אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@אבק אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
ושוהסרה באמת לא תעלה כל כך הרבה
הרבה זה יחסי
וגבי מה שמפסידים כשמסירים את התוכנה
זה לא הרבהותחזקנה ידי @magicode
(אין לי עצה/רעיון/הצעה בשבילו....)מה שכן להסיר את התוכנה זה לא פיתרון
בשיקלול הרווח מול ההפסד שיצא מזה
מן השמים ישלמו לך!!כמי שהצטרף לנטפרי עוד כשלא היה את החוכנה הזאת
נטפרי ללא וויפרי זה לא (מרגיש) נטפריוכאן המקום להודות לו, על הכל (יותר מידי דברים בשביל לפרט......)
-
עוד מעט וסקלוני...
אבל ננסה
למה באמת הסרה אמורה לעלות מאה ש"ח?
למה בכלל יש אפשרות להתחבר לנטפרי ללא וויפרי, זה כמו לתת הכשר למסעדה שמוכרים בה עופות לנדא בצד אחד וחזיר בצד השני....
כמובן שיש חריגים שלא יכולים עם וויפרי וזה משהו אחר
אבל שבברירת מחדל יותקן וויפרי אוטומטית
ושוהסרה באמת לא תעלה כל כך הרבהאומר כאן משהו... ואולי תסקלו אותי!
הרגשה אישית שלי, שאתה מחייב אותי להתקין וויפרי, כאילו השתלטת עליי, כאילו מישו עומד לי על הראש ואומר לי מה לעשות, ומה לעשות שזה פחות מתאים ל2017, נכון שאף אחד לא חייב אותי לבוא לנטפרי, אבל אם זה נכון שנטפרי היא עמותה ללא כוונת רווח, ועיקר כוונותיה היא להציל יהודים.. אז לדחוק בן אדם לפינה ולהגיד לו שים ויייפרי ויהיה לך רק נטפרי ואין עוד, לפעמים בן אדם מתקומם.
אני לא כ"כ מכיר את הסינונים האחרים יותר מדי, אבל אם יהיה לבן אדם נטפרי פלוס אפשרות להתחבר לרשתות נוספות כשרות לא למהדרין מן המהדרין - אבל כשרות, זה יתן לבן אדם את אורך רוח.ועדיין אני מסכים שמי שנותן את המחשב שלו לילדים ולעובדים שהוא בודאי חייב לשים וייפרי, אבל אני מתכוין על בן אדם ששם לעצמו.
ובאמת 100 שקל זה לא כזה סכום שעל זה יפול העולם, רק זה סכום למחשבה. שמרתיע גם אנשים מצד אחד מלהתקין אפילו לנסיון ,
והמחשבות של המנהלים כשהם מסירים את התוכנה אולי זה מישו שעובד עלינו ולא יודע מה הוא רוצה לעשות?
לסיכום אמרו שנטפרי זה כת...(ומבחינתי זה בסדר) ו... וייפרי זה כת סגורה... שסוגרת אותך במובן מסויים.
ואני בטוח שלא תסכימו איתי , ואם תרצו אמחוק את מה שכתבתי -
נשמע טוב ששבועיים זה יהיה לנסיון.
אחרי שבועיים הלקוח החדש יקבל למייל תזכורת לאשר סופית וכך להשלים את ההתקנה באופן בלתי הפיך (אלא אם ישלם קנס יציאה).
בקהילות שמחייבות להתקין את התכנה, בעת ההצטרפות לקהילה תקפוץ תזכורת שזו תכנה שאי אפשר להסיר וכו', ובכל מקרה חריג יש לפנות לנציג הקהילה. -
@magicode קטונתי מלהביע דעה אחרי שראיתי שכל מה שרק יכלתי לחשוב להציע כבר כתוב כנראה...
רק רציתי לחבק אתכם מרחוק, ולומר שעכשיו אנחנו יותר מבינים מה אתם עושים בשבילנו, בשביל עם ישראל שישאר טהור ונקי עד ביאת המשיח בב"א, אין ספק שכל הטרדה או צעקה או קללה וכדו' שקיבלתם זה עוד טונות של זכויות בשמים...
אשריכם!!! -
כבר כתבו כאן רעיונות נפלאים, ואין לי הרבה מה להוסיף.
