פתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום
-
@רחמים אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
@WWW בעיה טכנית, כיון שכרום לא מוכן להפעיל תוספים של מצב מפתח באופן קבוע. וחוץ מזה הרבה תוספים מתעדכנים אוטומטית ובמצב מפתח את המפסיד את זה.
אז אפשרי שיוכלו להוריד את התוסף בכל זאת עם תמונות מטושטשות, וכמובן שיופיע שאלה כמו 'האם ברצונך להוריד את התוסף למצב מפתח' וכו'. כי הרי אין פתרון אחר.
-
@WWW בעיה טכנית, כיון שכרום לא מוכן להפעיל תוספים של מצב מפתח באופן קבוע. וחוץ מזה הרבה תוספים מתעדכנים אוטומטית ובמצב מפתח את המפסיד את זה.
ברגע שמתעדכן תוסף, הוא צריך ללכת שוב לבדיקה, כי החתימה משתנה.
מצד שני, אחרי שהתוסף בגירסה החדשה נבדק ומאושר, כל המשתמשים יכולים ליהנות ממנו מיד -
גם אם זה לא פתרון מלא
זה יכול להיות לפחות פתרון זמני מה גם שבתוספים החשובים כמו למשל קורא קבצי אופיס וכל אלו מהקטגוריות הנ"ל
אין בהם כלל תמונות למיטב ידיעתי -
@משה-לוי יכול להיות שכדאי תקופה לסבול ואף את התוספים הכשרים לא נוכל להוריד בשביל שיפתחו פתרון כולל. ברגע שיפתחו פלסטרים ולא ירפאו את הפצע הפצע לא יתרפא...
-
אם תתקבל ההצעה שהצעתי בסמוך לסרוק קבצי ZIP הרי שזה גופא גם פיתרון לפתיחת חנות התוספים של כרום, כיון שלמעשה קובץ CRX הוא קובץ ZIP. ובהורדת התוסף הוא יכול להשלח לבדיקה ואם אין בו תמונות שיפתח מיד, ואם יש תמונות שהם ישלחו לבדיקה ואז הקובץ זיפ יפתח, ואם יש בנוסף לתמונת גם וידאו הקובץ יחסם עם הודעה שזה בגלל וידאו שהקובץ מכיל ויש לבקש פתיחה על ידי גוי של אינטרנט עם נקודה אחת לפחות.
רוב רובם של התוספים מכילים רק קובץ JS ו HTML וכמה אייקונים [ועוד כמה קבצי קוד], מיעוטם מכילים תמונות גדולות וסרטונים. כך שהפתרון הזה מאוד יעיל.@magicode
מה רע בהצעה זו?
אם אין תמונות חסומות, שלא יישלח כלל לבדיקה פרטנית,
אם יש תמונות חסומות או וידיאו, או שישלח לבדיקה פרטנית עם נקודה, או שיופיע שנחסם בגלל תכנים שליליים (מכיון שא"א לארוז מחדש). -
@WWW הוא באמת אמר שזאת הצעה טובה.
@magicode אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
לדעתי אין תוסף בלי תמונות. לכן זה ממש כמו הרעיון הקודם שלך.
כלומר הרעיון הקודם שלך יכול לפתור את הבעיה פה. -
@אלי-TZA כן, אבל משום מה נראה ש @magicode חזר בו,
השאלה למה?@magicode אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@WWW
הפיתוח של הZIP זה ל ZIP שמכיל תמונות בלבד.@WWW אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@magicode אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@WWW
הפיתוח של הZIP זה ל ZIP שמכיל תמונות בלבד.ואם מכיל גם טקסט?
@magicode אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@WWW
אז לא.
