יש לי רעיון אדיר 😊 בס"ד
-
@shukiha הכפתור מזמן לא עובד
-
@Chocolate אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shukiha הכפתור מזמן לא עובד
זה רישמית? אז למה הוא קיים ?
אני מדבר על רענן תמונות בפאנל ניהול מהיר -
@shukiha גם אצלי הוא לא פעיל
-
@shukiha האמת שאף פעם לא ניסיתי את הכפתור הזה... משום מה
צמיד עשיתי או טען מחדש או קונטרוןל שיפט אר -
@ww199ww אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shukiha האמת שאף פעם לא ניסיתי את הכפתור הזה... משום מה
צמיד עשיתי או טען מחדש או קונטרוןל שיפט ארהיתרון שאמור להיות בזה זה שזה לא מרענן את כל הדף אלא רק את התמונות (בכל אופן ככה הבנתי)
זה חשוב לדוגמה שממלאים טפסים ועוד -
הבעיה היא כמו שהזכרתם. שקשה מאוד לעשות כפתור שישלח תמונות לבדיקה.
הראיה שהכפתור רענן תמונות אמור לעבוד ולא עובד. -
@magicode אז תפעיל נגדו סנקציות !!
-
@magicode אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
הראיה שהכפתור רענן תמונות אמור לעבוד ולא עובד.אז אולי עדיף לבטל אם זה לא עובד שלא יהיה אשליות
אבל האמת שלפעמים זה כן היה נראה שזה הגיב
יש פה עוד שמשתמשים אם זה?
אולי זה איזה בעיה ספציפית לדעתי זה דבר חשוב מאוד כי יש כל מיני דפים עם מידע שמרעננים את כל הדף אז המידע נעלם -
הראיה שהכפתור רענן תמונות אמור לעבוד ולא עובד.כבר מזמן הצעתי שהכרטסת תהיה כתוסף לכרום, אני חושב שמבחינה תכנותית זה פותח עולם שלם, הלא כך?
-
יש יותר הרשאות. אבל זה מסובך להתקין.
-
יש יותר הרשאות. אבל זה מסובך להתקין.
להתקין או לתכנת? מה הבעיה להתקין? ברגע שזה יהיה תוסף רשמי בחנות זה לחיצה אחת, הרבה יותר פשוט מלהתקין תעודת אבטחה או כל שלבי הרישום לנטפרי
-
-
@ליכט אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga
אבל החנות הרי סגורה, כך שצריך להתקין אותו עם התהליך הזה, וזה כבר שוה להיקרא מסובך....אני מניח שאפשר לפתוח את החנות ספציפית להרחבה הזו ללא מאמץ גדול יחסית, אבל יתכן ואני טועה
-
@shraga
בנוסף אל תשכח שאז זה יעבוד רק על כרום ולא בשאר הדפדפנים. -
@ליכט אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga
בנוסף אל תשכח שאז זה יעבוד רק על כרום ולא בשאר הדפדפנים.שוב פעם מהשערה גרידא (אני עדיין לא מתכנת...), לאחר שהקוד הבסיסי מוכן ניתן כנראה להתאימו לפיירפוקס בלי הרבה עבודה, אבל, שוב, יתכן ואני טועה
-
באותו ענין:
@zvizvi אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
יש אמנם אפשרות להמיר תוספי כרום לפירפוקס, אבל בתכנון שלי כרגע זה לעבוד על תוסף חדש שיחליף את הפנל המוטמע בדף, מה שיהפוך את התוסף הנוכחי למיותר.
-
@shraga אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
שוב פעם מהשערה גרידא (אני עדיין לא מתכנת...), לאחר שהקוד הבסיסי מוכן ניתן כנראה להתאימו לפיירפוקס בלי הרבה עבודה, אבל, שוב, יתכן ואני טועה.
מה עם IE ו-Edge?
אבל בכל אופן, חשבתי על רעיון אחר, שיהיה תוסף שמי שרוצה, יתקין אותו, וכשהשרת תזהה שלא מותקן תוסף, היא תשלח את הכרטסת הקיימת.
(מבחינה טכנית בדפדפן אחר זה ודאי אפשרי שהשרת תזהה, ובכרום, אני לא יודע אם שייך שהשרת תזהה מיד (ללא תעבורת רשת חוזרת) אם מותקן התוסף, אולי אפשר להגדיר שבהפעלה של הדפדפן, התוסף ישלח מידע לשרת שהיא מותקנת במחשב זה, ושלא צריך לשלוח את הכרטסת).
זה יפתור גם את הבעיה הבאה:@magicode אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga
יש יותר הרשאות. אבל זה מסובך להתקין.כי מי שלא התקין זה יישאר כמו היום.
-
@WWW אתה מדבר על תוסף להחלפת הכרטסת או על מה שדיברו בתחילת הפוסט תוסף לשליחת תמונות לבדיקה ולמניעת שליחה?
-
תכלס יש כאן מישהו שמבין בענינים האלו ויכול להרים את הכפפה.???
אני מדבר על תוסף שייתן את הבחירה האם לשלוח תמיד תמונות לשליחה או רק באתר זה ועוד על דרך זו. -
@aiib אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@WWW אתה מדבר על תוסף להחלפת הכרטסת או על מה שדיברו בתחילת הפוסט תוסף לשליחת תמונות לבדיקה ולמניעת שליחה?
שניהם, אבל מי שלא התקין את התוסף, לא יהיה לו אפשרות לחסימת תמונות.