תקלה בוייז
-
@שטייגניסט אתה מרגיש הטבה משמעותית ממה שהיה עד היום, או לאו דווקא? והאם חיפוש הרשת נמשך זמן רב, או שכעבור 10-20 שניות הוא מוצא רשת, ומתפקד כהלכה?
-
@עברי-אנכי לא משהו...
לא מוצא גם אחרי דקה... -
@עברי-אנכי יש מצב שבגלל שעשיתי חסימה לפי שעות אז זה לא קלט את הרשת.
ואגב, לאיזו תגית אפשר להכניס את וויז??? כך שאני יפתח אותה גם ששאר האינטרנט יהיה סגור?(ניסיתי אפליקציות ולא עובד) -
@שטייגניסט
האתר של ווייז (https://www.waze.com/) נמצא תחת התגיות 'מפות וניוות ו'תחבורה'.
השאלה היא האם גם כל הכתובות שמשמשות את האפליקציה תויגו נכון. -
אגב יש מצב לשים גם פנגו בחבילה של וויז בלבד??
יש מושג למישהו על הענין ? -
תכלס לא עובד לי (פעם עבד), הסרתי והתקנתי את כל הגירסאות למעט הכי עדכנית שאין אותה באתר של ר 'צבי.
ועדיין לא עובד לי, איך שאני מפעיל הוא כותב: וייז נסגר.
למישהו יש פתרון.
תודה -
חבר'ה בואו נזכור שבעיקרון נטפרי לא הוקמה עבור אנדרואיד וסמארטפונים אז חובותינו כפולה ומכופלת להעריך את ההשקעה של @מנתק ושל עוד רבים וטובים לתועלת הכלל.
-
מישהו יכול לעזור לי גם בזה???
אני משתמש עם מחשב טאבלט עם מערכת הפעלה של וידאוס windows ואני רוצה להשתמש בwaze. אחרי כמה חיפושים בגוגל הורדתי והתקנתי תוכנת Andy 46.16.819 זה אמולאטר מבית אנדרואיד, אבל בשום אופן לא מצליח להתקין את הוייז. הורדתי את גירסה 4.26 מהאתר הנ"ל וגם ניסיתי בנפרד להתקין את התעודה שיש באתר שם, אבל ברגע שאני לוחץ על האפליקציה הוא כותב לי 'פעולת הוייז הופסקה'. יש מישהו שיכול לעזור לי בזה? -
@עמ"י-עש"ו איני מכיר את המערכת שציינת. אבל, לפי מש"כ שבלחיצה על האפליקציה הוא כותב שפעולת הוויז הופסקה, כנראה שהבעיה היא עם תעודת ההבטחה.
המלצה שלי (ע"פ נסיונות רבים שלי ושל חברי הפורום האחרים) - לך על הדרך הרגילה, תתקין וויז רגיל, ואז: אם יש לך אפשרות להכניס לסייר הקבצים את הקובץ אבטחה ש@magicode הביא לעיל,
@magicode אמר בתקלה בוייז:מצאתי פיתרון להתקין תעודת אבטחה בתוך וויז.
פשוט מתקינים וויז רגיל מפעילים את האפלקיצה מאשרים עד שמגיעים למפה. ואז סוגרים את האפליקצה.
אחרי זה מחליפים את הקובץ
/data/data/com.waze/cacert.pem
בקובץ הזה.
0_1499958401714_cacert.pem.zip
דחסתי את זה ל ZIP כי אי אפשר לעלות כל קובץ לפרום.אחרי זה מפעילים את האפליקצה שוב. ואז הכל עובד. וגם התמונות מסוננות.
מוטב. ואם לא - כרגע אין פיתרון אמיתי לבעיות הוויז בנטפרי.
-
@עברי-אנכי
אני כבר אחרי התקנת התעודה שהועלה באתר של צביצבי.
