תוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2
-
@ee
מי שמשתמש בתוסף גם שולח פחות תמונות. -
@magicode אז מה שכתוב בתוסף המובנה 'כעת נבדקים התמונות שנשלחו לפני ... דקות' זה לא רלוונטי כי לכל אחד זה שמן שונה?
-
@magicode נכון, אבל זאת לא עדיפות מוחלטת כלפי כל המשתמשים.
-
נכון. זה לא כל כך משנה כי מי ששולח קצת תמונות אז גם התמונות שלו שנכנסות קודם לא כל כך מכבידות.
ואין לי עניין לקדם את התוסף. וגם איך דרך נכונה לבצע את זה. פשוט המנגנון עובד ככה כדי לתת הוגנות בין המשתמשים לגבי בדיקת תמונות. -
@magicode אמר
ואין לי עניין לקדם את התוסף
למה????????????????? -
@ee
אני לא מסכים עם הרעיון שהעלו פה לגבי מניעת שליחה.
עשינו את זה כי היה ביקוש לא בגלל שאני חושב שזה מה שנכון לעשות. -
@magicode אם מישהו מוכן להתנדב לתרום לנטפרי תמנע ממנו או לא תתמוך בו?!?!?
-
@ee
אני אל יכנס איתך לויכוח. אבל אני לא מונע. וגם תומך. בתאכלס יש עדיפות למי ששולח פחות תמונות ע"י התוסף.
רק שאני לא חושב שזה רעיון שמתאים לכולם. מי שמתאים לו שיחסום את עצמו כמה שהוא רוצה. -
למי שלא הבין, פיתוח האפשרות הזו של @אברהם-כהן לא היה מתאפשר לולי פיתוח פנימי בתוך נטפרי של @magicode , ולכן זה נקרא שמצד אחד הוא תומך ברעיון
-
היוצא מהנ"ל שלא שווה לעבוד מחדר מחשבים האמנם?
אמור להיות ו@magicode אמר שככה יהיה בעתיד מסלולים / מחירים שונים -
אמנם @magicode לא פירש את משנתו..
אך לענ"ד שליחת התמונות לא נועדה רק למשתמש הספציפי.
יתכן שהבא אחריו שיכנס לדף וכן ישלח את התמונות יגרום עומס יותר גדול (תלוי במצב בכל רגע נתון).
ככל שחוויית המשתמש תיהיה זהה יותר לשימוש ללא הסינון זה מחזק את עצם קיומו. -
@magicode אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
בדיוק רציתי לכתוב. שמי ששלח פחות תמונות באותו יום התמונות שהוא שולח נבדקות לפני מי ששלח הרבה תמונות.
שזה בעצם אומר שהזמן המופיע בכרטסת לבדיקת התמונות אינו מדוייק, כי אם נכנס מישהו אחריך אם פחות שליחות ממך, הוא עוקף אותך. מה שאולי מסביר שלפעמים זמן ההמתנה ומה שיוצא בפועל אינו תואם. כתבתי על זה פעם.
@magicode אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
@ee
אני לא מסכים עם הרעיון שהעלו פה לגבי מניעת שליחה.
עשינו את זה כי היה ביקוש לא בגלל שאני חושב שזה מה שנכון לעשות.לא יודע מה שיקולו של @magicode אבל אני מעלה בעניות דעתי צד למה לא נכון למנוע שליחת תמונות.
נטפרי הגיעה למה שהגיעה בכמות האתרים והתמונות הכשרים, רק בגלל שיתוף פעולה [יהיה מי שיגיד פסיבי] של כלל משתמשיה.
בעיני הכמות אתרים והתמונות שפתוחים לכולם, זה רק בגלל "נר לאחד נר למאה", ובעצם יש כאן מפעל של חסד שאנחנו משתמשי נטפרי שותפים בו, שהרי זה חלק מהרעיון של נטפרי לבדוק את התמונות דוקא במקומות שנצרכים לדפוסי השימוש של הציבור שלנו, ולהכשירם מכאן והילך באופן גורף, וזה לא היה שייך בדרך אחרת להגיע לנתונים המדהימים לו כל אחד היה מבקש לעצמו, לא נראה לי שמישהו מאנשי נטפרי ועובדיה בכל רחבי הגלובוס, היה מתחיל "לטייל" ברשת אתר אחרי אתר ומתחיל לסנן, הכל מגיע ממה שאנחנו מבקשים לפתוח בעצם פתיחת האתר שאליו אנו מבקשים להגיע.
ואני לא רואה טענה כמו "למה שאני יחכה למשהו שאני לא צריך", כי בסופו של דבר זה חוזר אלינו בסיבוב אחר ע"י משהו שאנחנו כן צריכים ואז נחמד לגלות שמישהו כבר ביקר בשבילנו, וחסך לנו זמן יקר.
סוג של ערבות זה לזה - נקודה למחשבה!עריכה: אחר הפרסום ראיתי שתוך כדי שכתבתי את הנ"ל, @גלינג אמר דברים דומים. כנראה שהוא יותר מוכשר לבטאות במילים קצרות עם מה שאני הארכתי
-
@יהודי-פשוט אתה הנגשת את דברי גם ל@יהודי-פשוט ..
-
@יהודי-פשוט
מה שכתבת נכון לגבי בקשות לפתיחת אתרים ואתרים שהם סטיים ולא דינמיים (משרדי ממשלה , חברות וכדו')
לגבי אתרי הגרפיקה והקניות שהם דינמיים מאד וומתווסף אליהם בכל רגע מאות תמונות הם אלו שעלולים ליצור את העומס , ולגביהם אין לדבר סוף .
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 גם באלו הסברא נותנת שאין רק צפיה 1 למוצר מכלל משמשי נטפרי.
-
@גלינג
לא הבנתי
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
בגלל שאני רואה שדבר סתומים וצריכים ביאור אז אני יסביר.
לדעתי אם בן אדם רוצה לעשות חסד ולהתחשב שיעשה חסד ויתחשב. וזה חשוב מאוד.
אבל זה לא נכון להכריח אחרים להתחשב ולעשות חסד.
לכן אם משהו מגיע עם רעיון שהציבור יתחשב וישלח פחות תמונות. לא מקובל עלי. אבל אם הוא אומר אני רוצה להתחשב ולשלוח פחות תמונות. כן מקובל עלי.
זה הכל בסגרת הנורמה. -
@אברהם-כהן @zvizvi @magicode
אם כבר, למה שלא יכניסו א"ז לתוך הפאנל עצמו ?
(עד שיחליפו את כל הפאנל עם התוסף...) -
@ליכט אי אפשר מבחינה טכנית.
-