חופשה לצדיקים מנטפרי!!
-
שלום חברים!
אני בקושי יש לי זמן לראות כאן הודעות.
אבל אתמול פנה אלי קרוב משפחה וביקש לברר על נטפרי. מיד הרמתי טלפון לחבר שלי שמכיר מלמעלה כמה מ"אנשי נטפרי", כי אני חוץ מהסינון עצמו שממש אין דומה לו, לא מכיר.
הוא שלח אותי ל @GolanArt שהוא מכיר אותו טוב ותמיד הוא מוכן לעזור.
פניתי אליו והוא ענה לי שכרגע הוא בחופשה עד תחילת אלול.
ופתאום חשבתי, שכל מי שעובד במשרות או אפי' עצמאי יוצא לחופשה כמה שבועות או יותר.....
אבל הצדיקים כאן, אין יום שיוצאים לחופשה!!!
מגיע להם קצת חופש אחרי העבודת קודש שהם עושים יום יום!
מקווה שגם @administrators יקחו כמה ימים חופש,
בתקווה שהמשתמשים יבינו את זה......
בברכת וקווי ד' יחליפו כח -
@benaharon יש לך לב טוב, ויכולת הכרת הטוב מיוחדת.
אמנם, כאן זה "נט - פריי", החופש לגלוש בטוח, אז זה לא סוג של חופש?
וחוצמז'ה, לעזור לאחרים קצת מהצד, זו לא הרגשה של עבודה או עבדות.
אבל אהכ"נ, קצת להוריד הילוך לטובת הרגשת הרוגע והמשפחה לא יזיק לאף אחד.בברכת ביה"ז פורה ומוצלח לכל חברי הפורום המדהים דפה.
-
צוות נטפרי בטח מודה לך על ההזמנה לנופש.
כמה משתמשים מוכנים לוותר ולא להשתמש עד תחילת אלול?
ואולי גם עד אחרי ימים נוראים?אם אתה מצליח להגיע ל-100% מהמשתמשים, והם ישתתפו בהצעה שלך, יהיה אפשר לשקול נופש מרוכז...
-
@baruch דווקא אני חושב שחייבים את זה......
אולי כל אחד מהמנהלים בזמנים אחרים ואז יהיה תמיד משמרת....
כמי שאני מכיר את הפעילות של @GolanArt מגיע לו קצת לאגור כוחות חדשים, בכדי שאח''כ אנחנו נהנה יותר מהחכמה, הידע והרעיונות שלו!!
רק לפני מספר ימים החליף לנו את "הכרטסת" של נטפרי!
אני בתור סוכן שמכיר את השטח יכול להעיד שמיד כשאנשים שהיו בסינונים אחרים רואים את הכרטסת מבינים שנטפרי זה סינון רציני וגם פרקטי!
ועל האחרים @baruch @magicode @clickone ועוד גם מגיע להם קצת לאגור כוחות חדשים! -
@baruch אמר בחופשה לצדיקים מנטפרי!!:
כמה משתמשים מוכנים לוותר ולא להשתמש עד תחילת אלול?
אם אתה מצליח להגיע ל-100% מהמשתמשים, והם ישתתפו בהצעה שלך, יהיה אפשר לשקול נופש מרוכז...
@baruch בין הזמנים - זה הזמן שחלקנו הגדול צריך יותר מתמיד אינטרנט מסונן ונקי. טיולים, חופשות, אטרקציות, קניות, וכו' וכו'. אז רק אל תשאירו אותנו כספינה שאבד קרבניטה..
ולגבי נופש מרוכז... אני בעד!! , ואפי' אם לא נופש, רק מפגש.. -
@frize37 גם אני מצטרף לכל הנאמר.........כל מילה פנינה
-
הרב @baruch אתה בוודאי צודק.
אך מ 17/11/13 שגולן הגה את נטפרי (פה), ועד היום הוא לא נח לרגע.
בכ"ז יש עייפות החומר לא??
חוצמזה, איך שאני מכיר את @GolanArt במקום לנוח הוא יחזור מהחופשה עם עוד כמה רעיונות מבריקים (ומעוצבים כמובן..) שיעיפו את 'נטפרי' קדימה..@GolanArt שתהיה 'חופשה נעימה' ואל תשכח גם לאגור כוחות בשביל עצמך !!!
-
-
@האברך @גלינג מרתק לקרוא את האשכולות הנוסטלגיים.
לא להאמין לאן אפשר להגיע עם חלום ואמביציה והמון המון סיעתא דשמיא.@administrators אשריכם וטוב לכם בעולם הזה ובעולם הבא, הנני מוכן ומזומן לקיים קנאה עמוקה.
-
@האברך כנראה שלא למדת את 2 האשכולות כה"צ.
באשכול שהבאת דובר על בניית מנגנון סינון אתרים.
לא על בדיקת תמונות, לא על גלויות, ולא סרטונים ועוד ועוד..