עצומה להוספת ספק
-
@magicode טען פעם בפורום שAREL חברה מקצועית מאוד והראיה שמ018 ביקשו להתקין את נטפרי והם רצו, אבל אין להם את היכולת הטכנית לעשות זאת, ופנו לאר אל והצליח לעשות זאת
-
מה עם הוט?
או אורנג' או בזק ? -
@ezra אולי חברות כמו טריפל סי.... חברות לא כ''כ גדולות
החברות הגדולות אין מהם סיבה כ'כ בשביל להוסיף עוד כמה לקוחות והכאב ראש גדול -
@frize37 קראתי היום תגובות לא כ"כ מחמיאות על טריפל סי
ועוד עם כאב ראש של סינון לך תדע... -
@ezra האמת לא מכיר....
לדעתי חייבים לכתוב מכתב מסודר ורשמי ולשלוח לכולם...... ואח''כ נראה מי מתעניין....... -
@frize37 אמר בעצומה להוספת ספק:
@ezra האמת לא מכיר....
לדעתי חייבים לכתוב מכתב מסודר ורשמי ולשלוח לכולם...... ואח''כ נראה מי מתעניין.......רעיון מצוין ומתבקש
אולי צריך גם לעשות דף שאלון השוואות ודירוגים על החברות
שמשתמשי נטפרי יוכלו להמליץ ולהיפך
למי שיש הכי המלצות טובות יעשו מאמץ לבקש מהם -
אני לא מבין למה 019 לא נותנים גם אופציה לספק ביתי (קווי)?
-
@אהרן אמר בעצומה להוספת ספק:
@chocolate
בנוגע לספק, מדובר בספקים גדולים לציבור הכללי, ומי שרוצה מבקש גם סינון? אם יש שם נכונות כזו, נטפרי תתן את כל התמיכה להתקנת שרת הסינון (מנסיון שלי עד עכשיו).צודק שבדרך כלל זה חברות גדולות אבל השאלה הוא מה המינימום של לקוחות שצריכים כדאי שחברות בכלל יסתכלו על פניה כזאת (ובמילים אחרות מה החברה צריך להשקיע בצד שלהם
באם מישהו יכול לנסח לי מכתב אני יכול להתחיל לשלוח לחברות בחו"ל (כפי מה שהבנתי אף אחד לא ניסה עדיין) -
@derid אמר בעצומה להוספת ספק:
אני לא מבין למה 019 לא נותנים גם אופציה לספק ביתי (קווי)?
בזמנו דיברתי איתם.... הם אמרו לי שבניתיים לא.... אולי @magicode ידע לומר לנו משהו בנושא
-
לאחר שעברתי לנטפרי בימים האחרונים התקשרתי היום ל014 שהם סיפקו לי את האינטרנט ועוד שרותים ב10 שנים האחרונות והודעתי על ביטול האינטרנט והם כמובן העבירו לשימור לקוחות וכו' ושאלו מה הסיבה וכשאמרתי להם שהייתי שמח להשאר אבל לע"ע הם לא עובדים עם נטפרי ואם הם יעבדו עם נטפרי אני הראשון לחזור אליהם הם העלו לקו טכנאי בכיר בחברה שמאד התעניין בכל הפרטים ואמר שהוא יבדוק את האפשרות הזאת.
-
נו.. אולי נחזור לנושא שאשכול נפתח בו שמשהו יקים עצומה, ונחתים כמה שיותר אנשים, ושחברות האינטרנט יראו את עניין שיש לציבור בנטפרי, הם כבר יזהו את הרוח המסחרי שיהיה להם מזה ויתוספו עוד ספקים לנטפרי..
-
@מן-המודיעין כבר כתבתי בעבר שלא נראה שזה ענין של עצומה. אם הם התעניינו אז לא בעיה שראש נטפרי יעבירו להם מספר משתמשים כדי להוכיח את גודל הפרוייקט. מה שצריך לעשות זה פשוט ליידע אותם על פרוייקט הזה ועל העוצמה שיכלו להפיק ממנו
-
למה אתה חושב שהם יאמינו לראשי נטפרי בלי הוכחות מהשטח?
-
@מן-המודיעין אמר בעצומה להוספת ספק:
למה אתה חושב שהם יאמינו לראשי נטפרי בלי הוכחות מהשטח?
הם הרי הולכים לעבוד יד ביד עם נטפרי, בלי אמון?
-
@ezra אם יהיה אמון ואינטרס רק אז ילכו יד ביד..
אמון לא קיים אוטומטית, צריך לבנות אותו קודם. -
@למדן-וידען לא נראה לי שיש בעיה לנטפרי להוכיח לקוחות
-
@ezra ברור, אבל הוכחה זה כבר לא עניין של אמון..
-
לי יש רעיון שיכול להיות טוב
פשוט לשלוח לחברות הצעה עם קישור לכל הדיון הזה ושהם יתרשמו בעצמם ויחליטו -
@מעמד
צר לי אך זה לא עובד ככה.
האשכול הזה נפתח לפני 7 חוששים מאז התווספו ספקים.
מה חסר לך היום?
תחרות? אני לא חושב שיש חברה שתתן לך מחיר יותר זול ממה ש019 נותנים (אותו מחיר כמו לאינטרנט הלא כשר).
כמובן שיתווספו ספקים אך הצורך כבר לא קריטי כבעבר. -
@957
עדיין יש צורך קריטי בספקים נוספים מוכרים וידועים (דוג' 014....), ספק כזה יביא איתו גל של מצטרפים חדשים לנטפרי מסוג האנשים שאינם מפסיקים לחשוש (ולפעמים בצדק) שמשהו לא יעבוד להם כראוי (ולא רק).....