מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...
-
עדיין לא התקבלה החלטה האם להתקין את התוסף במקוואות וכדו', וכן מה נעשה במידה וקהילה שיש לה ועדת רבנים משלה תאשר את התקנת התוסף. גם בנושא זה נתייעץ עם שלוחיהם של בית הדין, משמרת הקודש והחינוך.
כנראה שההחלטה התקבלה להלן הודעת נדרים.
במוקדים הבאים הותקנו עמדות של נדרים פלוס המאפשרות (מלבד האופציה לתרום לכ-2500 ארגוני חסד, קופות צדקה, מוסדות ובתי כנסת) גם הטענה של כרטיסי רב קומתנ"ס בוכרים דוד 10, י"ם
מתנ"ס בית וגן תורה ועבודה 10
מתנ"ס הר נוף הרב רפאל קצנלבוגן 43
מתנ"ס רמת שלמה קהילות יעקב 10
מתנ"ס רוממה זכרון יעקב 5
מתנ"ס בוכרים הטורים 23
נווה יעקב רח' וינוגרד 5 משפחת ברגשטיין
נווה יעקב רח' שדיקר 12 משפחת חשין
נווה יעקב רח' אדמונד פלג 10/14 משפחת שיינין
סניף "דגל התורה" ירושלים ראשית חכמה 25
כמו"כ בחלק מבתי הכנסת בנוה יעקב הותקנו (לאחר קבלת אישור בכתב מרבני השכונה) אופציה להטענת רב קו בעמדות נדרים פלוס.bolded text
-
@חמד-ילד
מלבד השורה האחרונה, שאר המידע מותאם להחלטת בית הדין שלא להתקין בבתי הכנסת.
גם לאחר החלטת בית הדין הגיעו מאות פניות לנדרים פלוס בקשר להטענת רב קו בעמדות בבתי הכנסת, ובהתייעצות עם גורמים מטעם הבד"צ הוחלט שבמידה ומרא דאתרא מאשר בכתב את הוספת האופציה ניתן להתקין לאחר הסרת חותמת הכשרות של בית הדין מהעמדה. -
@מעמד אני דווקא מצטער לשמוע שהחברה הנפלאים של נט פרי לא מרוויחים כמו שמגיע להם.
-
@אא"ע זה בחירה שלהם , כך שאין לך מה להצטער
אין להם מטרה להרוויח
זה כמו שבטח אתה מכיר גמ"ח כלי עבודה וכשמשאילים מהם כלי, הם לוקחים סכום סמלי
למה שם אתה לא מצטער ??
הרי זה עלה להם בהרבה כסף !! יש לי חבר שפתח גמ"ח כזה והוא אמר לי שהוא קנה רק מברגת אימפקט, פטישון, ג'קסון ובוקסות (כלי ידני שפותח ברגים עם ראש משושה) וכל זה עלה לו קרוב ל2500 ש"ח
ולמה הוא עשה את זה ?? כי הוא רצה גמ"ח ! כנ"ל נטפרי שרצו להציל את כל הציבור ואין להם כוונה להרויח.
סמוך עליהם, אם הם רצו להרוויח -הם היו לוקחים על הסינון יותר יקר. -
@מעמד יותר מזה, הם כתבו כאן בעבר שהם לוקחים סכום נמוך כדי שזה ימשוך אנשים שמחפשים זול ובשביל זה "יסכימו" להשתמש בסינון טוב.
-
@אא"ע אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@מעמד אני דווקא מצטער לשמוע שהחברה הנפלאים של נט פרי לא מרוויחים כמו שמגיע להם.
דוקא היה לנטפרי אפשרות להרוויח והם לא רצו
@GolanArt אמר בכמו תמיד , נטפרי הטובה ביותר,:
@רק-נטפרי אמר בכמו תמיד , נטפרי הטובה ביותר,:
@מעלה-ומוריד אמר בכמו תמיד , נטפרי הטובה ביותר,:
אני טוען טענה פשוטה: נטפרי הוכיחה את עצמה לחלוטין! בכל הפרמטרים!
