הנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות
-
@רוח אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
אמנם בנושאים אלו כמעט ואין תמונות מוטמעות, אבל זו רק דוגמא לשאלה שהעלית.
תודה רבה.
את הדוגמא שהבאת הכרתי. רק שידעתי שאין שם בד"כ תמונות מוטמעות.
בכל מקרה תודה. זה עזר לי להבין את הצד שלך.. -
@רוח אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
אמנם בנושאים אלו כמעט ואין תמונות מוטמעות
זה לא ממש מדויק כי הסינון לא יודע למה אבל הוא מורידגם חלק מהטקסט ויש הרבה דפים ריקים
ואגב @clickone באדריכלות ובפרט בעיצוב פנים נפוץ מאוד קטלוגים שנמצאים רק ב PDF
-
@clickone אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
באיזה נושא אתה מחפש חומר שאתה אומר שרוב החומר נמצא בPDF?
ההכרות שלי עם תיכנות זה לא מתוך אוניברסיטאות אלא בעבודה אישית וחיפושים באינטרנט.
זיל בתר טעמא, והסברא אמיתית ונכונה שעיקר החומר העיוני נגיש יותר ב PDF וזה גם מה שרואים בשטח כאמור.
עכ"פ אני כך מצאתי: עיקר החומר כהתחלה ניתן למצוא נמצא בתוך הדרכות מסודרות וסדרות ביוטיוב ובויקיפדיה - לפעמים קצת מישמש. בכל אופן עכשיו אתה בכלל 'יודע מה לחפש'. אבל שוב זה רק בשביל ההתחלה. כשאתה רוצה להעמיק או כשיש שאלות איך עושים דבר ספציפי או סתם להתמקצע אפשר לחטט שנים רבות - אבל כל אתר מעתיק את השני והחומר בערך זהה. זה לוקח המון זמן, וגם לא תכל'ס.
אני מעדיף לחפש הדרכות כתובות בתור ספרים, מידע לסטודנטים, עבודות שמתפרסמות וכד', זה לא בPDF?
ושם זה תוקע את הקריאה בגלל שאתה חייב לראות את התמונת מסך בשביל להבין וכמעט בלתי אפשרי להתקדם מתוך מסמך כזה.
הלאה: אני מחפש הגדרות רכיבים אלקטרוניים, שפע של PDF, אבל אפילו התמונה של הנגד למשל חסומות, שלא לדבר על קריאת ערכים [ולפעמיםהכתם השחור פולש אל תוך הטקסט כידוע ליודעי חן.
תרשימים של מעגלים לחיבור עם ארדואינו למשל, גם שם אותה בעיה.
חיפשתי לאחרונה חלק חילוף מסויים, כמה חנויות מציגות את מרכולתם לפי מק"ט בדף PDF!
מידע לצרכן לתפעול מכשירים שונים או לפני קניה מגיע הרבה פעמים בPDF -
@beri.zip זה אכן כך, אבל לא בגלל תמונות מוטמעות או משהו דומה.
לדעתי יש בעיה בסינון האוטומטי של PDF והרבה קבצים יוצאים משובשים או חסרים במידה רבה מאוד. -
@chaim7 בסדר בסדר....
באוניבסיטה שבה למדתי באמת לא היה הרבה PDF.....
צוחק... (אני לומד בכולל..)
ואגב אם אתה לומד תיכנות / מתכנת.
יש לך את 613M . שווה להיכנס לשם רק בשביל התשובות המפוצצות ש @נטפריס מעיף שם.... -
יש לך את 613M . שווה להיכנס לשם רק בשביל התשובות המפוצצות ש @נטפריס
ו @clickone מעיפים שם...
-
@WWW אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
יש לך את 613M
אתה הצלחת ללמוד משם תכנות?? כל הכבוד!
בפורם הזה באמת יש שם המון חכמה, אבל לא הצלחתי להצביע על כרטיסיה כ'דף הבית שלי' התחושה שלי שהקהל יעד שם הוא אנשים חכמים יור ממני אולי אפילו מבינים 70 שפות. יש שם אווירה יפה והייתי רוצה יום אחד בעז"ה להבין את כל מה שמסתובב שם... אני עדיין אוחז בשלש לשונות עם חרדל וגם זה צולע על ירכו.
עזוב בוא נדבר על PDF. לההתלונן אני יודע..... מצאתי לי סיבה למה אני לא אשם חחחחחח
בכל מקרה תודה על ההצעה. -
@WWW אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
יש לך את 613M . שווה להיכנס לשם רק בשביל התשובות המפוצצות ש @נטפריס
ו @clickone מעיפים שם...
אני לצערי לא מספיק כמעט להגיב שם.... (יש טענות שמסתובבות שאני מגיב במקום זה למיילים... :-))
מה שהלב חושק הפנאי עושק.@chaim7 אני חושב שהייחודיות בפורום 613M זה של אנשים שרוצים לעזור לאחרים.
האווירה שם אכן מדהימה וזה הפורום המקצועי היחיד שאני כותב בו (למעט כאן שזה עניין אחר לגמרי)
אני שוב מציע לך לבוא לשם ולהחכים. (אא"כ אתה כבר שם)
בתיכנות כל שנה אחת מסתכל אחורה ואומר לעצמך, וואו, שנה שעברה לא ידעתי כלום..... (אני כבר יותר מ10 שנים כל הזמן לומד...) -
בתיכנות כל שנה אחת מסתכל אחורה ואומר לעצמך, וואו, שנה שעברה לא ידעתי כלום..... (אני כבר יותר מ10 שנים כל הזמן לומד...)
