התודה והברכה - Videoff
-
אנו חייבים להביע מעמקי קירות הלב את עומק רגשי ורחשי "הכרת הטוב" וברכה מרובה אותם אנו חבים וחשים אל מול מנהלי "נטפרי" ובראשם האי גברא יקירא מגדולי מזכי ומצילי הרבים שבדורינו ה"ה הקוסם הרב @magicode שליט"א הוא הגבר אשר כארי התנשא וכגיבור אזר חלציו, ואחרי היווכחו המצב המביש והעגום שפגע רח"ל את דורנו, כשפגעי הטכנולוגיה עושים מידי יום ביומו שמות נוראות ומחרידות בכרם בית ישראל, אין לך יום שאין קללתו מרובה מחבירו, כסדר נשמעין על נשמות טהורות נוספות שנספו ל"ע על מזבח הטכנולוגיה הארורה רח"ל.
לנוכח זאת בבחינת "חכם לב יקח מצוות" השליך מאחור את כל הפוטנציאל שלו, ואת מיטב כשרונותיו הברוכים תמורת להשקיעם בתחומים פיננסיים שונים אחרים כדי לגרוד הון, השקיע ומשקיע למען הצלת עם ישראל, ובפעולותיו הברוכות והכבירות שהגה במוחו ורעיונו ויזע רב בהשקעת כח ומח לאין שיעור.
הלא הוא המהפך האדיר ששמו "נטפרי" אשר כולנו גם בחלום ההכי וורוד לא העלינו על דעתינו כי יבוא יום ונזכה להיווכח בהקמתו של מציאות נפלאה ונחוצה כזאת – כבר זכה בכמה שנות קיומו להציל אלפי אלפי נשמות ישראל מרדת שחת, מהפך החובק בתוכו זכויות אדירות ועצומות לרוב, צמח וראה אור אך ורק מכח מסירות הגוף והנפש יחד, עמילות של שניות מסביב לשעון, מתוך נדידות שינה ומכל צרכי והבלי עוה"ז, בהקרבת הגוף והנפש והבית על שלל המובנים, הכל למען טהרתן של ישראל, מתוך מלחמה חסרת פשרות מול כוחות הס"מ וקולותיו הרבים למיניהם, אשר צצו וצצים להם תמידין כסדרן, ולפניו כלל ויסוד ניצב ואיתן: מה שמותר בפנים, ומה שאסור אינו רואה את פני נטפרי בכל מחיר!נלוו אליו הצוות המסור של נטפרי, ובפרט הרב @baruch שליט"א אשר תמיד עומד הכן לפני ציבור הקהילות וכל יהודי באשר הוא, ומדי יום ביומו עמלים על רעיונות טכנולוגיים חדשים נקיים מכל רבב מתוך דאגה ומסירות האיך לפתח ולקדם את יעילות המשמר של שארית הפליטה.
ועתה אביע את רגשי ההוקרה והערכה הרבים אשר אני חש קדם הרב @magicode שליט"א ובפרט בשנה האחרונה שחלפה עלינו לטובה אשר תמיד עמד הכן לעזור למען פיתוח התוכנה לחסימת אפשרות צפייה בוידיאו "Videoff", וכסדר זכינו לאוזן קשבת ושכם מסורה שעמדה לימיננו בכל עת ובכל שעה, לכל אורך הדרך בעצות ופתרונות מועילים, אשר אך אודות לכך זכינו לראות בהצלחתו של תוכנה זו.
במיוחד נציין את רב טובו של הרב @baruch שליט"א שליווה את פרויקט "Videoff" עוד מעת לידת החלום של היוזמה, והתמסר למענה על כל צעד ושעל, ואוכל לומר בפה מלא בבירור כי לולא עזרתו ובלעדי מסירותו לא היה רואה יוזמה מבורכת הלזו את אור העולם, ואך רוב הקרבתו למענה מתחילת הדרך למענה הצליחה ועשתה פרי, כאשר מי ימדוד ומי ישקול רב ועומק ההצלה שפועלת בכרם בית ישראל לבל אבדו נשמות מכליון רוחני רח"ל.