היא צריכה להיות הסינון היחיד!לדעתי, על אף שנטפרי זה מפעל חסד, ועל אף שע"פ דין כולם צריכים להיות בנטפרי,
התחרות טובה לנו - המשתמשים. אין ספק שאם תהיה מונפול לנטפרי על הסינון, התוצאה לא תהיה זהה.
התחרות והעובדה שלקוח פונטציאלי ילך ח"ו לסינון אחר - הם גורמים בתת מודע לפיתוחים חדשים ושירות מתקדם.
אכן, הרבנים וועדות הקהילות חייבים להמליץ רק על נטפרי.לא נכון. נטפרי יש לה מטרה להציל משתמשים לא רק מהאינטרנט הבכאילו מסונן, אלא
גם ובעיקר מהלא מסונן... הרבה ניסו לקנות את נטפרי או להציע כל מיני עסקים סופר משתלמים,
אבל למזלנו, מי שיושב בראשה לא מתעוור מכסף, עובדה. -
@מיסטר-מ אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
קודם כל תודה על ההבהרה של המאחורי הקלעים.
אם אפשר לציין כמה נקודות:- נראה לי שאם הכסף הוא בעצם המנוע למרכז הפניות ולכן כשעכשיו אין מספיק כסף אז בעצם זה לא עובד מהר, אז אולי צריך להעלות את המחיר ולתת שירות יותר טוב.
2.כבר כמה וכמה פעמים שנתקלתי בוידאו ששלחתי מיוטיוב או מוימאו ושלחו שזה חסום וכשקיבלתי את הוידיאו מחבר שלי אז ראיתי שאין בעצם סיבה לחסום את הוידאו וכשפניתי בחזרה אל המרכז פניות ושאלתי מה לא תואם כאן את הכללים של נטפרי אז הם אמרו שיש נשים בקליפ אבל למרבה הפלא בקליפ שיש אצלי שזה אותו דבר אין זכר לאשה.
ואז כשכתבתי שיש אצלי את אותו דבר ואני לא רואה נשים. ענו בחזרה שכן יש.
או שגם קרה שלפעמים ביקשתי שיפתחו וידאו מיוטיוב וחסמו ואח"כ אני רואה שפתחו את זה או בוימאו או שמישהו העלה לערוץ אחר וזה אותו הקליפ!.
3. הכללים של נטפרי לגבי ילדות קטנות בקליפ מאוד לא ברורה לפעמים כן פותחים ולפעמים לא.תודה רבה לכם.
גם אני נחסם לי דברים באתר מסוים, ובדקתי את זה באינטרנט פרוץ וזה היה סה"כ שאלות על מצבי הברעאותי כנראה יש דברים בלי כללים שלשחור ולבן.
-
@Chocolate אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@סופר אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
מתחיל בצדקה, ממשיך למכירת ספרים, ועובד לרב-קו, ועוד מעט זה יגיע לNEXT.
אל תגזימו, לא כל כך מהר , השנה יהיה מכירת חמץ, בשנה הבא צימרים במירון לל"ג בעומר ושובבים, בעוד שנתיים סוכות סכך וד' מינים, בקיצור זה תהליך של לפחות עוד 10 שנה. (הומור שחור)
החזון מתחיל להתממש
https://bizzness.net/דגל-התורה-מציגה-פנה-לנציג-ממסכי-קהיל/ -
אפשר לציין מה שעות הפעילות של עוני הפניות באותו יום בדף הפניות כדי לחסוך המתנה של משתמשים? קרה לי מספר פעמים ששלחתי פניה עם 3 נקודות והיא נענתה רק למחרת... אז גם הפסדתי את הנקודות האלה כי ממילא לא היה להן שימוש וגם זה סתם היה מתסכל לחכות לתגובה שלא תגיע...