:thumbsup_tone4:
אבל לא רק בתיכנות... -
-
@סופר הכל אפשר...
רוב המתכנתים שמסתובבים ב613M, לא למדו בצורה מסודרת...
לתיכנות אתרים, יש את זה http://webmaster.org.il/, זה מאוד קל בשביל ההתחלה.
ויש גם הרבה 'ויקיספר'ים, תחפש.אבל בעיקר http://code.613m.org/, תוכל לבדוק שם בפורום מדריכים.
אבל י"א שתיכנות זה חוש...
-
@סופר אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
@chaim7 @WWW אפשר ללמוד תיכנות לבד ? לפחות בסיסי.
תן לי קצת הדרכה בבקשה.בשביל היכרות עם עולם התכנות לדעתי www.w3schools.com הכי טוב
ולעצם ענין הPDF הרבה לא יודעים אבל זה עובר סינון דהיינו אם תיכנס להמסמך בעוד רבע שעה יהיה הרבה יותר תמונות שכבר עברו סינון -
@Chocolate אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
ולעצם ענין הPDF הרבה לא יודעים אבל זה עובר סינון דהיינו אם תיכנס להמסמך בעוד רבע שעה יהיה הרבה יותר תמונות שכבר עברו סינון
רק אם סומן בהגדרות הסינון "העלה תמונות מוטמעות לבדיקה"
-
@shraga סימנתי שלשום והדף עדיין מלווה בהסברים שאי אפשר לטעות בחיים כי הכל שחור וברור....חד משמעי
אולי אפשר שהרובוט שמוחק יסמן אם הוא העביר לבדיקה?
בנוסף, אולי אפשר גם להוסיף כפתור שליחה לבדיקה למי שמאוד לא רוצה לסמן באופן קבוע מחששות שונות -
@Chocolate לא כולם שולטים באנגלית...
ולהתחיל באנגלית (מי שלא שולט), זה לא משהו. -
@WWW אצלי גוגל כרום מתרגם.
אם לא מתרגם אצלך תוריד בהגדרות שפה את השפה אנגלית, תחילף לאוזבקית למשל, ואז אפשר להגדיר בתרגום את השפה שלך לעברית
נ.ב. הכרת הטוב לבעל קוד הקסמים של נטפרי שעזר לי בזה לפני יותר משנה
חוץ מזה יש הרבה הדרכות ביוטיוב, וגם מופיע בוידיאו טוב [רק שכרגע קצת קשה [לי] לחפש שם כי זה לא תמיד מסודר לפי הסדר ולפעמים פשוט יותר לתפוס מילת פתח של סידרה ולהמשיך לפי סדר השיעורים, ומה שלא פתוח, שולחים לבדיקה...] -
@chaim7 כיום (מגרסה 60) כבר אין את הבעיות האלו.
תרגום מכונה...
זה לא כמו אתר בעברית, שתבין, מדובר במ-ת-ח-י-ל-י-ם. -
תודה על העדכון
-
ני רק שאלה.... (בשביל הסקרנות שלי)
באיזה נושא אתה מחפש חומר שאתה אומר שרוב החומר נמצא בPDF?
כי אני מוצא את כל החומר הענייני שלי (מקווה שתיכנות נקרא ענייני) ומוצא אותו כמעט אך ורק באינטרנט [כולל הפירסום והנוכחות שהגדרת...]
ובכל / רוב המקרים שמצאתי חומר בPDF זה היה חומר שהיה פתוח גם בHTML ופשוט סגרו אותו גם לPDF.
אם תיכנות לא נקרא ענייני בהגדרה, אז סליחה על השאלה. אתה יכול להתעלם.כידוע אני גם מתכנת, ואכן בעולם התכנות כמעט ואין PDFים.
בעולם הטכנאות לעומת זאת כל מפרטי רכיבים פיזיים (חומרה וכדו') או נהלים וכדו' (בתחום הגנת מערכות המחשוב) הכל PDFים.
והנקודה שפותח האשכול ציין אכן מטרידה.
אבל ב"ה לנטפרי פתרונים כמו ש @shraga המסור כבר הגיב.
אז תודה @administrators . -
@למדן-וידען אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
בעולם התכנות כמעט ואין PDFים
אני מבין את ההבדל. אתה מתכנת מסודר, למדת את החומר, כל שאלה היא עניין ספצפי שבשביל זה קיימים מאגרי ענק של שאלות ושם אין PDF
אני כרגע מתמקד בלחפש מאגרים מסודרים כמו ספרים והדרכות צעד אחרי צעד, חבל שלא שמרתי רוב הדפים האלה במועדפים - פשוט תמיד האמנתי שאפשר למצוא אתר חילופי ופתוח בלי PDF, אבל לא חשבתי על האפשרות להעלות את זה בתור בקשה.
כך או כך כמו שהגדרת הכתמים מפריעים יותר בסביבה הטכנית, אבל גם שם אפשר להסתדר כמו שהיה עד היום לא רע בכלל
אבל בהחלט יש מקום לפתור את זה, בפרט שכל המערכת קיימת, וכל מה שחסר זה אותה תכנית שמוחקת את התמונות, תמספר אותם ותשלח לבדיקה.
תיאורתית זה אמור להיות אפשרי, ולפעמים יותר קל פשוט לבנות מסנן כזה ושלום על ישראל
אבל אני בטוח שנטפרי עסוקים מספיק כך שבבקשה קצרה ידעו לדרג את הפניה בחשיבות המתאימה ולטפל בה לפי האפשרויות