מתאם שיחות של נטוויזן
-
@שלו' כשקרה מה שקרה לך היה מנורות אינטרנט בראוטר? פשוט גם לי יש נפילות אבל כל המנורות עובדות לכן אני מעוניין לדעת האם הפתרון שלך יעזור לי גם
תודה -
@magicode עם 15 אתה מצליח לעשות את כל הקסמים שלך????
-
@aiib לא אצלי לא היו מנורות, הכל התחיל מחדש.
-
@מושט לא ברור, אם מוגדר לאתחל מחדש כשאין לו אינטרנט, זה אמור להפיל את כל הראוטר ובמצב כזה לא רק נורת הDSL תכבה.
בנוסף בדרך כלל כשאין חיבור הראוטר מנסה לחייג מחדש ולא מפעיל את עצמו מחדש. -
@6262 אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@מושט מהתיאור של הבעיה זה לא קשור לספק בכלל, מה שנופל זה DSL שזה הקישוריות לבזק.
האם ניסית להחליף את הפילטר?
המכפיל הזה שיושב בשקע הטלפון, אם לא ניסית תנסה יש מצב שתראה ישועות, זה גם יסביר למה כשאתה מחבר לשם טלפון זה מסתדר פתאום.
תנסה ותעדכן.ביקר אצלנו בעבר טכנאי של בזק, שטען שהבעיה שלנו היא שהפילטר לא מקורי של בזק אלא קנינו איפשהו.
הדברים עשו עלינו רושם של נסיון שיווקי, אך למעשה הוא צדק. אחרי שהחלפנו לפילטר של בזק הופסקו התקלות.
מאז בכל פעם שמבקר אצלנו טכנאי בזק מכל סיבה שהיא, אנחנו מבקשים ממנו פילטר רזרבי (הם בד"כ נותנים) על כל תקלה שלא תבוא. -
@clickone אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
10 טיפים מול שירות הלקוחות של ספקיות האינטרנט
אולי גם פה יהיה אלומת זהב....
-
@הגוף-והנפש זה אוטומטי לכל "לקוח" חדש.
[על המקלדת עומדות לי מילים מזעזוע על מה שכתוב שם, אבל כאן לא המקום...] -
@הגוף-והנפש אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@clickone אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
10 טיפים מול שירות הלקוחות של ספקיות האינטרנט
אולי גם פה יהיה אלומת זהב....
לעומת האלומת זהב שם, השירות הנוכחי בנטפרי הוא "אלומת יהלום".
אתה רוצה VIP אחר.... -
@clickone
פשוט זה הזכיר לי את אלו שביקשו להיות בvip אפילו בתשלום ויפתחו עבורם פיתוחים נוספים או בדיקת תמונות ללא הגבלה -
רציתי לעשות מסלול ב 150 שקל לחודש. כפי שהציעו בפרוג.
אבל כולם אמרו לי שזה הרבה בשבילם.
אז אם יהיה רשימה של 200 מנויים שיתחייבו מחיר כזה לשנה לפחות נעשה כזה מסלול.כמובן שאני כותב את זה רק כדי שתבינו שבפרום יודעים לכתוב ולהתלונן למה אין מסלול אבל באופן מעשי אין לזה שום ביטוי. וגם לא יהיה לזה.
אני בספק עצום האם ב 30 שקל לחודש יהיה רשימה של 100 מנויים. -
@magicode
איך בדקת את זה?
לדעתי אם זה יהיה הצעה מסודרת מנטפרי ברורה כולל מה מקבלים תמורת המחיר יהיה לזה ביקוש. -
@magicode אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
רציתי לעשות מסלול ב 150 שקל לחודש. כפי שהציעו בפרוג.
אבל כולם אמרו לי שזה הרבה בשבילם.
אז אם יהיה רשימה של 200 מנויים שיתחייבו מחיר כזה לשנה לפחות נעשה כזה מסלול.כמובן שאני כותב את זה רק כדי שתבינו שבפרום יודעים לכתוב ולהתלונן למה אין מסלול אבל באופן מעשי אין לזה שום ביטוי. וגם לא יהיה לזה.
אני בספק עצום האם ב 30 שקל לחודש יהיה רשימה של 100 מנויים.
מה זה כולל?מה זה כולל?
-
@magicode אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
כמובן שאני כותב את זה רק כדי שתבינו שבפרום יודעים לכתוב ולהתלונן למה אין מסלול אבל באופן מעשי אין לזה שום ביטוי. וגם לא יהיה לזה.
