יש לי רעיון אדיר 😊 בס"ד
-
מלפני 3 חודשים עת הגיע מספר התמונות שנבדקו ל100,000,000 הממוצע בערך הוא 280,000 תמונות נבדקות ליום (בערך ממוצע 195 תמונות לדקה, בדקתי כעת דקה באופן אקראי , נבדקו 500 תמונות)
בכל אופן ניתן לתת אפשרות לכל גולש לבחור האם באתרים שהוא נכנס אליהם ישלחו כל התמונות באופן אוטומטי לבדיקה או רק על ידי בחירה פרטנית כמו כן כמדובר אפשר לתת בכניסה לאתר אפשרות ללחוץ לחיצה אחת שתביא לשליחת כל התמונות מהדף ההוא לבדיקה
-
@ארז-מלבנון אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
,
בכל אופן ניתן לתת אפשרות לכל גולש לבחור האם באתרים שהוא נכנס אליהם ישלחו כל התמונות באופן אוטומטי לבדיקה או רק על ידי בחירה פרטנית כמו כן כמדובר אפשר לתת בכניסה לאתר אפשרות ללחוץ לחיצה אחת שתביא לשליחת כל התמונות מהדף ההוא לבדיקה
ולדעתי צריך להוסיף יהיה לכל אחד אפשרות לבחור האם בבריכת מחדל ישלחו או שלא ואם בחר שלא אז יהיה כפתור בולט בנפרד מהפאנל אולי אפילו למעלה שלא יפריע לתצוגת הדף
אבל צריך שזה יעבוד כמו שצריך ולא כמו הכפתור של רענן את הדף שכיום הרבה פעמים לא נראה שמגיב
אני בטוח שהרבה יהיו מוכנים (אם זה יעבוד טוב) להגדיר שזה יהיה ברירת מחדל שלא יסנן כי הם ידעו שבכל רגע הם יכולים לשנות חזרה -
@shukiha מה אתה מתכוין לגבי רענן את הדף?
-
@ww199ww אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shukiha מה אתה מתכוין לגבי רענן את הדף?
אולי זה רק אצלי אבל הרבה פעמים שאני לוחץ הוא לא מרענן ורק אחרי שאני לוחץ אף 5 מתרענן
-
@shukiha הכפתור מזמן לא עובד
-
@Chocolate אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shukiha הכפתור מזמן לא עובד
זה רישמית? אז למה הוא קיים ?
אני מדבר על רענן תמונות בפאנל ניהול מהיר -
@shukiha גם אצלי הוא לא פעיל
-
@shukiha האמת שאף פעם לא ניסיתי את הכפתור הזה... משום מה
צמיד עשיתי או טען מחדש או קונטרוןל שיפט אר -
@ww199ww אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shukiha האמת שאף פעם לא ניסיתי את הכפתור הזה... משום מה
צמיד עשיתי או טען מחדש או קונטרוןל שיפט ארהיתרון שאמור להיות בזה זה שזה לא מרענן את כל הדף אלא רק את התמונות (בכל אופן ככה הבנתי)
זה חשוב לדוגמה שממלאים טפסים ועוד -
הבעיה היא כמו שהזכרתם. שקשה מאוד לעשות כפתור שישלח תמונות לבדיקה.
הראיה שהכפתור רענן תמונות אמור לעבוד ולא עובד. -
@magicode אז תפעיל נגדו סנקציות !!
-
@magicode אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
הראיה שהכפתור רענן תמונות אמור לעבוד ולא עובד.אז אולי עדיף לבטל אם זה לא עובד שלא יהיה אשליות
אבל האמת שלפעמים זה כן היה נראה שזה הגיב
יש פה עוד שמשתמשים אם זה?
אולי זה איזה בעיה ספציפית לדעתי זה דבר חשוב מאוד כי יש כל מיני דפים עם מידע שמרעננים את כל הדף אז המידע נעלם -
הראיה שהכפתור רענן תמונות אמור לעבוד ולא עובד.כבר מזמן הצעתי שהכרטסת תהיה כתוסף לכרום, אני חושב שמבחינה תכנותית זה פותח עולם שלם, הלא כך?
-
יש יותר הרשאות. אבל זה מסובך להתקין.
-
יש יותר הרשאות. אבל זה מסובך להתקין.
להתקין או לתכנת? מה הבעיה להתקין? ברגע שזה יהיה תוסף רשמי בחנות זה לחיצה אחת, הרבה יותר פשוט מלהתקין תעודת אבטחה או כל שלבי הרישום לנטפרי
-
-
@ליכט אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga
אבל החנות הרי סגורה, כך שצריך להתקין אותו עם התהליך הזה, וזה כבר שוה להיקרא מסובך....אני מניח שאפשר לפתוח את החנות ספציפית להרחבה הזו ללא מאמץ גדול יחסית, אבל יתכן ואני טועה
-
@shraga
בנוסף אל תשכח שאז זה יעבוד רק על כרום ולא בשאר הדפדפנים. -
@ליכט אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga
בנוסף אל תשכח שאז זה יעבוד רק על כרום ולא בשאר הדפדפנים.שוב פעם מהשערה גרידא (אני עדיין לא מתכנת...), לאחר שהקוד הבסיסי מוכן ניתן כנראה להתאימו לפיירפוקס בלי הרבה עבודה, אבל, שוב, יתכן ואני טועה
-
באותו ענין:
@zvizvi אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
יש אמנם אפשרות להמיר תוספי כרום לפירפוקס, אבל בתכנון שלי כרגע זה לעבוד על תוסף חדש שיחליף את הפנל המוטמע בדף, מה שיהפוך את התוסף הנוכחי למיותר.