האמת יאמר כי לא אדע אם במה זו אכן דינה כאמירת "שבחו בפניו" אך זאת כן אדע נאמנה כי זו רק בבחינת "מקצת" שבחם, כי באם נבוא לגולל את רב פעליהם יכלה המקלדת והם לא יכלו...
אין ספק כי זכויות עצומות וכבירות אלו יעמדו במרומים לימין כל העוסקים במלאכת הקודש להתברך ולהוושע בדבר ישועה ורחמים, ואך רוב נחת דקדושה מכל יוצ"ח בבריות גופא ונהורא מעליא יהא חלקכם תמיד, ומהרה לחזות בביטול כל הרע בביאת גוא"צ בב"א"
בהזדמנות זו הנני להודות בקרב לב גם ל @GolanArt אשר תרם את חלקו בעזרתו בחלק החזותי של ה-Videoff.
לא נשכח גם את מסירותו של @clickone שתרם את חלקו בתחומים השונים שהיה נדרש לנו ותמיד באדיבות מלאה, חוץ ממה שכולנו רואים כאן בפורום את זמינותו לכל מבקש עזרה עם עצות המועילות והקולעות למטרה, וכן הזכויות האדירות שצבר וצובר בתחום ה-vpn אשר זכה להציל בעזרתו נפשות רבות.
ואחרון אחרון חביב, ה"ה @רחמים אשר שנה שלמה השקיע את כל עצמותיו תאמרנה "Videoff", והשקיע את מירב המאמצים יומם ולילה, הכל כדי שיצא דבר מתוקן תחת ידו, והעיקר למען תת מענה ופתרון לעם ישראל אשר רבים חללים הפילה.
ונברכם גם הם שוב כנ"ל: אין ספק כי זכויות עצומות וכבירות אלו יעמדו במרומים לימין כל העוסקים במלאכת הקודש להתברך ולהוושע בדבר ישועה ו @רחמים, ואך רוב נחת דקדושה מכל יוצ"ח בבריות גופא ונהורא מעליא יהא חלקכם תמיד, ומהרה לחזות בביטול כל הרע בביאת גוא"צ בב"א
-
@אש יישר כח
אבל אפשר קצת "אנטרים"?
השורות הארוכות מייגעות לי את העינים, בגיל שלי, העיינים כבר לא משהו.
חג שמח -
@יהודי-פשוט אמר בהתודה והברכה - Videoff:
@אש יישר כח
אבל אפשר קצת "אנטרים"?
השורות הארוכות מייגעות לי את העינים, בגיל שלי, העיינים כבר לא משהו.
חג שמחגם אני מצטרף להנ"ל...
-
@יהודי-פשוט החזק את מקש הקונטרול לחוץ וגלגל את גלגל העכבר, ותראה איך שכל הכתב בדף גודל.
-
פותח האשכול 'שכח' לציין משהו אחד בסיסי.
שמי שעבד על התוכנה ומסר את נפשו עליה, זה הרב @אש בכבודו ובעצמו. -
רק אני לא שמעתי על התוכנה Videoff ?
במה העניין? -
@חסידיש-פלוס מדובר בתוכנה שחוסמת כל אפשרות של צפיה בסרטים במחשב עליו היא מותקנת.
נמצאת אצל נציגי אאוטנט, החל מהכנס האחרון. -
@חסידיש-פלוס
למעוניין ביותר מידע על התוכנה: 077-26-100-70
ניתן גם לפנות videoff@netfree.link -
תוכנה חשובה מאוד.
יישר כוח למפתח התוכנה.רק אני מבין שהיא לא זמינה לציבור, אלא רק לאאוט-נט...
הייתי רוצה אחת כזו אצלי.. -
-
זה חינמי?
-
@חסידיש-פלוס פנה לנציג אאוטנט שבאזור מגוריך.
@דברים-בטלים זה חינמי לשימוש פרטי, ובתשלום לשימוש מסחרי (חנויות אינטרנט וכדו').
חג כשר ושמח.
ונקי! -
@ezra התכוונתי לתוכנה עצמה..