וגם אחרי שהעלית את הפוסט הזה, עדיין מתעקשים...
-
@magicode אולי במקום 200 מנויים ב150 שקל תנסה 2000 מנויים ב40 שקל?
הרי אלו שישקיעו 150 שקל זה אומר שהם כל הזמן משתמשים וא"כ הם שווים כמו 2000 שמשתמשים שימוש סביר ורוצים כשהם משתמשים לקבל שירות vip
יש קצת צדק בדברי? -
@aiib אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@magicode אולי במקום 200 מנויים ב150 שקל תנסה 2000 מנויים ב40 שקל?
הרי אלו שישקיעו 150 שקל זה אומר שהם כל הזמן משתמשים וא"כ הם שווים כמו 2000 שמשתמשים שימוש סביר ורוצים כשהם משתמשים לקבל שירות vip
יש קצת צדק בדברי?-
ממש לא.
ה2000 מנויים ב40 ש"ח ירצו בדיקה בזמן אמת. זה יהיה בדיוק הפוך.... -
ב40 ש"ח אתה תצטרף?
-
-
@clickone
נכון שהם ירצו בדיקה בזמן אמת ועל זה מדובר שירות vip אבל זה בדיוק מה שאמרתי: הקוסם אמר ש200 מויים שישלמו 150 והוא פותח מסלול פרימיום ואני שואל אותך מי מסכים להשקיע 150 שקל? רק גרפיקאיות וכדו' שצריכים כמויות של בדיקות בזמן אמת כך שיוצא שלא בטוח שכיסת את ההוצאות אפילואם הם משלמים 150 שקל
אבל אם יש לך 2000 מנויים שלא צריכים כ"כ הרבה [גם אם בתוכם יש כן כאלו שצריכים כמויות כגרפיקאיות: 1. אפשר להגדיר עד כמה הוא יהיה פרימיום כי הוא יהיה מוגבל קצת 2. עדיין זה מתקזז עם הרבה שלא נזקקים לכ"כ הרבה] וכל אחד משלם כמעט פי שלוש זה אמור לכסות את ההוצאות וגם לתת את האפשרות של שירות הרבה יותר טוב ממה שיש עד היום!!
האם אני יצטרף? דבר ראשון למה לרדת לאישי...
דבר שני אצלי זה תלוי בתקופות כך שהתשובה לא ברורה אבל אני בטוח שיש מספיק אנשים שייקפצו על זה ואם לא ב40 אז בשלושים ואז לפי התשלום יגדירו את רמת הפרימיום [לא אישי לכל אחד אלא את כל הפרימיום]
לדוגמא קח חברה כמו מטריקס בק"ס שהבנתי שהסינון שם ממש לא מקצועי אם היה כזה שירות היה הרבה יותר קל לשכנע אותם לעבור!!! -
@aiib לא ירדתי לאישי. שאלתי שאלה פשוטה האם תצטרף, בגלל שידעתי שתכתוב מה שתכתוב.
הרי ברור שמשתמשים רגילים כמוני וכמוך לא יצטרפו. אז מי שנשאר זה הגרפיקאים/יות.
והם ירצו את השירות בזמן אמת....מה שכן. התחברתי לרעיון שהזמן אמת והעדיפות יהיה לפי התשלום במדרגות.
מי שמשלם 200 יהיה לפני מי שמשלם 190 וכן הלאה. -
@clickone זה בדיוק הנקודה שביני לבין גרפיקאים יש הרבה באמצע ואני מאמין שיהיו גם חברה כמוני שירצו
אני אומר שממוךץ להקים פיילוט ולשנות אותו תוך כדי תנועה
זה יוסיף לנטפרי המון -
@aiib א"א להתחייב לאנשים ואז לשנות תוך כדי תנועה. (את זה עושים רק בעמותות אולי . האמת שנטפרי עמותה אז לך תדע... צוחק)
אפשר בהחלט להקים פיילוט אבל צריך שמישהו יממן אותו. המשתמשים לא יספיקו לזה. (ואולי לזה @magicode התכוון כשאמר שהוא רוצה משתמשים קודם.)
ויודע מה, אולי תרים את הכפפה, ותמצא 2000 משתמשים שמוכנים ב40 ש"ח לחודש. אח"כ נשכנע את @administrators שזה כדאי.....
-
זה יותר גרוע. גם 2000 משתמשים וגם 40 שקל.
2000 משתמשים צורכים יותר מ 200. אז אני לא מבין את ההגיון.