רק אוסיף פתרון חלקי: כל מי שמחובר לקהילה, ברור שאין צורך להסיר לו את התוכנה ללא אישור מנהל הקהילה, כך יקל הרבה לנציגים לפחות כלפי ציבור המשתמשים המחוברים לקהילה. -
@magicode ההצעה שלי שבהתקנה במקום לכתוב "אני מסכים", יצטרכו לכתוב "אני מבין שבכל מקרה אצטרך לשלם מאה שקלים ללא יוצא דופן", קצת ארוך אבל חוסך יותר זמן אחר כך.
(אולי אפשר לעשות שבהתקנה חוזרת (הרץ התקנה מחדש" לא יצטרכו לכתוב את כל זה. -
@ww199ww
מה הסיפור?
ככה זה בנתיב
ולא שמעתי אף תלונה על זה -
@אבק יתכן ששם השירות לקוחות לא עובדים קשה על פניות שכאלו.
ויתכן שהם לא ראו צורך לעדכן את הציבור בכך. -
@גלינג הם אכן לא עובדים קשה על זה.
תשלם, ואם לא, יתהפך העולם ולא יסירו לך.
חד ופשוט..... -
@גלינג אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@אבק יתכן ששם השירות לקוחות לא עובדים קשה על פניות שכאלו (וד"ל)
ויתכן שהם לא ראו צורך לעדכן את הציבור בכך.הייתי לקוח של נתיב תקופה ארוכה, מהם לא היו לי שום ציפיות. כי זו חברה, וגם עם סלקום ואורנג' פחות אנסה להתווכח. אבל בכל הקשור לנטפרי, ייאמר לזכותם שהם הצליחו ליצור לעצמם את התדמית של 'קבוצת אברכים שתפסו יוזמה במקום שאין איש', ובמצב כזה יש שמנסים כל הזמן לבדוק 'איפה הצו"לים האלה עושים עלי כסף למרות כל הלשם שמים שלהם'.
-
-
@magicode
פתרון פשוט הוא לחייב סימון וי ליד כל סעיף,
ורק אחרי סימון של שלושת הסעיפים אפשר להמשיך בהתקנה.אם יש בעיות ספציפיות, אפשר לשלוח קובץ או לפתוח קישור
למה להסיר?
ולא שייך בכלל לבטל את מחיר ההסרה. אם זה חשוב למישהו להסיר אז שישלם.
אם מתנתק מנטפרי, במילא ישלם סכום אחר
ואם נשאר בנטפרי, למה להסיר את ההתקנה? -
סיכום ביניים:
- הרבה מצדדים שצריך למתג את 'וייפרי' תחת ארגון אחר.
- עוד הצעה שנראית די יעילה ובר ביצוע: שלא תהיה הסרה בשופו"א ללא תשלום 100 ש"ח, מה שכן יש ועדה שדנה בהחזרים.
- ההצעה של @magicode - שיהיה רב שיהיה אחראי על זה.
- עוד הצעה - שהתשלום ילך לועדה.
- הצעה שיהיה פרוצדורה של טופס.
חשבתי שיכול להיות שילוב טוב ומוצלח, כדלהלן:
- יקום ועדה חיצונית בשם XXX (זה יכול להיות גם אדם אחד), וכן ימנו רב ידוע, שיהיה אחראי על הועדה.
- בכל פנייה לנטפרי בנוגע להסרה, יופנו מיידית לועדה, ויגידו שזה לא קשור אליהם כלל.
- כל פנייה המתקבלת בועדה, מקבל הפונה (אוטומטית) פרוספקט, בו יובהר בצורה ברורה המדיניות, ש(היות ויש כאלה שמנצלים את הועדה) לא מסירים בשו"א ללא תשלום, גם בטעות ובא-ו-נ-ס, רק שיש דיון על החזר, פעם בשבוע, וכל שאלה מופנית לרב הממונה הפוסק.
- דיון על החזר, יהיה רק במילוי טופס מיוחד, המכיל פרטים על הרב והקהילה, ותאריך ההתקנה וכו'.
- חלק מהתשלום יועבר ל'ועדה' ולרב.
(בינתיים לא היה לי זמן ללקט את הקרדיטים לרעיונות מתוך 141 הפוסטים, כאו"א בשמו הטוב יבורך, אולי בהזדמנות אשלים).
-
@גלינג אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@למדן-וידען בשם @GolanArt כרגע יש מקום פנוי....
איך מצטרפים??
@גלינג דרך @GolanArt ראיתי כאן דרך להשיג אותו..
