מתאם שיחות של נטוויזן
-
@magicode אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
כמובן שאני כותב את זה רק כדי שתבינו שבפרום יודעים לכתוב ולהתלונן למה אין מסלול אבל באופן מעשי אין לזה שום ביטוי. וגם לא יהיה לזה.
וגם אחרי שהעלית את הפוסט הזה, עדיין מתעקשים...
-
@magicode אולי במקום 200 מנויים ב150 שקל תנסה 2000 מנויים ב40 שקל?
הרי אלו שישקיעו 150 שקל זה אומר שהם כל הזמן משתמשים וא"כ הם שווים כמו 2000 שמשתמשים שימוש סביר ורוצים כשהם משתמשים לקבל שירות vip
יש קצת צדק בדברי? -
@aiib אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@magicode אולי במקום 200 מנויים ב150 שקל תנסה 2000 מנויים ב40 שקל?
הרי אלו שישקיעו 150 שקל זה אומר שהם כל הזמן משתמשים וא"כ הם שווים כמו 2000 שמשתמשים שימוש סביר ורוצים כשהם משתמשים לקבל שירות vip
יש קצת צדק בדברי?-
ממש לא.
ה2000 מנויים ב40 ש"ח ירצו בדיקה בזמן אמת. זה יהיה בדיוק הפוך.... -
ב40 ש"ח אתה תצטרף?
-
-
@clickone
נכון שהם ירצו בדיקה בזמן אמת ועל זה מדובר שירות vip אבל זה בדיוק מה שאמרתי: הקוסם אמר ש200 מויים שישלמו 150 והוא פותח מסלול פרימיום ואני שואל אותך מי מסכים להשקיע 150 שקל? רק גרפיקאיות וכדו' שצריכים כמויות של בדיקות בזמן אמת כך שיוצא שלא בטוח שכיסת את ההוצאות אפילואם הם משלמים 150 שקל
אבל אם יש לך 2000 מנויים שלא צריכים כ"כ הרבה [גם אם בתוכם יש כן כאלו שצריכים כמויות כגרפיקאיות: 1. אפשר להגדיר עד כמה הוא יהיה פרימיום כי הוא יהיה מוגבל קצת 2. עדיין זה מתקזז עם הרבה שלא נזקקים לכ"כ הרבה] וכל אחד משלם כמעט פי שלוש זה אמור לכסות את ההוצאות וגם לתת את האפשרות של שירות הרבה יותר טוב ממה שיש עד היום!!
האם אני יצטרף? דבר ראשון למה לרדת לאישי...
דבר שני אצלי זה תלוי בתקופות כך שהתשובה לא ברורה אבל אני בטוח שיש מספיק אנשים שייקפצו על זה ואם לא ב40 אז בשלושים ואז לפי התשלום יגדירו את רמת הפרימיום [לא אישי לכל אחד אלא את כל הפרימיום]
לדוגמא קח חברה כמו מטריקס בק"ס שהבנתי שהסינון שם ממש לא מקצועי אם היה כזה שירות היה הרבה יותר קל לשכנע אותם לעבור!!! -
@aiib לא ירדתי לאישי. שאלתי שאלה פשוטה האם תצטרף, בגלל שידעתי שתכתוב מה שתכתוב.
הרי ברור שמשתמשים רגילים כמוני וכמוך לא יצטרפו. אז מי שנשאר זה הגרפיקאים/יות.
והם ירצו את השירות בזמן אמת....מה שכן. התחברתי לרעיון שהזמן אמת והעדיפות יהיה לפי התשלום במדרגות.
מי שמשלם 200 יהיה לפני מי שמשלם 190 וכן הלאה. -
@clickone זה בדיוק הנקודה שביני לבין גרפיקאים יש הרבה באמצע ואני מאמין שיהיו גם חברה כמוני שירצו
אני אומר שממוךץ להקים פיילוט ולשנות אותו תוך כדי תנועה
זה יוסיף לנטפרי המון -
@aiib א"א להתחייב לאנשים ואז לשנות תוך כדי תנועה. (את זה עושים רק בעמותות אולי . האמת שנטפרי עמותה אז לך תדע... צוחק)
אפשר בהחלט להקים פיילוט אבל צריך שמישהו יממן אותו. המשתמשים לא יספיקו לזה. (ואולי לזה @magicode התכוון כשאמר שהוא רוצה משתמשים קודם.)
ויודע מה, אולי תרים את הכפפה, ותמצא 2000 משתמשים שמוכנים ב40 ש"ח לחודש. אח"כ נשכנע את @administrators שזה כדאי.....
-
זה יותר גרוע. גם 2000 משתמשים וגם 40 שקל.
2000 משתמשים צורכים יותר מ 200. אז אני לא מבין את ההגיון. -
@aiib אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
לדוגמא קח חברה כמו מטריקס בק"ס שהבנתי שהסינון שם ממש לא מקצועי אם היה כזה שירות היה הרבה יותר קל לשכנע אותם לעבור!!!
לא נראה לי שזה הבעיה שם, שלכן הם לא מחוברים לנטפרי
פשוט מטריקס עשו הסכם עם .... ולכן הם נמצאים על.... -
@הגוף-והנפש
שקר וכזב.
סליחה על החריפות, אבל זה מה שיש לי לומר על השמצה זו.