בכל אופן למה התכונת להתקין וייז רגיל? תוכנה מעודכנת ממה שיש באתר הנ"ל? תוכל להעלות קישור לאתר שאוכל להוריד משם. כל מה שמצאתי הוא אתרים שמורידים מגוגל פליי שחסום בנטפרי.
לאחמ"כ תוכל בטובתך לפרט לי מה ואיך עושים אם קובץ הנ"ל [צריך לפתוח את הקובץ? אין לי אפשרות לפתוח אותו].
סליחה על הבורות ותודה על ההתיחסות -
@עמ"י-עש"ו
מה שהועלה באתר של @zvizvi לא מתאים לכולם. לגבי האתר - תוכל להוריד מכאן.
לגבי ההדרכה - אכתוב בקצרה: בכדי לשנות קבצים מובני מערכת באפליקציה מסויימת צריך להיכנס אל הקוד שלה, היינו: קבצי מערכת ההפעלה שלה. ברם, ברמת העיקרון אין גישה לקבצים אלה, אא"כ יש לך מערכת שחדרה לשם. במחשב רגיל (ע"י תוכנה מתאימה), בסמארטפונים/ טאבלטים ע"י פריצה (ROOT). ואז מתקינים את סייר הקבצים - אותו תוכל להוריד בקלות מהאתר של @zvizvi, וההמשך כמו שהבאתי מקודם - מדברי הגאון הגדול @magicode.
לגבי קובץ zip - אכן, צריך חילוץ להשתמש בו. -
@עברי-אנכי
תודה! התקנתי - ולראשונה, האפליקציה נפתח, אבל לפני שעולה שום מפה הוא נתקל בחיפוש רשת [הוא מתחיל להוריד קבצי קול חדשים ואח"כ מחפש רשת]. זה קשור למה שאני צריך לעשות או שזה בעיה בקליטה שלי?
ועכשיו, ובהתנצלות, זה פעם ראשונה שאני עושה כאלו דברים. אז תוכל לפרט מה עלי לעשות:- איזה אפליקציה להפעיל בכדי לחדור ולפרוץ את הקובץ
- איפוא אני מוצא את הקובץ /data/data/com.waze/cacert.pem
- איך 'מחליפים'?
-
@עמ"י-עש"ו
כאיזה סוג קובץ לחלץ את הקובץ החדש של הגאון הגדול? ומה בדיוק אני עושה אם זה?תודה על החסד של אמת
-
-
-
את andy אפשר להוריד מכמה אתרים, ובעיקר מאתר הרשמי
בינתיים - לא הצלחתי בשופם אופן להפעיל את הוייז. לכל היותר הגעתי למקום שהמפה אמור להיות פתוח - אבל אל רואים כלום חוץ מאיחול "ערב טוב" ולפעמים גם "מחפש רשת". ניסתי גם להחליף את הקובץ כאמור, אבל את הקובץ com.waze לא הכיל שום דבר, כך שלא היה מה להחליף ניסתי גם שת שתי הגירסאות של וייז שהועלו באתר של צביצבי [אלו עם התעודה המותקן].
אם יש הצעה...... -
@עמ"י-עש"ו סתם מעניין, מה השימוש שלך בוויז באמולטור?
-
בינתיים כלום - רציתי לנסות אפשרות להשתמש בוייז דרך מחשב הטאבלט שלי, וכן אפליקציה של בנק הפועלים...
אם תצליח עם איזשהו אמולטר - נא לעדכן
אגב - מישהו יודע?? - אני משתמש עם נטסטיק של אורנג' ו-VPN של RL, האם יש לזה השפעה על תעודות האבטחה או שום דבר אחר? -
@עמ"י-עש"ו צריך להתקין תעודת אבטחה שמותאמת לrl
-
@shraga
סתם סקרנות למה הניק הזה לא לחיץ? @עמ-י-עש-ו
עריכה:
עכשיו זה כן לחיץ, אבל בשאר מקומות כאן הוא לא לחיץ?