תודה רבה! -
@shraga
יישר כח!!
סוף סוף מישהו מסביר מה באמת קורה שם..
אז תודה. -
@מעמד אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@אא"ע זה בחירה שלהם , כך שאין לך מה להצטער
אין להם מטרה להרוויח
זה כמו שבטח אתה מכיר גמ"ח כלי עבודה וכשמשאילים מהם כלי, הם לוקחים סכום סמלי
למה שם אתה לא מצטער ??
הרי זה עלה להם בהרבה כסף !! יש לי חבר שפתח גמ"ח כזה והוא אמר לי שהוא קנה רק מברגת אימפקט, פטישון, ג'קסון ובוקסות (כלי ידני שפותח ברגים עם ראש משושה) וכל זה עלה לו קרוב ל2500 ש"ח
ולמה הוא עשה את זה ?? כי הוא רצה גמ"ח ! כנ"ל נטפרי שרצו להציל את כל הציבור ואין להם כוונה להרויח.
סמוך עליהם, אם הם רצו להרוויח -הם היו לוקחים על הסינון יותר יקר.הריני מצטרף להנ"ל.
בתור מתנדב בארגון חשוב ומציל חיים, כל מילה פנינה. -
@שח-מט אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@shraga
סוף סוף -
@tb אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
אפשר לציין מה שעות הפעילות של עוני הפניות באותו יום בדף הפניות כדי לחסוך המתנה של משתמשים? קרה לי מספר פעמים ששלחתי פניה עם 3 נקודות והיא נענתה רק למחרת... אז גם הפסדתי את הנקודות האלה כי ממילא לא היה להן שימוש וגם זה סתם היה מתסכל לחכות לתגובה שלא תגיע...
תודה רבה!מלקתי אני רואה שכבר דובר
-
האשכול הזה טעון עריכה רצינית.
הוא נפתח ממש לעניין. סטה ממסלולו, הוציא את הטעם הטוב, ולא כל פותחו מבין מה הולך פה. מה הקשר בין הדיונים פה לבין כותרת האשכול...
-
@GolanArt ![alt text](![image url](![image url](image url)))
-
שאלתי הגדולה מדוע שאני רוצה להתחבר לנטפרי יש רק ספקים מסוימים שנותנים שירות וגם הם במחיר גבוה לדוגמה חברת 019 אני משלם להם 50 ש"ח בחודש תמורת 50 ג'יגה האם זה מחיר הוגן בזמן שיש להם מסלולים של 100 ג'יגה ב-30 ש"ח ולשאלתי למה אני לא יכול לקבל גם מסלול כזה ענו לי שזה ההסכם שיש להם אם נטפרי עכשיו תחליטו אתם האם זה הוגן או עשיית כסף על הגב של שומרי המצוות שלא רוצים אינטרנט פרוץ ויש מי שיודע לנצל את זה
-
- זה לא קשור לנושא האשכול.
- זה לא קשור לנטפרי. זה קשור לספק. הספק רוצה לנצל אותך כיון שאין הרבה אופציות לאלו שרוצים סינון.
-
@eli-eli
כלל ראשון בכלכלה הוא ביקוש והיצע.
יש בארץ מיליוני משתמשי אינטרנט. לכמה מתוכם יש נטפרי? -
העניין הוא שאם נטפרי לא היו עושים הסכם איתם רק על חבילות מסוימות יכולנו לעשות חבילה איפה שאנחנו רוצים ונטפרי רק היה מסנן
-
@eli-eli לא זכיתי להבין למה כוונתך...
מה זה נקרא שסגרו איתם על חבילות מסויימות? כל ספק מחליט איזה חבילות גלישה להציע ובאלו מחירים...
ונטפרי גם לא מקבלים מהספק שקל. ראיתי פעם את עיקרי החוזה של נטפרי מול הספקים.