ואני מכיר שם את המערכת מקרוב. -
@baruch
אני לא מכיר את המערכת מקרוב
אבל מכיר מקרוב כאלה שעובדים שם וזה מה שנאמר לי
שחברת מטריקס יש להם הסכם עם חברת נתיב לתוכנת חסימה וביודעי אני אומר על בנות שהנתיב היה כבד על המחשב והם הסירו את זה מהמחשב.
ומטריקס לא משלם על חברות אחרות של סינון.עכשיו אשמח לדעת מה אתה יודע למה במטריקס אין נטפרי אלא תוכנה של נתיב
-
@הגוף-והנפש
@baruch
בעבר דובר שהפורו הזה מיועד עבור דברים שקשורים לנטפרי וכן לא לדבר על סינונים אחרים
נא לשמור על נקיות הפורוםבהערכה רבה לכל העוסקים ב'טוהר המחנה'
-
@הגוף-והנפש
אני לא כתבתי מהשערה או משמועות.
אני כתבתי את מה שאני יודע בידיעה.
ולפני שתתנפל עליי... יש עובדות במטריקס עם נטפרי.אבל הפורום כאן, הוא באמת לא המקום.
-
@WWW אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@מושט אקווה שאם תפעל לפי הדברים הבאים, הכל יבוא על מקומו בשלום!
אני היו לי ג"כ המון ניתוקים (019 + נטוויג'ן, 15 מגה) וזה מאוד הפריע לי בעיקר בשיחות שהתנתקו באמצע (אתה יכול לחפש את ההיסטוריה כאן בפורום...).
כמובן שהתקשרתי ל019 ששלחו אותי לנטוויג'ן, ולנטוויג'ן ששלחו אותי ל019, וחזור ל019 ששלחו אותי אל נטפרי, בטענה שנטפרי לא עובד עם נטוויג'ן(!).
למעשה אני פ"א החלטתי שאני עושה לזה סוף!
וכובמחילה מכב' אני חוזר שניה לנושא המקורי של הנושא.
כפי שכתבתי כאן בעבר היה לי בעיות קשות עם נטויזן בשילוב האינטרנט, הרבה נפילות ראוטר וDSL
החלטתי לשים לזה סוף ולראות איפה הבעיה דבר ראשון הזמנתי תשתית חדשה נוספת מבזק.
הטכנאי שהגיע לבדוק ולהתקין פתאם גילה בעיה בתשיתית אינטרנט של הבנין... וסידר את זה.
כרגע יש לי שני תשתיות אחד משמשת לטלפון של נטויזן עם יוזר שלהם לטלפון שלהם (וזה לא מייצר אינטרנט).
והתשיתית השניה עוברת עבור האינטרנט של נטפרי.
והנה התוצאות: אין ניתוק/נפילה אפילו אחת והאינטרנט מהיר ביותר. -
@מושט אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
כרגע יש לי שני תשתיות אחד משמשת לטלפון של נטויזן עם יוזר שלהם לטלפון שלהם (וזה לא מייצר אינטרנט).
אולי תוכל לחזור לתשתית אחת?
לא חבל על הכסף? -
אתה בטוח שזה לא מייצר אינטרנט ?
אם את התשתית העברת לנטויז'ן, יתכן מאוד שיש אינטרנט, ומה שאין אינטרנט זה הwifree (אם יש).
ואם התשתית הוא עדיין בבזק אז בדוק בחשבונית של נטויז'ן שאתה לא משלם עבור ספק, כי אם אתה משלם לספק אז כנראה כן מייצר אינטרנט.אני כותב זאת, כי רבים וטובים כבר נכשלו בלא יודעם שיש להם כלב רע בביתם.
-
@magicode שצריך מסלול VIP, זה ברור. צריך לכלול בדיקת תמונות ללא הגבלה ומהיר יותר (שיעקוף את שאר המשתמשים), וכן שירות לקוחות מהיר יותר. וכמובן יותר נקודות.
רק אם יצא בפועל יהיה אנשים שיצטרפו.....ב150 ש''ח אני לא בטוח....... אפשר להתחיל ב70 ש''ח לחודש -
@abc אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
אתה בטוח שזה לא מייצר אינטרנט ?
אם את התשתית העברת לנטויז'ן, יתכן מאוד שיש אינטרנט, ומה שאין אינטרנט זה הwifree (אם יש).
ואם התשתית הוא עדיין בבזק אז בדוק בחשבונית של נטויז'ן שאתה לא משלם עבור ספק, כי אם אתה משלם לספק אז כנראה כן מייצר אינטרנט.אני כותב זאת, כי רבים וטובים כבר נכשלו בלא יודעם שיש להם כלב רע בביתם.
לא בדקתי אבדוק, אני חושב שלא, הדגשתי לנציג שאני מעונין בטלפון בלבד. ולא רוצה לשלם על שום אינטרנט.
-
לא חבל על הכסף?צודק, אבל אחרי שנה של סבל, אני רוצה איזה חודש אחד לפחות לראות שהכל עבד חלק, ואז נראה לאן להתקדם.
-
לא חבל על הכסף?צודק, אבל אחרי שנה של סבל, אני רוצה איזה חודש אחד לפחות לראות שהכל עבד חלק, ואז נראה לאן להתקדם.
אבל למה שלא תבדוק אם הראוטר שלך (נטויזן) לא מייצר אינטרנט ???