות בדף הזה נגלות לכן
במי הבעיה?? -
@שתיים-וחצי אמר בבדיקת תמונות
במי הבעיה??מעניין מאוד, בדקתי והחצי הראשון של העמוד פתוח, אבל באמת יש עוד הרבה תמונות שלא פתוחות (מסומנות כנשלחו לבדיקה), למרות שכעת נבדקות תמונות מלפני 2-4 שניות.
גם כשניסיתי לעשות 'טעינה מחדש קשיחה' זה לא הועיל.
אולי ל @administrators יש הסבר בנושא. -
אכן מעניין.
בדקתי עכשיו, ועדיין חלק גדול מהתמונות טרם חזרו מבדיקה.
@administrators לתשומת לבכם. -
@שתיים-וחצי אמר בבדיקת תמונות:
במי הבעיה??מזכיר לי את מה שהיה עם האתר ש @GolanArt עשה בזמנו, וביקש לבדוק את זה
הפוסט של @GolanArt -
אתמול היה 3 דקות שכל התמונות שנשלחו בזמן הזה נדפקו.
צריך לדווח עליהם אחד אחד. כאילו זה תמונה שלילית וזה יפתר. -
@magicode כדאי למצוא דרך לפתור את הבעיה אוטומטית, זה נראה לי משימה דחופה יחסית, עכשיו אני קולט למה יש אתרים שיש בהם דפים עם תמונות שממתינות כבר חודשים לבדיקה....
-
@shraga
שמה זה בעיה אחרת.
כל בעיה לגופה -
@magicode אמר בבדיקת תמונות:
בעיה אחרת.
כל בעיה לגופההיה משמע מדבריך שיש מושג במערכת של נטפרי של "תמונות שנדפקו", ובזה ניסיתי לתלות את שאר הפעמים שנתקלתי בתופעה של תמונותשלא חוזרות מבדיקה, אך אני מבין שכל פעם זה יכול להיות בעיה שונה
-
@shraga אמר בבדיקת תמונות:
בעיה אחרת.
כל בעיה לגופההיה משמע מדבריך שיש מושג במערכת של נטפרי של "תמונות שנדפקו", ובזה ניסיתי לתלות את שאר הפעמים שנתקלתי בתופעה של תמונותשלא חוזרות מבדיקה, אך אני מבין שכל פעם זה יכול להיות בעיה שונה
אם יש משהו שמפריע לך שלא חוזר מבדיקה. פשוט תדווח עליו. בפניות. ורק ככה נוכל לאתר את הבעיה.
-
@baruch אמר בבדיקת תמונות:
@שתיים-וחצי
פשוט ממתינים.
זה מתאפס כל חצי שעה עגולה.מה שאומר לכאורה שאם אני רוצה "לטחון" את eBay, שאטרסטוק וכו' עדיף לעשות את זה ב5 הדקות האחרונות בכל מחצית??
-
@clickone אמר בבדיקת תמונות:
@baruch אמר בבדיקת תמונות:
@שתיים-וחצי
פשוט ממתינים.
זה מתאפס כל חצי שעה עגולה.מה שאומר לכאורה שאם אני רוצה "לטחון" את eBay, שאטרסטוק וכו' עדיף לעשות את זה ב5 הדקות האחרונות בכל מחצית??
@clickone אמנם גילת כאן רעיון, אבל אחרי שכולם יודעים עליו, לא בטוח שהוא יהיה כ"כ רעיון
בכל מקרה לא מדובר ב"לטחון", מקסימום דאבל [אחרי השני שוב יש להמתין לסוף חצי שעה עגול].