"תמונות בלבד" == "תמונות בלבד" -
@WWW השאלה אם גם בתוספים יש מקום לחשש בטקסט וכדו'
-
אם מותר לי לשאול שאלת בור... למה האתרים כמו חנות התוספים של כרום, חנות האפליקציות של אפל, ושל ווינדוס, חסומים לגמרי, למה הם לא יכולים להיות פתוחים עם סינון תמונות כמו כל אתר אחר, וללא אפשרות להורדה חופשית, ועל כל הורדה יהיה צורך לשלוח פנייה, ככה כל מי שיש לו צורך במשהו יוכל לפחות למצוא אותו, אם אני לא טועה אתר גוגל פליי, שהוא חנות התוספים של אנדראויד, כן פתוח כנ"ל, וא"כ האם יש בעייתיות מסויימת ב AppStore והשאר, יותר מ GooglePlay?
-
@יוד GooglePlay חסום
-
מצו"ב תמונה מתוך תוכנת בלוסטאקס:
-
@יוד תנסה להתקין משהו...
-
@אלי-TZA אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
@יוד תנסה להתקין משהו...
זה חסום וזה בדיוק מה שאני אומר, זה פתוח לחיפושים וכשצריך הורדה יהיה ניתן לבקש ע"י פניה או באשכול של "האתר החדש של @zvizvi "
-
חסום כדי למנוע את התיסכול. שאי אפשר להתקין.
-
@magicode
אפשר לשים בחנות התוספים פופאפ עם הזרקה בכל פתיחה של דף עם הסבר שההתקנה חסומה וצריך לשלוח פנייה.
לא בטוח שזה יוריד את התיסכול...
אבל לך תדע -
@magicode
א"כ, במחשבי Mac יש תוכנה מובנית בשם AppStore אני מניח שיש בו את כל התכונות שיש באפסטור הרגיל, ואני לא יודע כ"כ מה הם לכן אני מניח... אבל התוכנה הזאת היא בעצם מנהלת את ההתקנות והשדרוגים של כל מערכת ההפעלה של Macintosh דהיינו שבין היתר היא כוללת פונקציה מקבילה ל Windows Update וכל התוכנות הרשמיות של Mac מתעדכנים רק דרך התוכנה הזאת, דהיינו כשאתה מנסה להוריד עדכון עבור תוכנה ספציפית זה מקפיץ לך את התוכנה הנ"ל באופן אוטומטי. גם כשמשתחרר גרסה חדשה של מערכת ההפעלה (אם אני לא טועה זה קורה די הרבה לאחרונה..) היא מופצת (חינם) אך ורק דרך התוכנה הנ"ל.כרגע המצב היא שכל התוכנה חסומה (על אף שבעבר זה כן היה פתוח לפחות באופן חלקי, אך אולי זה רק היה במערכת הפעלה ישנה יותר) ולכן אין למשתמש שום גישה לתוכן שבה, אני כעת צריך לעדכן את גרסת מערכת ההפעלה של Mac ואין לי אפשרות אפי' להשיג את כתובת ההורדה. האם ייתכן שניתן להחריג את התוכנה הנ"ל לפחות בגרסה של מחשבים שיהיה פתוח, בכדי שיוכלו לחפש ולשלוח בקשת פתיחה? ואלי ניתן גם להחריג הורדת עדכונים בלבד ללא צורך בפתיחה מיוחדת.
יש לי פנייה פתוחה בנושא #360196
-
@clickone אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
ההתקנה חסומה וצריך לשלוח פנייה.
אפשר לשלוח פניה לפתוח התקנה של אפליקציה ישירות מהחנות? א"כ למה קיים האתר של ר' @zvizvi ?
-
@אלי-TZA אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
@clickone אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
ההתקנה חסומה וצריך לשלוח פנייה.
אפשר לשלוח פניה לפתוח התקנה של אפליקציה ישירות מהחנות? א"כ למה קיים האתר של ר' @zvizvi ?
עד היום ההורדה לא נפתחת בחנות עצמה, אם הבנתי נכון, זה בדיוק מה שמנסים לסדר כעת בחנות התוספים של גוגל כרום.
-
@אלי-TZA
לא. א"א כעת.
ההצעה היא שיעשו כזה