מתאם שיחות של נטוויזן
-
@WWW גם וגם.
שוב, ייתכן מאד שאני טועה. כבר ממזמן לא עם 15 -
@clickone
לי יש 15 ואני מקבל קצת יותר מ15 בבדיקת מהירות.
גם מי שיש לו 40 אמור לקבל 40. רק ב 100 בדרך כלל מקבלים פחות. -
@מושט מהתיאור של הבעיה זה לא קשור לספק בכלל, מה שנופל זה DSL שזה הקישוריות לבזק.
האם ניסית להחליף את הפילטר?
המכפיל הזה שיושב בשקע הטלפון, אם לא ניסית תנסה יש מצב שתראה ישועות, זה גם יסביר למה כשאתה מחבר לשם טלפון זה מסתדר פתאום.
תנסה ותעדכן. -
@6262 אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@מושט מהתיאור של הבעיה זה לא קשור לספק בכלל, מה שנופל זה DSL שזה הקישוריות לבזק.
המכפיל הזה שיושב בשקע הטלפון, אם לא ניסית תנסה יש מצב שתראה ישועות, זה גם יסביר למה כשאתה מחבר לשם טלפון זה מסתדר פתאום.
תנסה ותעדכן.מסתבר מאוד שיש דברים בגו.
לפני כמה ימים הייתי אצל חבר והתלוננן שלאחרונה יש לו המון ניתוקים, חכיתי אצלו עד שניפגש בניתוק הבא, והניתוק אכן הגיע ושמתי לב שהנורית של DSL מתחיל מחדש את מסלולו מהבהב וכו', הצעתי לו להוציא את הפקס שהיה מחובר לאותו קו, ומאז אין שום ניתוקים, אמרתי לו שיקנה פילטר חדש ויחבר שוב את הפקס, ויעדכן אותי אם הסתדר.מה שנראה לי שהפילטר נדרש רק אם התשתית משמש גם לקו טלפון ולא רק אינטרנטו, כי הפילטר נותן DSL ישירות לראוטר, ורק לטלפון הוא מסנן משהו, פירקתי פילטר וראיתי שכך הוא בנוי, כלומר שלאינטרנטו אין צורך בפילטר, לכאו'.
-
@clickone בדקתי כעת בשתי חברות, יש לי 15, ואני מקבל בסביבות 14.8 הורדה, ו 0.65 העלאה.
-
@WWW אני חוזר בי לגבי ההורדה...
כשאני הייתי ב15 הנתונים היו שונים. אבל זה היה ממש ממזמן. -
סופו של דבר, אפשר לבחוש כאן לבחוש שם, אם באמת רוצים אינטרנט מהיר ובלי תקלות, זה רק בזק.
-
@סופר ממש לא נכון.
מה קשור בזק לספק?
יש גם בעיות הקשורות לספק. -
תנסה ותעדכן.יש רק קו אינטרנט ללא טלפון כמו שאמר @abc אבל זה עובד ומתנתק גם שמחובר ישיר ללא פילטר ככל או עם פילטר, הבעיות אותם בעיות.
-
@abc אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
לפני כמה ימים הייתי אצל חבר והתלוננן שלאחרונה יש לו המון ניתוקים, חכיתי אצלו עד שניפגש בניתוק הבא, והניתוק אכן הגיע ושמתי לב שהנורית של DSL מתחיל מחדש את מסלולו מהבהב וכו', הצעתי לו להוציא את הפקס שהיה מחובר לאותו קו, ומאז אין שום ניתוקים, אמרתי לו שיקנה פילטר חדש ויחבר שוב את הפקס, ויעדכן אותי אם הסתדר.
לי נראה שהראוטר מוגדר לאתחל את עצמו מחדש עם אין לו אינטרנט, ולכן אולי כל פעם שיש בעית גישה הוא מנתק את עצמו לכן נופל הDSL.
-
@שלו' כשקרה מה שקרה לך היה מנורות אינטרנט בראוטר? פשוט גם לי יש נפילות אבל כל המנורות עובדות לכן אני מעוניין לדעת האם הפתרון שלך יעזור לי גם
תודה -
@magicode עם 15 אתה מצליח לעשות את כל הקסמים שלך????
-
@aiib לא אצלי לא היו מנורות, הכל התחיל מחדש.
-
@מושט לא ברור, אם מוגדר לאתחל מחדש כשאין לו אינטרנט, זה אמור להפיל את כל הראוטר ובמצב כזה לא רק נורת הDSL תכבה.
בנוסף בדרך כלל כשאין חיבור הראוטר מנסה לחייג מחדש ולא מפעיל את עצמו מחדש. -
תנסה ותעדכן.ביקר אצלנו בעבר טכנאי של בזק, שטען שהבעיה שלנו היא שהפילטר לא מקורי של בזק אלא קנינו איפשהו.
הדברים עשו עלינו רושם של נסיון שיווקי, אך למעשה הוא צדק. אחרי שהחלפנו לפילטר של בזק הופסקו התקלות.
מאז בכל פעם שמבקר אצלנו טכנאי בזק מכל סיבה שהיא, אנחנו מבקשים ממנו פילטר רזרבי (הם בד"כ נותנים) על כל תקלה שלא תבוא. -
@clickone אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
10 טיפים מול שירות הלקוחות של ספקיות האינטרנט
אולי גם פה יהיה אלומת זהב....
-
@הגוף-והנפש זה אוטומטי לכל "לקוח" חדש.
[על המקלדת עומדות לי מילים מזעזוע על מה שכתוב שם, אבל כאן לא המקום...] -
@הגוף-והנפש אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@clickone אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
10 טיפים מול שירות הלקוחות של ספקיות האינטרנט
אולי גם פה יהיה אלומת זהב....
לעומת האלומת זהב שם, השירות הנוכחי בנטפרי הוא "אלומת יהלום".
אתה רוצה VIP אחר.... -
@clickone
פשוט זה הזכיר לי את אלו שביקשו להיות בvip אפילו בתשלום ויפתחו עבורם פיתוחים נוספים או בדיקת תמונות ללא הגבלה -
רציתי לעשות מסלול ב 150 שקל לחודש. כפי שהציעו בפרוג.
אבל כולם אמרו לי שזה הרבה בשבילם.
אז אם יהיה רשימה של 200 מנויים שיתחייבו מחיר כזה לשנה לפחות נעשה כזה מסלול.כמובן שאני כותב את זה רק כדי שתבינו שבפרום יודעים לכתוב ולהתלונן למה אין מסלול אבל באופן מעשי אין לזה שום ביטוי. וגם לא יהיה לזה.
אני בספק עצום האם ב 30 שקל לחודש יהיה רשימה של 100 מנויים.