מאגר וידאו של שיעורי תורה
-
יש הרבה שיעורי תורה בוידאו שנחסמים בנטפרי בגלל כמה שניות שיש שם נשים צנועות, למשל:
- בהידברות מסריטים הרבה רבנים ומעלים ליוטיוב, ושמים בתחילת הסרטון פתיח פירסומי על הידברות ופעמים יש שם איזו אישה מבוגרת וצנועה.
- בתוך ההסרטה של השיעור המצלמה פעמים מציגה את הקהל לכמה שניות ויש שמה ציבור נשים דתיות שיושבות ומקשיבות לרב המרצה.
אני רוצה להציע שלזיכוי הרבים הרצאות חשובות אלו יהיו פתוחות אחרי מחיקת השניות עם הנשים
לצורך זה אני מוכן לתרום את חלקי:- תוכנה לגיזום השניות, הבודקות של נטפרי יוכלו לציין מאיפה ועד איפה לגזום והתוכנה תגזום.
- אתר הדומה לוידאו טוב ששם יאוחסנו כל השיעורים האלו.
-
-
@רחמים אמר במאגר וידאו של שיעורי תורה:
יש הרבה שיעורי תורה בוידאו שנחסמים בנטפרי בגלל כמה שניות שיש שם נשים צנועות, למשל:
- בהידברות מסריטים הרבה רבנים ומעלים ליוטיוב, ושמים בתחילת הסרטון פתיח פירסומי על הידברות ופעמים יש שם איזו אישה מבוגרת וצנועה.
- בתוך ההסרטה של השיעור המצלמה פעמים מציגה את הקהל לכמה שניות ויש שמה ציבור נשים דתיות שיושבות ומקשיבות לרב המרצה.
אני רוצה להציע שלזיכוי הרבים הרצאות חשובות אלו יהיו פתוחות אחרי מחיקת השניות עם הנשים
לצורך זה אני מוכן לתרום את חלקי:- תוכנה לגיזום השניות, הבודקות של נטפרי יוכלו לציין מאיפה ועד איפה לגזום והתוכנה תגזום.
- אתר הדומה לוידאו טוב ששם יאוחסנו כל השיעורים האלו.
אני לגמריי בעד. אפשר להקים סיירת מיוחדת לזה.
אפשר לקשר את זה לוידאו טוב אם תרצה. -
-
@GolanArt אמר במאגר וידאו של שיעורי תורה:
אני לגמריי בעד. אפשר להקים סיירת מיוחדת לזה.
סיירת של סיירות... לתשומת ליבך...
-
@תנחום-ש
ההבדל ששמה זה חולין ופה מדובר על דברי תורה. שזה שונה לגמרי.
לדעתי זה צריך להיות בשיתוף פעולה עם אירוגני הקרוב כמו הידברות וכדומה להעשות מסלול גם לחרדים או לכאלה שכבר הגיעו לרמה גבוהה בחזרה בתשובה. -
@magicode אמר במאגר וידאו של שיעורי תורה:
@תנחום-ש
לדעתי זה צריך להיות בשיתוף פעולה עם אירוגני הקרוב כמו הידברות וכדומה להעשות מסלול גם לחרדים או לכאלה שכבר הגיעו לרמה גבוהה בחזרה בתשובה.לדעתי יש שם הבדל, כי ישנם המון דרשות שהמצלמה כל הזמן על המרצה. ויתכן שתלוי לפי תוכן הדרשות.
-
אבל איך? כרגע הבדיקה היא תמונות מקריות מתוך הסרט אם אני לא טועה,
וכך סרט הוא לא יותר מעוד כמה תמונות,
משא"כ ככה יצטרכו 'לשבת' על הכל מהתחלה עד הסוף,
אני מאוד חושב שדבר זה נצרך, למשל פעם היה תמונות של אחד מגדולי הדור, אבל היה ברקע..
וחשוב אם היה אפשרות רק לטשטש את זה (הרקע לבד) כמו שעושים בעיתונים. -
-
@zvizvi
החסרון בשיטה הזאת שזה צורך משאבי שרת שהם עלולים להיות יקרים יותר מעלויות אחסון,