:slight_smile: -
@magicode אולי לעשות כמו בהתקנה שצריך לכתוב אני מסכים, אז שיצטרכו לכתוב נוסח ארוך יותר אני מודע לזה שאני מתקין תוכנה שתחסום לי את הגישה לאינטרנט ולפעמים לחלוטין ואני מאשר שבררתי על משמעות התקנת התוכנה ושאף באופן שזה לא באשמתי אצטרך לשלם על ההסרה וכו' וכו'
הנוסח ניתן לשינוי אבל הרעיון מובן, ברגע שבן אדם יכתוב נוסח ארוך כ"כ עם כל האישורים שלו לא יהיו לו תירוציםאגב אפשר גם לעשות שהוא יצטרך לחתום בשמו בסוף והטקסט שהוא כתב יישמר וישלח לנטפרי עד שידרוש להוריד.
וכן הלאה... -
@aiib אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אז שיצטרכו לכתוב נוסח ארוך יותר אני מודע לזה שאני מתקין תוכנה שתחסום לי את הגישה לאינטרנט ולפעמים לחלוטין ואני מאשר שבררתי על משמעות התקנת התוכנה ושאף באופן שזה לא באשמתי אצטרך לשלם על ההסרה וכו' וכו'
אח"כ תשאל למה לא כולם מתקינים וייפרי...
-
@ww199ww
מה הסיפור?
ככה זה בנתיב
ולא שמעתי אף תלונה על זהטוב אני כאמור לא הייתי בנתיב, אז ביררתי.
ובנתיב יש תוכנה אחת בלבד שהיא יושבת לך על המחשב.
היא לא חוסמת לך את ההתחברות דרך רשתות אחרות.
ואתה יכול עם נתיב להתחבר לאיזה רשת שאתה רוצה ומוצא.
הם לא מגבילים אותך לרשתות. הם רק שמים לך תוכנת סינון!!!
אז בן אדם שמתקין נתיב יודע שזה חלק מהסינון ואם הוא ירצה להסיר את הסינון הוא יצטרך לשלם גם, והוא עדיין לא חסום לרשתות אחרות.בנטפרי הסינון הוא על הספק (שזה המעלה) והבן אדם אומר לעצמו, יש לי כבר סינון, ועכשיו אתה רוצה גם לחסום אותי לא להתחבר לעוד מקומות ועוד אם אני ירצה להוריד את התוכנה הזו אני יצטרך לשלם 100 שקל? - שזה לא הסינון אלא הגנה נוספת בלבד.???
-
@aiib הזכרת לי עכשיו את המורה לחשבון בכיתה ה.
כשמישהו היה מפריע, הוא היה נותן עונש לכתוב 500 פעם.
אבל לא:
אני לא אפריע יותר בשיעור חשבון.
אלא:
אני לא אפריע יותר בשיעור חשבון כי אני מבין שהחומר חשוב ושאני מפריע לעצמי ולשאר חבריי מהכיתה להבין את החומר הנלמד וכו -
@aiib אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אגב אפשר גם לעשות שהוא יצטרך לחתום בשמו בסוף והטקסט שהוא כתב יישמר וישלח לנטפרי עד שידרוש להוריד.
הייתי מוסיף עם הסרטת מסך שבה הוא מצהיר את הדברים למצלמה.
הסרטון יישמר אצל נטפרי עד שיבקש להסיר.
זה היה בצחוק. אבל אולי יכול להיות רציני..... -
@WWW דווקא הקטע של ועדות/רבנים/מותגים/ וכו' וכו' לא נראה לי.
זה לא ענין של ועדות מי שרוצה להסיר צריך שיוכל להסיר בלי לדבר עם יותר מידי אנשים מצד אחד, ומצד שני שזה יהיה כרוך בתשלום (100 ש"ח זה סביר לגמרי מצד אחד יקר מידי בשביל שאדם יסיר סתם בשביל הקטע ומצד שני לא מידי יקר כשיש צורך חריג ואמיתי) לכן לדעתי הפתרון של תוכנה אוטומטית שעם הכנסת פרטי אשראי וגביה תסיר את עצמה הוא הפתרון המועדף, ושיהיה כתוב באותיות קידוש לבנה שמערכת נטפרי לא תטפל בפניות בענין זה. (למעט תקלות במנגנון ההסרה האוטומטי נניח...)@דברים-בטלים אני לא חושב שצריך לענות משהו למשהו כזה, הוא חסם את עצמו אם ירצה לשחרר שישלם, או למצער יתחבר עם ויפיאן.